PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 01 February 2015, 17:17:02

« önceki - sonraki »

özkan

Shane_Falco

GurbetciFanatik

Adamsın Serkan çınar :D :-* ;D

Offf son dakikalar yine bi.yaşıma girdim.

Helal çocuklar size.

Ivanov iyi.kaliteye benziyor

evolution55

Seri 3 maça çıktı  :)
Baştan sona üstündük hak ettik kazandık nihayet

cakir55

Alıntı yapılan: cakir55 - 09 February 2015, 12:11:58
1-0 olsun bizim olsun.
Güzel bir galibiyet oldu.
Daha önceden de golü bulabilirdik ama olmadı.
Yeni transferleri begendim. Eren assist yaptı, Ivanovun aynı Ronaldo gibiydi iyi adama benziyor.

evolution55

samsunum

Bu arada ercan yakacakti bizi allahtan hakem görmedi

fanatik samsunsporlu

Çok şükür evimizde kazandık.Güzel maç oldu.Sıkı mücadele vardı.Musa atsaydı daha farklı alırdık maçı.Harika 7-8 pasla golü attık.Bravo çocuklar.Darısı Bolu'ya.

gezegenX

Arkadaşlar seyirci neden yok? Seyircisi olmayan takımdan ne beklenir ki! Çok üzüldüm gerçekten.

desperate1

ÇOk çok iyi oldu.En kritik maçımızdı belki de.

samuray

ilkdefa organize geldik gol oldu o golde hasanın büyük katkısı var ivanov bu takımda iş yapacak güzel frikikti mbilla musa tahanın kaçırdıkları ndan en az ikisi gol olmalıydo son dk.lar yine diken üstünde maç izledik neyseki artık evimizdeki talihsizliğide yenmiş olduk hasanı eleştiren arkadaşlar var saygı duyarım ama bugün bana göre tahadan da iy oynadı benim görüşüm her maç böyle organize pas organizasyonladıyla rakip kaleye gidebilsek bunu sahada maç içerisinde üç kez beş kez tekrarlayabilsek goller gelir peş peşe deplasman kralıyız inşallah bu gelenek bozulmadan devam eder

fanatik samsunsporlu

Şanlıurfa'da Cihat Hoca istifa etti.Adanademirspor'u dün seyrettik berbattı.Osmanlı hakeza öyle.Kayseri değil de Antalya'yı belki çekeriz aşağıya.Maçımız burda.Taraftar da artık akın eder tribüne.İnşallah güzel günler görünüyor.

fanatik samsunsporlu

Osman kendi kurmadığı takıma gitmez gibi geliyor bana.Adiloviç.in 3 maçta golü yok.Abdulkadir desen aynı.

aykut erol

Alıntı yapılan: gezegenX - 09 February 2015, 22:12:10
Arkadaşlar seyirci neden yok? Seyircisi olmayan takımdan ne beklenir ki! Çok üzüldüm gerçekten.
arkadaş bu söylediğini başka yerde soyleme sakin.SAMSUNSPORUMUZ gecen hafta oynanan giresunspor macinda saçma sapan gerekceden kendi ssahasında 1 mac seyircisiz oynama cezasi almistir.yoksa bu taraftar bu maci bekliyordu.Neye uzulecegini daha iyi düşün bence...

isa55

Devreye çok iyi başladık. 9 puan, atilan 7, yenilen 1 gol.

İlk 25 dk. Güzel oynadik. Savunma özellikle Sezer çok iyi. Hasan müthiş oynadı. Rakibin savunmayı çıkarmamasina rağmen pozisyonda bulduk. Daha erken koparabilirdik.

Bolu deplasmanı ayrı bir değer kazandı. Sonrasında   Kayseri maçı finalden farksız olur gibi. İnşaallah hızımız kesilmez.