PTT 1. LİG 22. HAFTA | Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 21 February 2015, 17:39:35

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 03 March 2015, 00:10:06
Neyin faydası olur peki abi ?

Recep Niyazi kadro disi birak.
Ali Zorludan ve Mustafa Cicekten degisiklik olmaz takima katkisi olmaz zaten.
Illa her maca Musa Aydinla baslamana gerek yok.
Deplasmanda biraz cesaretli oynamak.
Kupada oyniyan o gencleri arada bir oyuna sokmak takima adopte etmek.

Daha cok sey varda neyseeeeeee.

En büyük fayda Erhal Altinin bavulunu vermek.

Stoper

İlk golde savunma uyku moduna geçmiş.

Yediğimiz 2. golde Ali Zorlu sırtını dönüp,rakibini topla buluşturmak için rahatlığı sağlamış.Kesinlikle bu ligin topcusu değil ama Erhan Altın'ın kazığı.

İlk yarı evimizde o kadar gereksiz puanlar kaybettik ki.Bizi ancak böyle deplasmanlar telafi ederdi.İlk 2'nin fantastik olduğunu söylemiştim ama şu maçı alsak ciddi ciddi hesaplara başlardık.Haftaya Antalya maçını bir şekilde kazanıp,üstten kopmamak gerek.

binikalamadım

hiç oyuncu değişikliği yapmadan oynasaydık alacaktık maçı...

Shane_Falco

Şimdi Taha veya Hasan'a bir şey olsa sakatlansa, cezalı duruma düşse yerine bal ligi topçusu Ali Zorlu'mu oynayacak ?

red_white

Erhan altın olsada olmasada biz aynı puanı alırız. Zaten bir taktiksel anlamda bir katkısı yok. Yeni gelecek hoca üzerine birşeyler katarsa oda bizim artımız olur bence gitmeli yeter artık

yavuzselim

dere geçerken at değiştirilmez doğru ama takımın başında hoca yok ki Erhan altın diye bi zat var ne yaptığı belli olmayan bu kişiyi gönderip takımın başına bir hoca getirmek hoca değişikliği olmaz ha yedek kulubesinden malzemeciyi göndermişsin ha erhan altını hiç bi farkı yok bence

özkan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 02 March 2015, 23:27:25
Ümitsizlige kapilmanin bir faydasi yok. Bu saatten sonra hoca'da degisilmez destege devam...
Ertan abicim tek bir sorum var buna cevap ver abi tamam diyeceğim sana.Takımın başındaki hoca var mı değişikliğe gerek olmasın ?  :( Bir tane maç değil abi,bir tane gol atmış mı bu takım erhan altın felsefesi ile ?

Abi iki idman izle hocayla gülmekten yerlere serilirsin inan.Adamla 10 dakika sohbet ettik oyuncuların ortamında idman sırasında verdiği taktik sadece pompa başka hiç bişey yok.Bu adamdan basket maçlarında süreyi hatırlatmak amaçlı bağıran yancılar varya abi sadece o olur başkda hoca moca aşçı temizlikçi hiç bişey olmaz abi bundan emin olabilirsin.

Sercan

Mustafa Reşit AKÇAY çıkarı bizi süper lige.

GurbetciFanatik

Biz burda bosuna lak lak lak yapiyoruzzz.
Erkut Baskan eger sen futbolu biliyorsan hedefinde gercekten Süper Lig ise bu adami bugün kovman lazim.
Sen haric bütün samsunsporlular bunu görüyor biliyor bu adamla olmaz diye.
Top sende Baskan

brigand

Şu maçın 2. yarısı herşeyi özetliyor. Anlayabilen zaten net şekilde çözümleyebilir durumu.

55_OrHaN_55

Diğer değişiklikler neyse de, bir teknik direktörün İvanov'u oyundan almak için mantıklı nasıl bir düşüncesi olabilir? Rakip için en tehlikeli oyuncuydu. Golünü atıp moral de bulmuştu. Akıl sır ermiyor.

Aslankaya

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 03 March 2015, 09:18:02
Şimdi Taha veya Hasan'a bir şey olsa sakatlansa, cezalı duruma düşse yerine bal ligi topçusu Ali Zorlu'mu oynayacak ?

Ali zorlu , zafer.. Yedek kulubemiz ne kadar zayif. Sonradan girip oyunun gidisatini değiştirecek 1 tane adam yok. Recep niyaz , şişirilmiş 2.lig topçusunun ayagina bakıyoruz. İlk6 ya kalalim, olursa olur. Olmazsa seneye bu kadroya 4-5 sağlam takviye ile ilk2 den cikariz. Takima faydasi olmayan 6-7 kisiyide gondereceksin, başta erhan altin olmak üzere.

Ollivanders

Seneye transfer tahtan kapanmazsa , puanın silinmezse çıkarız. Umut etmek güzeldir

özkan

Bu senenin hesabını yapan hataya düşer Samsunspor önümüzdeki senenin ordusporu olur eğersüper lige çıkmazsa.gerizekalı bir hocayla devam ediyorum.Allah yardımcımız olsun.

Duško Milinković

Samsunspor spor programlarını izliyorum. Teknik direktöre toz kondurmuyorlar.Ben başka bir maçmı seyrettim? Şükürler olsun ben yanlış maç seyretmişim.Ben yenildik zannediyordum.