Bu Şehrin Rengi KIRMIZI-BEYAZ kalacak...

Başlatan cuneytavar55, 28 December 2007, 18:04:25

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

2000 yılında İsmail uyanığın yusuf z.yılmaza bırakması ile başlayan SAMSUNSPORU yok etme operasyonu fenerbahceye satılan maçla adeta gün yüzüne çıktı.
6 sene evvelki yapılan bu karşılaşmadan sonra bakıyorumda o maçta görev yapan teknik kadro futbolcuların çoğu ödüllerini çoktan aldılar.
0 karşılaşma SAMSUNSPORUMUZU 20 sene geriye götürdü.SAMSUNSPOR taraftarını eritti.Kala kala bi avuç taraftarımız kaldı.
Bu şehirde gs, fb, plakaları gezdi ben bas bas bağırdım kimse sesini çıkarmadı.Seçimlerde kimse bu şehrin menfaatine değil kendi menfaatine çalıştı.Halimiz ortada.İsmail UYANIKTAN sonra 2 tane başkan geldi yaptıkları ortada o zamanlar yine kimse tepki koymadı.Dedimya az kaldık bizleri bu şehirde bitirmeye çalışıyorlar.Neden diyarbakır maçlarında SAMSUNSPOR taraftarı dayak yer hala anlıyamadık.Uyanmanın ve akıllı olmanın zamanı gelmedimi arkadaşlar.Bu şehirde köşe yazarlığı yapıp SAMSUNSPORLU geçinen y.z.yılmaz yalakası insanlar var.
Belediye başkanları sevgi cafede trabzonsporun maçlarını seyrederken bizim stadda anamız ağlıyor.Diyarbakırspor maçından sonra SEZGİN başkanın kale ye çağırmamız ve benim stada atlayıp ona sarılmamın tek sebebi bu şehirde y.z.yılmaza laf söyleyebilen tek kişinin SEZGİN GÜMÜŞ olması bu bile sezgin gümüşü sevmem için yeterli.Teşekkürler sezgin başkan SAMSUNSPORLU OLDUĞUMUZU HATIRLATTIĞIN İÇİN.

Cüneyt AVAR
                         FORZA ŞİMŞEKLER GURUBU
                                BAŞKANI

jean

cuneyt abi haklisin olan seyleri icimize sindiremiyoruz adam 55 gs diye plaka yaptiriyor cok sacma deplasmana gittigim istanbulspor macina bile gs formasi ile gelmis samsunsporu destekliyor bu kadar yuzsuz kisiler var ne yazikki yusuf ziya yilmaz batirdi takimi o kadar borca soktu simdide garaja ismini koyarak reklamini yapmuis bu yaz gorunce sasirdim bu yetkililere bizim gibi dusunen kisileri secmeliyiz

körfez55

samsun maçına gs formasıyla gelen adamın ağzını burnunu kırmıyosan suç sende ..

HaSaNCaN

Biz Samsunda Samsunspor atkılarıyla gezelım o fb bjk gs ts atkıları takanlar utansın artık.

ozkan17

gecen mustafa abıde kalmam gerekdı..kocelıde ogrencı unıersıtede okuyor..caddelerde pankartlar bayraklar..sokakdakı ınsanlarda bayanlarda bıle kocelıspor atkıları vsvsvs..

Ben bunları hıc samsunda goremedım..ne bır atkı ne bır samsunspor yazısı ne bısey..bu kadarmı sevılmek hle geldı bu takım ya..beyler bunları basımızda tutdukca daha neler gelcek basımıza aklımızı basımıza alalım

veis

samsunspor süperlige çıksa ençok bu samsuna ve belediyeye esnafa halka yarıyacak ama bizim kiler kıt arkadaş anlamıyorlar.

celebi

işte yine zaten en başa dönüyoruz yeni yetişen çocuklarımıza ve genlerimize Samsunspor sevgisini vermeliyiz aşılamalıyız ister başarılı olsun ister olmasın takmımımız. zaten kitleler büyüdükçe başarı gelecektir.

yk55

yaw arkadaşlar haklısınız benim babam ben daha 3 yaşındayken samsunspor forması almıştı. stada maçlara götürüyordu. o zamandan temeli attı peder valla helal olsun diyorum. bu arada babam da imam.  
takım küçükken başlanır tutulmaya.çocuğun babası samsunlu ama fb, gs li olunca çocukta samsunspordan bi haber oluyor. neyse her şey olacağına varır. herkese slm lar.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: "Celebi"yeni yetişen çocuklarımıza ve genlerimize Samsunspor sevgisini vermeliyiz aşılamalıyız ister başarılı olsun ister olmasın takmımımız. zaten kitleler büyüdükçe başarı gelecektir.

