PTT 1. LİG 21. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kayserispor

Başlatan Kaya, 15 February 2015, 19:09:45

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

Kadro derinliği çok gerçekten.Defansta  Simiç-Mijaaloviç-Abdullah ve Çağlar Birinci. Orta sahada Okay Yokuşlu,Anıl Taşdemir,Biseswar,Murat Akın ya da İbrahim Dağaşan.İlerde de Turgut ve Bobo oynar herhalde bizim maçta.Bobo sakat değilse.Çünkü manisa maçında 18 de yoktu.
Gerçi ilk 11 den 4-5 oyuncunun değişmesi takımı etkiler mi bilmem?

mehmet yılmaz

Yenmeye çalışmazsak yeneriz  ;D

Demem o ki, iç sahada deplasman taktiğiyle oynamak lazım. Savunmaları iyi değil, hızlı hücumlarla aşabiliriz.

fanatik samsunsporlu

Okay Yokuşlu uzaklardan çok isabetli şutlar çekiyor.Ona dikkat etmeliyiz.Yağan kar zeminimizi nasıl etkiler o da ayrı bir sorun.

jean

korayxyz

Alıntı yapılan: özkan - 17 February 2015, 13:52:55
Hasanın biseswardan yiyeceği çalımları görmek istemiyorum  :(
Hala forumda hasanı eleştirenler var. İnsan biraz emeğe saygı duyar. Takımın tartışmasız en faydalı oyuncusu

beşnumara

Hasan ve Taha inşallah hic sakatlanmaz ceza almazlar. Yoksa yerine oynayabilecek oyuncular doğan,zafer,sefa,ali zorlu. Aman çocuklar iyi bakın kendinize. Bizi bunların eline düşürmeyin.

Ollivanders

Erhan Altın'ı engelleyebilirsek Kayseri maçını rahat kazanırız. Bolu maçına kadar takımı bozmadın. Eren Tozlu gelince ne oldu da çift forvete döndün anlamadım. En olmayacak yerde en olmayacak taktiği deneyerek Bolu maçının önüne geçti. Bolu maçına Mustafa Sevgi Taha ve Hasan 3lüsü ile ve ilerde kanat oyuncusu olarak musa değil de ivanov ile başlasaydı Bolu maçı bizim açımızdan çok daha kolay geçerdi.

ilk devre deniyordu ki kim var kimi oynatsın. Artık bu bahanesi de yok. Çünkü takım ilk 6 daki her takımla mücadele edebilecek seviyede. Recep Niyaz ve Musa Aydın ikilisinin kenara çekilip ivanov ve mustafa sevgi ikilisini monte etmesi gerektiğini düşünüyorum. Recep Niyaz ve Musa Aydın ikilisi bizi mücadele açısından zayıf kılıyor. Recep Niyaz beklenen performansı gösterseydi mücadelesinin düşük olmasına katlanılabilirdi ama o da yok.

Ayrıca Soner aut atışı kullanamayacak kadar sakatsa neden oynatılıyor? Yok mu kalecimiz ? Furkan'a ne oldu da güven duymuyoruz? Aut atışlarını futbolcuların kullanması gibi bir şey kaldı mı günümüzde ?

beşnumara

Degaj kullanamayacak derecede sakat olan adam geçen sene yaptığı gibi kaleye atılan şuarı izler bizi de kanser eder. Sonra da derler ki son 4 maçta 1 gol yedi niye elestiriyorsunuz. Takım savunması iyi olmasa görürdüm ben soneri. İnşallah bizi kanser etmez Soner-E.Altın ikilisi.
Ben mustafa sevgideki ara paslarını futbol zekasını ne recep niyaz'da gördüm ne de musa aydın'da.
Kayseri maçı çok önemli bizim icin. Allah aşkına fantezi yapma bizi çıldırtma E.Altın.

Sercan

Boluspor maçının kadrosuyla çıkar yine Erhan. Musa ve Eren'in yerine İvanov ve Mustafa Sevgi'yle başlasın her türlü yeneriz...

Dartagnan

Sercan

minci

Alıntı yapılan: korayxyz - 18 February 2015, 12:19:38
Hala forumda hasanı eleştirenler var. İnsan biraz emeğe saygı duyar. Takımın tartışmasız en faydalı oyuncusu
Ben de hiç  anlamıyorum. İnsan kendi adamına  böylesi sinir ve moral bozucu laf söyler mi. Ne kadar ayıp. Acaba o arkadaş bunu söylerken neyi kastetmek istemiş. Ne yapmaya çalışıyor? Kaldı ki Hasan son derece yararlı bir oyuncu. Devre arası gideceği dedikoduları çıkınca Hemen hemen hepimiz kaygılanmıştık. Açıklamasından sonra ise rahatlamıştık. Buraya yazan arkadaşlar hiçbir zaman unutmamaları gereken şey tüm futbolcuların bu siteyi yakından takip ettikleridir. Lütfen yazılarımıza dikkat edelim.

Stoper

Ivanov oynamalı..

soner

murat - fatih -  sezer - ahmet burak

hasan -  taha -  mustafa sevgi

ıvanov   -   ofoedu

mbilla

Musti

Alternatif 11'im:  8)

Furkan

Ercan - Fatih - Sezer

Ivanov - Hasan - Taha - Ofoedu

Musa

Alperen - M'Billa

Aslankaya

FUTBOL RESİTALİNE HAZIR OLUN

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Kayserispor maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Kayserispor maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. İki takımın kadro kalitesi açısından zevkli ve zorlu bir maç olacağını dile getiren başarılı teknik adam, "Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Tüm planlarımızı galibiyet üzere yapıyoruz. Zaten hedefimiz açısından da kazanmamız gereken bir maç. Taraftarlarımızı böyle bir maçta tribünde görmek istiyoruz. Oyuncularım onların desteğiyle sahada futbol resitali sunacaktır. Ligin en önemli maçında takımı coşkulu şekilde destekleyen taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/spor/46048/futbol-resitaline-hazir-olun/