Samsunspor'da Devre Arası Transfer Söylentileri

Başlatan Umut ÖZEN, 27 December 2014, 21:36:37

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Karikari-Ofeodu-Mbilla  ücü de iyi olsa eyvallah süper derim.
Ama yazilanlari okuyunca insan güvenemiyor.
Biri disiplinsiz ve digeri sakat ise ne yapim bunlari.

Defan isi de tamam diyelim . (Kemal ve Sezer )

Orta sahaya bi beyin alin kapatin transferi.

Aslinda hicbirine gerek yoktu adam akilli bi Hoca alsaydiniz yeterdi zaten. BU kadar para harcamaya deymez di.

Tamer55

Kemalin transferinden vazgeçildi deniliyor ortasahaya bursaspordan Bekir yılmaz adı geçiyor

55.hakan

Samsunspor'da Sezer Bitti, Karikari Yolda

Samsunspor sortif drektörü Coşkun Zeren, Sezer Özmen'le anlaştıklarını belirterek, "Sezer bu akşam kampa katılacak. Ayrıca Karikari transferinde de sona geldik. Bir sorun olmaz ise o da pazartesi bitecek" dedi.

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Antalya'daki 2'nci etap kampını sürdürürken, yönetim de transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Ofeodu'yu renklerine bağlayan kırmızı eyazlılar, 2'nci transferini ise daha önce Çaykur Rizespor forması giyen Sezer Özmen'le gerçekleştirdi. Sezer Özmen'in bugün kampa katılacağını belirten kulüp sortif drektörü Coşkun Zeren, "Sezer ile bu Sabah anlaşmaya vardık. 2 taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Karikari transferinde de sona geldik. Bir sorun olmaz ise o da pazartesi günü kadromuza katılacak" diye konuştu. - Samsun

kaynak :http://www.haberler.com/samsunspor-da-sezer-bitti-karikari-yolda-6879342-haberi/

ask55

Alıntı yapılan: Tamer55 - 18 January 2015, 14:56:59
Kemalin transferinden vazgeçildi deniliyor ortasahaya bursaspordan Bekir yılmaz adı geçiyor

bekir çok iyi topçu.sanmıyorum bize geleceğini.

MeL_55

gerçekten transfer politikamızı anlamıyorum.
adiloviçi (kadroda yer bulamadığın için) sat  onun yerine bence daha kötü ve bance tipinde oyuncu al?
peki buna nasıl kadroda yer bulacaksın ey erhan altın?

sadece keçi  inandın yüzünden mi yolladın adiloviçi?
gerçek yüzün ortaya çıkıyor zaten bu transferle.

bize de helal olsun göz göre göre yolladık ADAMI.

ngonge

Hasan antrenmanlarda görünüyor, ayrılıyor muhabbeti olmuştu kalması çok iyi olmuş. Her ne kadar çoğunluk önemli görmese de bence takım için çok önemli bir oyuncu. Yerine oynayan Ali Zorlu, Zafer, Doğan gibi oyuncuları düşündüğümüzde durumun vehameti anlaşılır herhalde. Her halükarda bence orta sahaya takviye yapmak lazım. Nedense hiç haberi çıkmadı, belki Erhan Hoca Doğan'ı kesecek bir oyuncu almak istemiyor olabilir. Ancak çok büyük ihtiyaç var.
Bunun dışında, Talha ve Zafer gibi gereksiz oyuncularla yollar ayrılmalı.

Ne dersek diyelim bir Erhan Altın gerçeği var. Ondan dolayı ben playoff'u değil, ligi düşme hattından uzak sıkıntısız bir yerde bitirme amacına göre değerlendirmemi yaptım.
Düşme potasındaki Manisa'dan sadece 3 puan yukarıda olduğumuzu hatırlatayım.

kamuri

adılovıcı gonderıp kari kariyi almanın mantığını bırı bana acıklayabılır mı

Raqua55

Alıntı yapılan: kamuri - 18 January 2015, 20:47:50
adılovıcı gonderıp kari kariyi almanın mantığını bırı bana acıklayabılır mı

Erhan Altının Saçma Sapan Egosu ve Keçi İnadı Şimdi 16 gol atan Adamı gönderdi ya Bir Marifet Zannediyor.Görecez Bakalım o ego nasıl elinde patlıyacak. Ama Yine olan bize olur yine biz üzülürüz.

orucreis

Karikariyi almanin kotu bi durum oldugunu yonetimde gormuyosa susma hakkimi kullanmak istiyorum  :-X

Stoper

Bize bir maestro lazım, bu çok net görülüyor.Hasan-Doğan-Taha üçlüsü ve torpilli Sefa Aksoy ile süper lig olmaz.Recep Niyaz'la ilgili düşüncelerim ilk geldiğinde nasılsa şimdide aynı.Beklentiyi karşılayamadı.Bu performansla İstanbul medyasının şişirdiği Recep,kısa sürede kaybolur. 20 yaşında tam sıçrama yapmalık dönem,ikinci yarı daha faydalı olur umarım.

Talha ve Zafer'i gönderip kadroyu eritmek gerek.Neden elde tutulur ki?

Yönetim yabancı transferlerin de kumar oynamıyor. Ofe ve Karikari ülkeyi bilen isimler. Ofe yetenekli ama onun için olumsuz çok şey duydum. Karikari'yi ben beğenmezdim,şimdi hazır değil,sakat gibi sözler geçiyor. Yabancı transferler elimiz de patlarsa bu Erhan Altın'la kabus dolu günler yaşarız.

Ayberk

Bugün gazetede ufuk bayraktar gündemde yazıyordu. Vitaminsiz serdari yolladık ama vitaminsiz kadrosunu doldurması için ufuk'u alıyoruz herhalde. Adamın yürümeye mecali yok biz forma bağışlayacaz. Saç baş yolmak için çok sebep olacak anlaşılan 2.yarı

sadece55

Alıntı yapılan: NeverMind - 19 January 2015, 00:39:30
karikari çok saç baş yoldurtur 2.bance vakası

Karikari Sakatlık sorunu yaşamazsa fark yaratabilir.Ama işte Sakatlık olayı kapalı kutu.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ayberk - 19 January 2015, 09:56:54
Bugün gazetede ufuk bayraktar gündemde yazıyordu. Vitaminsiz serdari yolladık ama vitaminsiz kadrosunu doldurması için ufuk'u alıyoruz herhalde. Adamın yürümeye mecali yok biz forma bağışlayacaz. Saç baş yolmak için çok sebep olacak anlaşılan 2.yarı

Ayberk bakma sen o habere. Ufuk Ümraniyespora gidecekti. Onun pili bitti. Asıl sorun Samsun basınının her gün dalga gecer gibi haberler yapması. Böyle haber yapanlara tepki vermeliyiz. Taraftarla çok rahat bir şekilde dalga geçiyorlar.

elexir

Orta sahanın göbeğine oyun kuracak pas yapicak ayağında top tutabilen bir adam lazım çok acil, en önemli noktayı nasıl olurda görmezler kafam almıyor :(

merdocan

denizlispordan himmet var faydalı olabilir bize aslında.