Cok dogru tekrar altini cizmekte fayda vardi sagolun.Herkes üstüne düsen görevi yerine getirecektir.Ben evli degilim fakat kardeslerime yegenlerime Samsunspor sevgisini elimden geldigince vermeye calisiyorum.Ne kadar cok duyarli taraftar kazanirsak gelecegimiz icinde o kadar iyi olur.

Saygilar

Tribün_ali

SAMSUN İNSANI ŞEHRİNE VE SAMSUNSPORUNA SAHİP CIKK

Tribün_ali

19 yaşında fanatik samsunsporluyum ben diyarbakır macında son macta maratonun yenin yapılan yerinde polislerin önünde 3 kişi oturuyor birinde fb atkısı vardı adama sövdüm oraya dogru atladım polisler tuttu sonra baktım adamlar tıpış tıpış gitti şehrine sahip cıkacaksın her grubun 15 20 kişi infaz grubumu olacak bu işlere bakacak birazdan gruptan olmayan samsunsporlular yapsın bunları

Ben bu i.... türemesi samsunda başa gelenelrin reklam yapması ve samsunsporlu olmaması onursal başkanımız ismail uyanık harbi samsunsporluyudu ve ben ilk defa 1999 da antalyaspor macına gittigimde  babamla bana o zaman ismail başkanımız bir şey demişti hala dün gibi aklımda samsunsporlu olmak kolay degil özveri ister demişti her insan bu stdadn boynu bükük ayrılmaya mahkum degil demişti ve macı 1-0 kaybetmiştik o günden sonra samsunspor aşıgıyım istanbul düşmanıyım

SAMSUNDA YAŞAYIP EKMEGİNİ YİYİP İSTANBUL TAKIMLARI TUTANLARIN A......K.... SAMSUNDA YAŞİYORSAN SAMSUNSPORLUSUN O KADAR LAN

Çaðrý55

arkadaşlar şehirde atkıyla geziyom ters bakıyolar sanki
ama bir 3 büzük atkıllar normal geziyor.sanki biz istanbulda oturuyoz gurbetteyiz.vallahi bi samsun atkılı gördümmü seviniyom işe bak :?

maço

Alıntı yapılan: "Çağrı55"arkadaşlar şehirde atkıyla geziyom ters bakıyolar sanki
ama bir 3 büzük atkıllar normal geziyor.sanki biz istanbulda oturuyoz gurbetteyiz.vallahi bi samsun atkılı gördümmü seviniyom işe bak :?

kardes sen ınce uzunmusun cıftlıkte bırını devamlı goruom atkılı valla ben ters bakmıom gururlanıom emın ol kı ters baktıklarını zannettıklerınde gururlanıyodur

Çaðrý55

kardeş ince uzunumda devamlı gezmiyorum maç günleri yada onun dışında nadir atkı takmıyom pek.senin gururlanman normal ama diğrelerini sanmıyom hatta bi diyarbakır maçı için arkadaşların yanıa gidiyodum çiftlikten beri 3 4 kişilik bi bi arkadaş grubu bana karşıdan bana laf atmıştı bu i.. diye halbuki çok uysalımdır :roll:  :lol:  yani samsunsporluya i.. serseri gibi bakıyolar bu bi kaç kez daha dikkatimi çekti ama samsun bi lige çıksın herkez çiftliğe gelir eğlenmeye stadın yolunu bilmeyen adam bile samsunsporlu olur...

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar kımse yan bakamazlar bukadar kafaya takmaya gerek yok fb-gs macını ızlemeye samsunsporumun atkısıyla gıttım herkese inat