YÖNETİM İSTİFA!!!

Başlatan kaptan 55, 20 October 2014, 12:28:03

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Umar doğruysa kendilerini satsinlar

jean

Haber dogruysa vallahi cok yazik tek para kazanacagimiz adami elimizden kacirmis oluruz

Ellibeş Numara

Malesef umar'ın şehri terkettiği doğru. Mehmet Bank yarın istifa edeceklerini bildirmek için ilk Atilla Cebeci'yi aramış. Başta birçok sebep olmak üzere, artı  Umar serbest kaldığı için kaçıyorlar.

David_Walker

https://www.youtube.com/watch?v=IwZ92v-Ogu4 sonunda geleceğimiz böyle olmasın inşallah.Bu linki Ankaragücüne sempatim olduğu için koyuyorum küçümsemek veya dalga geçmek için değil..

Duško Milinković

Bu yönetimin samsunspora yapmış olduğu ihanet Gelmiş geçmiş hiçbir yönetim tarafından yapılmadı. Bunları getiren Emin Kar başta olmak üzere bu vebali ödeyemezler.Klübün tarihine altın harflerle adını yazdırmak varken gelmiş geçmiş en nefret edilen kişiler olma becerisini gösterdiler.

ngonge

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 26 November 2014, 23:12:58
Her iki seneryoyada açık olaylar;

1- Umarı belkide başka takıma söz verip senet, çek yada nakit teminat karşılında sattılar yarın istifa etcekler.

2-Belkide yönetime talip olacak kişiler umarın menaceri ile görüşüp herşey ayarlanmış olabilir ki kaldiki umarın bu durumda taraftardan nasıl tepki alıncağı biliniyor.

önemli not: Ha kaldıkı umarın yaptığınada helal olsun öle g...te böle kol .

Yönetime talip olanların böyle bir işe girişeceklerini sanmıyorum. Benim de aklıma ilk şık geldi hemen. Arka planda gizlice satarak parayı alıp oyuncuyu serbest bırakmış olabilirler. Bunun için beklemiş de olabilirler.

Forvetim

kırkharamiler umarı tezgah altından sattılar, direne direne 3 aylık süreyi doldurdular yarın istifa edecekler, yoksa bu kadar baskıya kim niye beklesin. Samsun için mi, Samsunspor için mi, Taraftar için mi, yada parayı sevdikleri için mi, inşallah tahminlerimizde yanılırız, Samsunspora bu kadar kötülük yapabileceklerine ihtimal vermek istemiyoruz ama herşey ortada

samsunum

Yönetimin alacağı olduğu için istifa etmediğini hepimiz biliyoruz. Yönetim dün açıklama yapıyor istifa etmiyoruz kongreye kadar buradayız diye.Bugün alel acele Umar şehri terk ediyor ve yönetim bozuntuları yarın istifa edeceğiz diyor. Eee bunun altından ne çıkıyor şimdi? Umarım Umar konusu çözülür yoksa bu yönetime ( istifa etseler bile) gelmiş geçmiş en büyük tepkiyi vermeliyiz!! Bu kadar kolay mı bir takımın kaderiyle oynamak ?

Sadece Samsunspor

Umari eger alttan satip istifa ederseniz. Sizin eski baskanlara laf atma sansiniz yoktur. Takimin kaderiylle oynarsiniz. Para icin bunlari yapiyorsaniz yaziklar olsun. Samsunsporda kimin parasi.kalmis herkes takir takir aliyor. Size temlikte sira gelmez diyemi satip kaciyorsuniz. Eger bunlar dogriysa hainsiniz

Raqua55

Sizin ben geleceğinizi geçmişinizi  :-X :-X :-X :-X :-X :-X

SametYılmaz55

Umar gibi diğer futbolcular da giderse ne olacak ? Diğer oyuncularimizda para alamıyor aylardır.Emin Kar'in aday olması çok büyük bir hataydı ve bu hata bize cok pahaliya patlayacak.İnşallah Umar konusu çözüme kavuşur.Yoksa fitili ateşledi ve bunun ateşi diğer oyuncularımıza da sicrarsa sahaya cikartacak 11 oyuncu bulamayız.Cok zor zamanlarimiz oldu,yeri geldi bu kulübün başkanı diğer takım başkanlarina bizden oyuncu almayın lütfen dedi ama bu kadar çaresiz olmamıştık.Allah sonumuzu hayır etsin :(

Kaya

Umar'ı inşallah futbolcu abileri saklıyordur..

Aksi durumda şehirde gezemezsiniz şehirdeee

55.hakan

Eğer senaryo gerçekse bu şehirde dolaşamazlar.Ne istifası şehirde dolaşmamaları lazım.

özkan

55(tuncay)55

oyun içinde oyun yeter artık bırakın şu takımın yakasını :kafa: