Bu Şehrin Rengi KIRMIZI-BEYAZ kalacak...

Başlatan cuneytavar55, 28 December 2007, 18:04:25

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

yok yan bakma olayı değil kim kime yan bakabilir kafaya taktığım samsunspor bilincinin azlığı :x

bafradan55

Şehir esnafının hareketeb geçmesi gerekiyor şehrimizi bayraklarla donatmak önce esnafa ve samsun daki başlıca derneklere düşüyor.
Ben de geçende 56 Lar da 3 tana TrabRUMspor formalı adam gördüm(utanç içinde yazıyorum)hiçbirşey diyemedim nasıl diyim.

ozkan17

beyler herkes bence kendı cevresınden sorumlu..eger cevremızdekı yakın akrabalar yakın dostlar samsunspor deılde samsunda olupda baska takım tutuyosa kendımızdede suc aramalıyızz..banada babam ılk formayı 5-6 yaslarında aldı bu yaslarda maclara goturmeye basladı benı sırf maclara gıdelım dıye yaz tatılımızı agustos ayına alyıoduk..samsunspor sevgısı boyle baslarr bırılerının gelecek nesıle bu sevgıyı tasıması lazım..

onurbas

CUNEYT ABİ BİŞE SORCAM SANA YZINIZIN SONUNDA YAZMISINIZ Kİ FORZA ŞİMSEKLER GRUBUNUN BASKANI DİYE BENİM BİLDİGİM KADARIYLA ESKİLERRİN KURUCUSU VOLKAN ABİ BASKAN VE AMİGO DEGİLİMİYDİ SİZ HIRCINLARIN BASKANLIGINI YAPMIYORMUYDUNUZ BENİ YANLIS ANLAMAYIN CUNET ABİ SADECE SORDUM VOLKAN ABİ İÇERDE OLDUGU İÇİN Mİ BASKANSINIZ........sögütlübahceliler.....

supporter

ben de sayın cüneyt beyi taraftar temsilcisi olarak biliyordum.
ama sanırım temsilciliği bıraktı

cuneytavar55

Bundan 3 veya 4 sene evvel bende çiftlikte yada şehrin her hangi bir yerinde istanbul takımlarının atkısını gördüğüm zaman kan beynime sıçrar hatta müdahale ederdim.Sonradan düşümdümde bu konu hem sahiplenme ile alakalı. Hemde ne kadar müdahale ederseniz o kadar çoğalıyorlar.Bu tıpkı o hafta yenilen takımın taraftarının inadına forma  veya kaşkol takmasına benziyor.Bu taraftar psikolojisi aynısını bende yaparım.Kaşkolle gezen taraftarı kovmak yerine bence en mantıklısı iyi gündede kötü gündede SAMSUNSPOR kaşkolü veya forması ile gezmek.
ben çiftlikte bu konuda çok iyi analiz yapıyorum.Biz eğer formalarımızla yada kaşkollerle gezmessek meydanı boş bırakmış oluruz.Bu olay bu kadar basit.
Onur kardeşime cevap vermem gerekirse Evet ben HIRÇINLAR gurubunun tribün tabiri ile liderliğini yaptım.Pankartımızda skorbord kale arkasında idi.FORAZ ŞİMŞEKLER,55 GENÇLİK VE KAVAKLILARINDA BULUNDUĞU BU KALEDE BİRLEŞME DURUMU SÖZ KONUSU OLDU HATTA BİRLEŞTİK.İSİM DE SAMSUNSPOR TARAFTARLAR BİRLİĞİ İDİ.Fakat daha sonra ismin uzun olması sebebi ile tek isim altında oluşmaya karar verdik.FORZA ŞİMŞEKLER  bu oluşumun ismi.Bende başındaki kişisiyim.Birleşmeler her zaman sıkıntılı olmuştur.Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz.Volkan ALTUN kardesime gelince öncelikle benim mahallemin çocuğu ha be olmuşum ha o kim bu konularda müsait ve zamanı varsa başkan olur.Bu konu o kadarda önemli değil.
Temsilciliğimle ilgili ise haksız ve kasti şekilde şahsıma verilen 6 ay mağrumuyet ve 1.5 milyarlık para cezasından sonra bu görevi bıraktım.
 Cüneyt AVAR

bafradan55

ABi adama tepki koyunca inat yapıyor ama bazı çok saygıdeğer arkadaşlarımızın yaptığı gibi ağızını burnunu kırınca bir daha cesaret edemiyor.
İnfaz Team düzenli olması şart.

jean

temsilcilik eski yonetimdeykendi yonetim bitince taraftar sorumluluguda bitti