YÖNETİM İSTİFA!!!

Başlatan kaptan 55, 20 October 2014, 12:28:03

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Bunların işi belli olmaz. Programda söylediği sözlerden dolayı; yarın birgün Musa Aydın'ı gönderirlerse ben şaşırmam.  :evet: Bunlardan herşey beklenir. Rabbimin cuma'sı tükenmez arkadaşlar. Hele bi cuma günü gelsin, o zaman ne yalan söyleyecekler bakalım.

jean

Sanirim bu sefer odenecek gelas phiro ve  bahiyanîn borclari odenmis

amisos5506

arkadaşlar gerçekten inanan var mı bu sitede topçulara para ödeneceğini.yalan söylüyorlar.ben gekas a ve bahia mahkeme parasının yatırıldığına da inanmıyorum.cuma günü de olur.

Sadece Samsunspor

Gekasin parasi taksitlendirilmisti. Taksitli olan paranin tamamini neden odesinler. O kadar para varsa mevcutlara odenirdi. Ayrica idmana cikti demisler Musa tvde yalanladi. Yalan makinesi kulup

cany

adamların hayatı yalan...

##kdc##

Daha ne kadar rezil olacaklar hayretle beliyoruz..!

Levent ÖCAL

Valilik ve emniyetten gerekli izin alındı.
Şamsunsporlu taraftarlar Samsunspor Yönetimi'ni protesto yürüyüşü adı altında valilik ve emniyetten gerekli izinleri aldı.
Yürüyüş 30 Kasım pazar günü saat 14.00 da şehir kulübü önünden başlayacaktır.

Sadece Samsunspor

amisos5506

beyler gekas a borç ödendiğine inanılacak gibi değil.taksit yapıldı dendi.yalan söylüyorlar.tepkileri ortadan kaldırmak için bunları söylüyorlar.cuma günü stadı başlarına yıkmalıyız.futbolcuları ve teknik heyeti isim ayırt etmeksizin bağrımıza basmalı bu yönetimi göndermeliyiz.dertleri inannın sadece kendi paraları o da verip vermedikleri belli olmayan.

Tamer55

gekasın parasını yine bakan vali ve belediye bşk ödemiş bunların bir ilgisi yok

Levent ÖCAL

Olağan kongreyi tüzükte değişiklik yaparak ileri bir tarihe alacaklarmış.

desperate1

devre arasına kadar bekleyip paralarını almadan gitmeyecekler.artık hiçbir tepkiye kulak ascaklarını zannetmiyorum.

David_Walker

Bilet fiyatlarında eski tarife  Kale:5 , Maraton:10

samsunum

umarın  şehri terk ettiği söyleniyor. Gerçekten böyle birşey varsa.  Bu gece tesisleri basmazssak yazık olur!

Desiqner

Eğer Umar haberi doğruysa kaçarlar bu saatten sonra.