PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 01 February 2015, 17:17:02

« önceki - sonraki »

Musti

Bu taraftar gurupları kendilerini fesh etsin. Hiç bir işe yaramadıkları gibi, kulübü de zor durumlara düşürüyorlar.

fanatik samsunsporlu

Gerçek taraftarın maç izlemesini engelleyen o şerefsizin Allah belasını versin.1,5 ay sonra sahamızda seyredeceğimiz lig maçına mani oldular.

mehmet yılmaz

Tüpçü ve onu oraya koyan iredenin herşeyi yalan ve tutarsızlık üzerine kurulu.
Passolig almadım ve bu sezon asla almayacağım da.
Şu rezil kararları gördükçe de iyiki almamışım diyorum.
Hani, deplasmanda olay çıkarsa deplasman maçında uygulanacaktı?
Hani, artık herkes kendinden sorumluydu ve bütün bir stadı cezalandırmayacaklardı?
Yalancılar!!!

Maça gelirsek, deplasman karnemiz zaten çok iyiydi. Sorun iç sahada. Bu maç ölçü olacaktır. İnşallah kazanırız.

Stoper

Kazanmamiz halinde haftayi ilk 6'da kapatiyoruz.
Moraller yerinde, takimda cezali ya da sakat yok.Tek eksik taraftar olacak.
Giresun macinda ki ilk 11'i izleriz.
Oyunun gidişatina göre İvanov büyük ihtimalle süre alir.
Bu maci kazanip, Bolu'ya cikarma yapilir.Biz bu sene için TV'ye devam tabii.

SametYılmaz55

Yok mu olay çıkaran kişilerin bilgileri emniyette yada federasyond? kim olay cikartmissa verin ömür boyu men cezası.Bir kaç kişinin çıkarttığı olayı bir şehre mal etmek kolaylarina geliyor.passolig konusunda kendi kendilerini yalanladılar bu cezayla.güya passoligle şiddeti onleyeceklerdi.aramaları adam gibi yapacaksın üstünden bıçak çıkana ömür boyu men cezasını vereceksin.bakalım öyle elini kolunu sallayan emanet takıyor mu birbirine ?

binikalamadım

beşnumara

Trt Spor veriyor maçı.

jean

Kesin almamiz lazim gecen seneki 3-0 kazandigimiz balikesir maci havasi var alirsak haftayi 5. Bitirecez ins yeneriz

s_uzunkaya

pazartesi maçlarını sevmiyorum, yaramıyor bize.üstüne üstlük birde gene her zamanki gibi sahibsiz takımın gaddar cellatları yüzünden seyircisiz oynama cezası kesilmesi bu kritik maçta beni düşündürüyor. bu ne iştir arkadaş ya 7 sene önce resmen karar alınarak düşürüldü bu takım ve geçen senede final maçında seyircisiz oynatıldı. yeter artık bırakınnnn yakamızıııııııı.....
  bakannnnnnnnnn  >:(  >:( nerdesinnnnnnnnnn  >:( >:( >:( >:(

cakir55

55.hakan

Hüseyin Kalpar ne ballı adamsın döndü dolaştı senin maçta maç seyircisiz oldu ya gerçekten yat kalk dua et.

özkan

Şu maçta ne vardı adam gibi stadda olabilseydik.Zarar ziyan şu bizim gruplar.Başka bugüne kadar ne yapmışlar ne işe yaramışlar ayıp ayıp.

jean

Ruyamda skoru gormedim ama yenildik diye uzuluyordum ins tersi cikar

samsunum

09 February 2015, 13:33:45 #73 Son düzenlenme: 09 February 2015, 14:05:14 samsunum
Stadyumun yanina izin cikmamis herhalde canik meydaninda izlenecekmis

Edit;
Temsilci izin vermemiş. Simdi birşey  diyecem cok oluyorsun diyeceksiniz ama yillar önce  fenerin cezali maçın da 30 bin fenerli stadyumun dışında desteklemislerdi. O zaman nasil izin veriliyorda o kadar kişiye burda 2 ,3 bin kişiye izin verilmiyor. Neresinden bakarsak  çifte  standart, nereden tutarsak elimizde kalıyor arkadaş. 

nomak55

Passolig uygulamasınını koskocaman bir yalan oldupunu federasyon her geçen gün tasdikliyor. Bunların yaptıklarını da mödyada yazan gördünüzmü?