PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 01 February 2015, 17:17:02

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Bu ülkede finalde  sahaya atlayan mersin taraftarı ceza almazken biz nasıl ceza almayı basariyoruz

jean

Ne zaman guzel gitsek bir aksilik cikiyor seyircisiz oynayacak kadar ne oldu sanki macta ins bu olay dahada hirslandirir bizi

GurbetciFanatik

Hemen Tahkime giderler insallah. Karar degisirmi onu bilmem ama sessiz kalmasinlar

fanatik samsunsporlu

deplasmanda da saha kapatma cezası sadece bize veriyorlar herhalde

Ellibeş Numara

Maç öncesi stada girişte taraftarımızla, polisler arasında küçük bir sürtüşme yaşanmış gözlemci de o esnada denk gelmiş. Resim falan çekmiş. O yüzden bu cezayı vermişler. Yönetim, karara itiraz edecek ve spor bakanı ile görüşmeye çalışıyorlar.

evolution55

Böyle bir saçmalık olamaz yaaa ??? Kafayı yiyeceğim bu tüpçü yüzünden defolup gitmedi futbolun başından!!! >:(

muzaffer4

Gözlemciler hep bize denk geliyor hadi hayırlısı

samsunum

Nereden bakarsak elimizde kaliyor. Ceza sınırinda ki giresunspor taraftari maratonda birbirlerine girdiler baktimda sadece para cezasi verilmiş onlara o da usulsuz seyirci alinmasindan dolayi.yaziktir abi ya.

fanatik samsunsporlu

Süleyman Abay gibi çok tuhaf bir hakem.İnşallah sıkıntıya kalmayız.

samuray

yinye samsunspor dümanları ortaya çıktı yönetim tahkime itirazda bulunacak inşallah kaldırırlar hep böyle cezaları bizmi çekeceğiz tff diziplin sabrımızı taşırmayın ya >:( >:( >:( >:( >:( >:(

samsunum

ugurozkan

"hani passolig kartı olunca tüm stada seyircisiz oynama cezası verilmeyecekti?" diye sormuyorum.

beşnumara

Tahkim olayı da enteresan. Normalde cuma toplanıp karar verirlerdi. Neler dönüyor anlamak güç. Hayırlısı bakalım

Akyol

Deplasmanda olan bir hadiseyi iç sahada binlerce kişiye yıkmak neyin nesidir? Bolu deplasmanını kapatırsın anlarım, bu olaya karışanları cezalandırırsın anlarım. Ayrıca şayet bu maç seyircisiz olursa yönetimin olayları çıkartan kişilere kamu davası açması lazım maddi-manevi bitirsinler o olayları çıkartanları yeter artık!

jean

Cikarttiginiz passolig ne ise yariyor kardesim oyleyse olay cikarana ceza ver madem maca gelecek olan 4-5 bin kisiye niye veriyon