PTT 1. LİG 23. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor A.Ş

Başlatan Kaya, 02 March 2015, 22:04:10

« önceki - sonraki »

Kaya

muzaffer4

orucreis

Bu mactan sonra jose erhan git bu takimi kaldiramiyorsun bal da bir suru takim var onlari yonet

Desiqner

orucreis

Alıntı yapılan: Desiqner - 02 March 2015, 22:09:17
Bu maça Erhan hoca ile çıkarsak yeniliriz.

Bu maca erhan altinla cikmazsak hersey daha kotu olur en azindan erhan hoca=1 puan

samsunum

Allah aşkına erhan hocanın gideceğine hala inanan var mı?Ben playoffun bilet zor olduğunu düşünüyorum.daha fifadan gelecek ceza var :(

celebi

orucreis

Birakin play offu biz de bu hoca varken ligde kalmaya oynariz

Ollivanders

Maçı Erhan Altın öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyorum. Erhan Altın öncesi ne kadar gol atarsak o kadar iyi. Eger erhan altın'ın değişikliklerinden önce gol atamazsak yeniliriz .

GurbetciFanatik

Sabaha kadar berabere bu mac. Bizim golü kim atar bilmem ama onlarin golünü erhal altin atirir.
Erkut Tutu dan bu mac öncesi bi hamle bekliyorum.

Bu adamlan play off kalacaksak yandik. Benim kalbim bi playoff daha kaldiramaz.

Forvetim

adana maçının telafisi ve play off için yenmek şart ama takıma güvenmiyorum hocaya hiç. 2-0 öndeyken bile tedirgin maç izliyorsak daha ne diyeyim.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: NeverMind - 03 March 2015, 01:30:00
Erhan altin ile yollar ayrilsa kimi teknik direktör olarak görmek istersiniz ?

Bülent Korkmaz - Ziya Dogan  gibi otorite adamlar daha nice nice adamlar varda kahvalti yapmadim aklima gelmiyor.
Illa Samsunlu yada Samsunsporda oynamis olmasi gerekmiyor. Takimi cesaretli oynatan en azindan futbolu bilen dogru hamle yapan ve ismi taninmis olan otorite sahibi.

Sercan

Alıntı yapılan: NeverMind - 03 March 2015, 01:30:00
Erhan altin ile yollar ayrilsa kimi teknik direktör olarak görmek istersiniz ?

Mustafa Reşit Akçay ;)

özkan

Koltuğun boş durması an itibarinden daha iyi olacağından farketmez  ;)

GurbetciFanatik

Bu mactada isler ters gidersen senin yüzünden , o zaman bütün stad seni istifaya cagirir baskanin önünde.
Tribüne gidip kavga etsende bisey degismez artik.

Bu mac 6 puanlik mac. Adam gibi kadro sür sahaya. Olasi bi 3 puan alamazsak ilk6 bile hayal olur senin yüzünden.