PTT 1. LİG 21. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kayserispor

Başlatan Kaya, 15 February 2015, 19:09:45

« önceki - sonraki »

ngonge

Yiğidi öldür hakkını yeme, boş konuşmada Erhan Altın üstüne tanımam.

Levent ÖCAL

brigand

''Oyuncularım onların desteğiyle sahada futbol resitali sunacaktır.''

Bu cümleyi kurmaya ne gerek var. Biz burnu havada açıklama yapmadan, susup sakinliğimizi koruyarak, gerektiğinde Samsun'a gelen rakibe haddini bildirir bilinirken şimdi böyle şekilde bir açıklamayı ben pek hoş bulmadım. Gerek yok. İnşallah sıfır hata ile oynarız, sezonun en iyi oyununu çıkarırız ama bunu kendi içinde çalışıp, motive olarak yaparsın.

fanatik samsunsporlu

Bu hakemle genelde yeniyoruz.sadece Fener'e yenilmişiz .7-8 galibiyetimiz var,3 tane beraberlik.

55.hakan

Erhan Altın deyince nedense shov kelimesi geliyor aklıma.

beşnumara

Bi sus be adam bi sus bee!
Reklamını yapacan diye camiayi hedef haline getiriyorsun. Neyine güveniyorsun sen yaa böyle saçma sapan konuşuyorsun. Aptal aptal konuşmayı bırak da işini yap.

samuray

altın futbol resitali sunacakmış futbolcularıma güveniyorum demiş bizde güveniyoruz futbolcularımıca da sana güvenemiyoruz hoca bu maçı almamız için taraftarımıza büyük iş düşüyor 90 dk boyunca tezahürat yapıp hakemide baskı altına almalıyız manisa maçıonda bunu kaysyeri taraftarı yaptı hakemde yedi bu baskıyı manisanın hakkını gaspederek

mehmet yılmaz

Meral'in Samsunspor'a uğurlu geldiği de söylenebilir. Bugüne kadar kırmızı beyazlıların 8 maçını yöneten Meral'in maçlarında Samsunspor'un sadece 1 yenilgisi var. 5 maçı kazanan Samsunspor 2 maçtansa beraberlikle ayrılmış.

İlker Meral'in Yönettiği Samsunspor Maçları

SAMSUNSPOR   1-1   ANTALYASPOR A.Ş.   3 Eylül 2007   Bank Asya 1. Lig
ELAZIĞSPOR   1-2   SAMSUNSPOR      9 Mart 2008   Bank Asya 1. Lig
ALTAY      1-2   SAMSUNSPOR      16 Kasım 2008   Bank Asya 1.Lig
SAMSUNSPOR   1-0   DİYARBAKIRSPOR   13 Nisan 2009   Bank Asya 1.Lig
FENERBAHÇE    0-0   SAMSUNSPOR      23 Ekim 2011   Spor Toto Süper Lig
SAMSUNSPOR   2-0   ORDUSPOR      21 Ocak 2012   Spor Toto Süper Lig
ANTALYASPOR    0-2   SAMSUNSPOR      3 Mart 2012   Spor Toto Süper Lig
FENERBAHÇE    3-0   SAMSUNSPOR      21 Mart 2012   Türkiye Kupası

Ollivanders

Futbol resitali ve Erhan Altın... İzin verirsen olacak da seninle o iş çok zor. Taraftar desteğiymiş sen böyle boş boş açıklamalar yapmasan , taraftara el kol hareketi yapmasan bu taraftar geçmişte oldugu gibi takımının peşinde olur . Her zaman takımın peşinde olduk da . Bıkmadınız şu taraftarı eleştirmekten. Her fırsatta yok taraftar desteği yok . Ne zaman olmadı arkadaş . Delireceğim şu adamlar yüzünden. Bir kere de değer , kıymet bilin be !

Dartagnan

Hangover filmini seyredenler bilir . Classic stu "" Erhan altın "" .

özkan

bobo yok mu kayseride ? eğer yoksa Allaaaaah derim vallaha  :-*

usare

sereno yok ama bobo nun durumunu bilmiyorum... Tabi birde nobre.

bayfa55

bobo sakat, nobre cezalı ama kayserinin kadrosu yinede çok güçlü

jean

Bu firsati degerlendirmemiz lazim bu kadar eksik kadroyu daha yakalayamayiz

samsunum

1400 küsür maraton bileti s atılmış. anlaşılan yine d olmayacak maraton