PTT 1. LİG 22. HAFTA | Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 21 February 2015, 17:39:35

« önceki - sonraki »

Desiqner

Samsundaki spor programları maçları bile izlediği şüpheli yorumcular tarafından sürdürülüyor veya maçları bile izlese hocalarla birebir görüşebildikleri için toz kondurmayan adamlardan oluşuyor.
3.Ligden hoca getir bundan daha akıllı oyuncu değişiklikleri yapar.

ramcQ_55

Bu sene bittimide seneyi düşünüyosunuz daha cok mac var top yuvarlak herşey olabilir bi yenildik die ümidi kesmemek lazım biraz sabır biraz sabır

samuray

maçı resmen katleden altınmısın bakırmı bence bakırsın sen ivanovgibi oyuncuyu alıp mustafa sevgiye şans veriyorsun burada mustafa sevgiyi savunanlara da alın size mustafa sevgi diyorum hoca resmen işleyen tıkımı sen durdurdun bu saçma değişikliklerle gol geliyorum dedi adeta senin yüzünden bakır hoca diyorum ben sana >:( >:( >:( >:(

Ollivanders

Hoca kendi anlayışıyla durdurmadı da takımı Mustafa Sevgi tek başına durdurdu bizi öyle mi ? Senin savunduğun musa ne yaptı maçta ? ben saydım ilk yarıda 8 topla buluştu 6 sını adama verdi. Ona buna hata bulacağına hocayı istifaya davet et. Mustafa Sevgiye sen sallıyorsun ama KSK lılar peşinden ağlıyorlardı. Takip etmediysen bilemezsin. aldığı ücret de her birinden az.

kamuri

arkadaslar aslında bız erhan altını anlamıyoruz adam hocalık dersı verıyo. ama ben de dahıl kımse farkında değil avucumun ıcındeki maçı nasıl verırım bu maçtan nasıl puan cıkarmadan donerım aldığım maçı nasıl verırım bunlar her hocanın yapacağı seyler değil lutfen az kıymetını bılelim erhan altının bunu her hoca yapamaz  :'(

samuray

ya ykimi tutarsan tut kardeşim mustafa ysevgiye karşıyakalılar ağlıyorsa sende ağla onlarla nedir senin bu mustafa sevgi takıntın anlamadım gitti

samuray

Alıntı yapılan: samuray - 07 March 2015, 14:11:50
ya ykimi tutarsan tut kardeşim mustafa ysevgiye karşıyakalılar ağlıyorsa sende ağla onlarla nedir senin bu mustafa sevgi takıntın anlamadım gitti
sade musa mı kötaü oynamış takım olaürak resmen dağıldık hocanın ysayesinde yaptığı saçma değişikliklerle sen mustafa sevgiyi çok savunduğun iiçin di kıyaslama

beşnumara

M.sevgi takıntısı degil ki olay. Biz burda hocanın musa takıntısını konuşuyoruz. Bi süre dinlendirilip m.sevgi yerine oynatilabilir diyoruz. Hem musa bu takımda 400-450 bin tl arası oynuyor m.sevgi ise 100 bin civarı bir rakama. Bütçeyi düşün verimi düşün kimin oynaması gerektiğini görelim.

Dartagnan

Sade Musa mı kötü oynamış Lafı her şeyi açıklıyor zaten . Musa ne zaman Ayakları yere sağlam bastı bana onu söylesene . Hangi maçta bir kişi eksik oynamadık ?

özkan

gerizekalı hoca yarın maçı kazanamazsan bu maçın önemini o ufak beynin alır inşallah.

jean