Samsunspor'da Devre Arası Transfer Söylentileri

Başlatan Umut ÖZEN, 27 December 2014, 21:36:37

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Ofeoduyu aldik artik. Tek kontenjan kaldi orayada ya Karikari yada Ekigho deniliyor

evolution55

germencisse

Adilovic gonderilip yerine karikari isminin geçmesi çok komik. Karikari saç baş yoldurur.

MeL_55

Alıntı yapılan: germencisse - 12 January 2015, 15:50:46
Adilovic gonderilip yerine karikari isminin geçmesi çok komik. Karikari saç baş yoldurur.

ikisi ayni tipte. sadece adilovic 5 gömlek daha üstün.
bu kadar sacma transfer politikamiz var iste

Ollivanders

sefa aksoy haberlerine inanmak istemiyorum. Şu söylentilerin bile geçmesi zoruma gidiyor. Yazıklar olsun.

s_uzunkaya

Ollivanders

Sercan Temizyürek'in suçu ne onu da alın o da Samsun çocuğu. Samsunspor taraftarını da çok sever. Hacettepe maçında taraftara dediklerini unutmadık Murat Yıldırım üzerinden.

King1965

sefa haberleri doğrudur.
Hatta detaylar hakkında bilgi vereyim;
Bonservis ücreti yok, ayrıca oynarsa para alacak.

ask55

o kadar laftan sonra adnan geldi ve kaptan oldu bu takıma.
sefa niye gelmesin ki ?

Ollivanders

Adnan geldi diye Sefa neden gelsin ki ? Hataları hata yaparak tekrarlamak doğru değil. Doğru olan hataları doğrularla silmek. Sefa Sercan gibi kanserli hücreler seneler önce temizlendi bu takımdan. Faydasını da anında gördük. Biz ne olduklarını biliyoruz peki o zaman neden takımı hastalıklı hale getiriyoruz. Sefa mıdır yani bizi SPL ye çıkarak olan ?

ask55

Alıntı yapılan: Serpico - 12 January 2015, 17:11:41
Adnan geldi diye Sefa neden gelsin ki ? Hataları hata yaparak tekrarlamak doğru değil. Doğru olan hataları doğrularla silmek. Sefa Sercan gibi kanserli hücreler seneler önce temizlendi bu takımdan. Faydasını da anında gördük. Biz ne olduklarını biliyoruz peki o zaman neden takımı hastalıklı hale getiriyoruz. Sefa mıdır yani bizi SPL ye çıkarak olan ?
kardeşim zaten elimde olsa erkut tutu dahil kimseyi klüp kapısından içeri sokmam.
demek istediğim adnan bile tekrardan  gelip kaptan oldu bu takıma.
sefa zaten gelir.
kimsede engel olamaz.
bundan önce hangisine engel olabildik ki sefanın gelmesine engel olacağız ?
klüp boğazına kadar siyasete, ikili ilişkilere, bürokrasiye batmış durumda.
senin benim fikrim önemli değil. önemli olan yiyicilerin ne düşündüğü.
bunu demek istemiştim.

Ollivanders

Hangi birine engel olabildik de diyebildik " Samsunspor'a gelemezsin diye " Ezilen , çiğnenen hep Samsunsporluluk oldu. Yine çiğnerler olur biter.Bir kısım taraftarlar çıkar Samsunspor'un çocugu der. Belki kaptan olunca Büyük kaptan diye de bağırır.

Sen de haklısın. Bizimkisi Samsunspor ve Samsunsporluluk ütopyası.

ask55

kardeşim biz karşılıksız seviyoruz.iyi olsun istiyoruz.cebimizden veriyoruz.

şuan şehri dolayısıyla kulübü yönetenlerin umrunda olan tek şey ceplerine giren paranın miktarı.

o yüzden sefa da gelir.adnan tekrar gelir başkan olur.

galip çıkar umut dağıtır.peşine sokakta görsen acıyıp para vereceğin kişiler gelir takıma başkan olmaya kalkar.

ben çok alıştım.artık takip etmiyorum.maç skoruna bakıp geçiyorum.

saçma bir haber görürsem inanıyorum.olur diyorum.çünkü bu camiada olmaz denen şeyler oluyor.

Shane_Falco

Oynarsa para alacak diye sözleşme yapmak da birşey ifade etmiyor. Adamın geri dönüş biçimi belli geldiyse 90 dk olur veya 1 dk olur ama oynar parasını alır...

MeL_55

karikari ile büyük ölcüde anlasmisiz.
bu kadar sacma transfer olamaz. sen ayni tipte olan adilovici(17gol, 5asist, adam gibi adam, samsunu cok seven) serbest birak, git ondan 5 kat kötü forveti transfer et.

erhan altin neyin kafasini yasiyorsun cok merak ediyorum.
bizi de o kafaya al, kizmayiz belki daha sana.