Samsunspor'da Devre Arası Transfer Söylentileri

Başlatan Umut ÖZEN, 27 December 2014, 21:36:37

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Erhan altin kalacaksa transfere bos yere para harcamaya gerek yok..

Sent from my iPad using Tapatalk

Shane_Falco

Göztepe ilk maçta kovunca bunu şaşırmıştım. Meğerse adamlar ne kadar da ileri görüşlüymüş...

ngonge

Erhan Altın'ı tutan yönetime, biri ilk yarının maçlarını izletsin lütfen!

orhan

Bugünkü haber gazetesinde gökay iravul la ilgilendiğimiz yazıyor.Bizim nokta transferler böyle olacaksa yandık kesinlikle iş görmez.

CoRaqLi55

Kırmızı Beyazlıların ilk transferi NTVspor ekranlarından onaylandı...

Samsunspor'da transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyor. Kırmızı beyazlı ekip, eski futbolcularından tecrübeli savunma oyuncusu Orhan Taşdelen ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu transfer NTVspor ekranlarından da onaylandı. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde takımın kamp yaptığı Antalya'ya gideceği ve burada kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atacağı öğrenildi.

sadece55

Ahmet Burak ve Mustafa Sevgi varken bu ne gereksiz bir transferdir ya

beşnumara

Ahmet burak sakat ondan olabilir. Ayrıca ibbden bize en az bir oyuncu daha gelecek diye biliyorum ama isim belli değil.

Kaya

Orhan arkasına çok oyuncu kaçıran ancak belli bir seviyede sürekli oynayan bir bek..

AhmetBurak ne zaman form tutar ne zaman formsuz olur belli değil.Mustafa Sevgi zaten bek değil.

Orhan bu yönetimin süper lige çıkardığı kadronun sol beki..Hayırlı uğurlu olsun.

Ayberk

Orhan'ı eleştirdik öyleydi böyleydi zamanında çok acımasız laflar da ettim ama mevcut kadroda Ahmet Burak haricinde asıl mevkisi sol bek olan oyuncu yok. Tabi en acil transfer gereken bölge sol bek değil, orası doğru. Orhan derinlik kazandırabilir kadroya iyi güzel de, Erhan hoca Orhan'ı 11 oynatıp Solakel'i yedek oturtup bizi çıldırtır şimdiden söyleyeyim... :rulet:

Stoper

Şu gelse,bu gelse diye kolay kolay yazmam ama Başakşehirli Murat Akın boşa çıkmış.Keşke alabilsek bizim orta sahayı toparlayacak bir isim. Taha-Murat diri bir orta sahamız olurdu.

Sezon başında sol bek sıkıntısını yazmıştım.Ahmet Burak ilk yari itibariyle vasat bir performans sergiledi ve sakat.Mustafa Sevgi bek de süre buldu ama orjinal bek oyuncusu değil. Orhan PTT için ideal sol bek.Tanıdığımız,bildiğimiz isim.Hayırlı olur umarım.

desperate1

Erkut Tutu Samsunsporun maçlarını hiç izlememiş demek ki.
Keşke Erhan Altın yanıltsa bizi keşke  :( :( :(

altunay

Desiqner

Alıntı yapılan: altunay - 09 January 2015, 09:54:34
Ekigho ile gorusuluomus

Hiçbirşey yapmasa ortalığı karıştırarak 2-3 maç aldırır :)

cezayir55

ekigho bu ligde her zaman iş yapar. Bence isabetli olur. Ekigho ve musa Sinan'ı çok aradık bu devre

beşnumara

Ne ekighoymus bee. Aman uzak dursun ruhsuz paragòz herif.