PTT 1. LİG 21. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kayserispor

Başlatan Kaya, 15 February 2015, 19:09:45

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih: 21/02/2015 Cumartesi

Saat 14:00

İç sahadaki en önemli maçımıza çıkacağız.

Kazandığımız takdirde ilk iki şansımız artacak.

Bu sene en kalabalık iç saha maçı olacak gibi gözüküyor..Kazanacağız inşallah.

fanatik samsunsporlu

Sol bek Alper,orta saha Cem Can,Ömer Bayram,Mehmet Eren,forvet Nobre bizim maçta cezalılar.Bu iyi oldu ama bu adamlar kadar iyi adamları var.İnşallah taraftarımız önünde kazanıp yukarılarda kalırız.

jean

Bu ligin ustunde bir takim cikmasida kacinilmaz ama yenilmez degil ins aliriz yoksa 3-4 sira dusme riskimiz var

beşnumara

Alper cezalı değil ama diğerleri cezalı.

fanatik samsunsporlu

isa55

Arkadaş ne istatistik tutuyorsun yaaa. Bravo sana.

Maça gelince kolay mac kalmadı. Kayseri eksik olabilir ama cok rahat gelecekler, acigimizi bekleyecekler. Beraberlik bize pek bir şey kazandirmaz. Kazanmaliyiz.

orucreis

Kayseri beraberlik icin gelecek. Ancak akilli oynayip ivanovu musanin yerine sirek oynatmaliyiz sonrasinda ki hamle musa olmali duruma gore. Yine kadroyu bozmasin ama az akilli dusun jose erhan

samsunum

Geçmişe bakıyorum, biz bu kayseriyi yeneriz 2-1 bizim inşallah ;)

muzaffer4

beşnumara

Erhan altının oyuncu tercihinden dolayı berabere kalacağımız maç olur. İnşallah yanilan ben olurum da kazanırız.

Shane_Falco

Hepsinden öte Nobre'nin olmamasi bizim icin buyuk avantaj Biseswar'i kitler duran toplarda hata yapmazsak kazanmamak için bir sebep göremiyorum.

özkan

Hasanın biseswardan yiyeceği çalımları görmek istemiyorum  :(

ask55

Alıntı yapılan: özkan - 17 February 2015, 13:52:55
Hasanın biseswardan yiyeceği çalımları görmek istemiyorum  :(
tartışmak için demiyorum ama murat biseswardan maç boyu çalım yemez diyorum kardeşim :)

kayseri şuanda aşağı yukarı bizimle aynı futbolu oynuyor ve lig lideri.
bunun en temel sebebi kadro derinliği.

bizdeki kötü teknik direktör, onlardaki eksikler, bizim iç  saha performansımız, zeminin durumu vs. göz önüne alındığında kağıt üstünde beraberlik maçı gibi duruyor.

ama ben 2-0 kazanacağımızı ve kayserinin bocalama dönemine gireceğini hissediyorum.

umarım yanılmam.inşallah Erhan Altına rağmen kazanabiliriz.

samuray

çok çok önemli bi maç kayseride nobre cem can ömer alpermi cezalı olması çok iyi bizim açımızdan orta sahada en etkili isimleri biseswar onu kilitlersek bu maçı rahat alırız almamız gerek hem ilk iki hem ilk altı için altın faktörü var tabi bizim açımızdan acaba bu maçı kafasında 1 puan olarakmı hedefliyor yoksa ne olursa kazanmak içinmi ondan şüpheliyim zira boluda kazanmak adına hiç bi hamle yapmadı kesin beraberlik için çıkartmış takımı ama 12 nci adamımızla bu maçı almalıyız erhan altına rağmen seyircimizin çoşkusuyla kazanırız diyorum inşallah

orhan

Kayseri de cezalı olanlar kadar kenardakiler de kaliteli oyuncular  Biseswar,anıl taşdemir,turgut v.b çok ciddiye alınması gereken bir rakip ama yenilmeyecek bir takımda değil.