Samsunspor'da Devre Arası Transfer Söylentileri

Başlatan Umut ÖZEN, 27 December 2014, 21:36:37

« önceki - sonraki »

ngonge

celebi

karikari sakattır bence ve yatmaya geliyordur.

Shane_Falco

Lalawela'yı alsan anlarim da Adiloviç'i gönderip Karikari'yi transfer etmek mantıksız...

SametYılmaz55

Karikari gelirse Erhan Altın'la devam eden yönetim yarım bıraktığı işi tamamlayacak,çok güzel sıvamış olacak

serkancengiz

karikari nedir ya adili niye gönderdin hoca zenci sevginmi kabardı karikariyide aldın diyelim bunlara topu kim getirecek sefamı doğanmı geldiğin günden beri sanat yapacam diyorsun nasıl bir sanat olacak sonunu bizgörüyoruz ama birde senin camdan bakmak istiyorum.

kavak_55

Adiloviç diyoruz kendisini bende severim ama adam bu sene çok varlık gösteremedi biraz sakat lık biraz formsuzluk ve biraz da hoca düşünmedi. Bir gerçek var oda Adiloviç geçen seneki gibi değil isteksiz futbolcu oynatılmayacaksa veya oynamayacaksa tutmanın anlamı ne ikili mücadelelerde hiç adam geçemiyor sadece top indiriyor onada hakemler müsade ederlerse gördük son maçta. Karikari ve ofeodu suratli adamlar ayrıca ofeodu sağ açık ta oynuyor. bence ofeodu formda gibi ama karikari yi bu sene hiç izlemedim geçen yılki karikari iyi idi bekleyip göreceğiz. umarım herşey samsunsporumuzun bizlerin istediğimiz gibi olurda hak ettiğimiz süper lige çıkarız ben buna inananlardanım. çıkacağız inşallah.

fanatik samsunsporlu

Karikari, Balıkesir'de ilk maçlarda çok kötüydü.Sonradan ne olduysa açıldı birden.Adil ise sezon başından beri çok kötü.Hatta Erzurum kampındayken gol atamıyor diye eleştirdiğimde bazıları hemen harcadınız 17 gollü adamı diye sitem etmişti çoğu.Olmuyor demek ki bu sene.Erhan hocanın kabahati büyük elbette.Vardır bunda da bir hayır.

orhan

Lalavela, karikariye göre daha faydalı olur en son karikari altı ay sakattı şimdi nerede oynuyor bilen varmı

ngonge

İşin diğer tarafı nispeten yüksek maaşlı oyuncuları alacaklarına karşı gönderme yoluna da gidiliyor olabilir. Gene mantıklı bir iş değil ama en azından bir mantığı varsa budur kanaatimce.

Ayrıca Safa Aksoy nedir Allah aşkına...

MeL_55

arkadaslar gecen sezondaki gibi kimse oynamiyor takimda!?
bes kurus para almadan oynadilar. ki adilovici oynattigi her mac küfür edercesine cikardi oyundan veya tunayi forvete koydu??!!!.

allah askina gecen sezon bambaska birsey. bu sezonla karsilastirmayin.

karikari dediginiz adam para almiyor diye umar gibi kacip giderbilir.

begenmediginiz adilovic 650bin € alacak yilda.
forvet tek basina gol atamaz. top mu oynuyoruz da adam gol atamadi? ayagina gelen her poziyon tehlikeli oluyordu.
tek vuruslari süperdi.

neyse uzun lafin kisasi.
erhan altin futbol mantigina hayranim.

elexir

Bu transfer haberlerinde sonra "demek yine bize hüsran  bize yine hasret var..." diyorum,  bu topçular bizi kanser eder üzülüyom halimize vazda geçemiyom :(

orucreis

Yaşadığımız en kötü transfer dönemi herhalde. Dönem sonuna kadar uyku moduna giriyorum

binikalamadım

KARŞIYAKA'DAN OFOEDU'YLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Coşkun Zeren, transfer çalışmasının devam ettiğini, bu kapsamda Karşıyaka'da oynayan Ofoedu'yla anlaşma sağladıklarını kaydetti.

Bu oyuncunun yarın Samsun'da sağlık kontrolünden geçeceğini ve sözleşme imzalayacaklarını bildiren Zeren, takıma birkaç takviye daha yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi

BEŞİKTEN_MEZARA

Ben onu bunu bilmem kusurada bakmayın bu yonetimi burdaki herkes istedi gibi, hemen tam tam sesleri çıkması trajikomik ben ibrahim ersoz yanlısı olmama rağmen, erkut tutu gelince transferler icln bu kadar ses cıkartmanın yanlış oldugunu dusunuyorum arkasında durmaktan başka sansımız yok beyler, bu yonetimi planı olmadıgını bile bile hepiniz desteklemedimi adamlarda planı planları yokmuş gibi yapıyor işte sefa adilovic kari kari v.s. hep siyaset icindeyiz diye yakınırken siyasetin icine yine bile bile soktuk kulübü kimsenin aglamaya hakkı yok su anda bende dahil herkese hayır lı günler

yirmiuc

13 January 2015, 09:42:29 #254 Son düzenlenme: 13 January 2015, 17:43:21 yirmiuc
Yeni yönetim şuana kadarki bütün icraatlarıyla hayal kırıklığı yaratsa da, Erkut Tutu önceki döneminden büyük bir krediye sahip.