PTT 1. LİG 10. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 09 November 2014, 00:05:17

« önceki - sonraki »

evolution55

GurbetciFanatik

:deli: :deli: :holey: :holey:
bunlat kiyametin alametleri

serdar eylik 2 gol

GurbetciFanatik

Tebrikler cocuklar 3 puan icin.
Bedavaya oynuyorsunuz sizin hakkinizi bu yönetim nasil ödeyec bilmiyorum.
Bize güzel bi hafta sonu yasatdiniz sagolun

samsunum

Erhan altın serdarı haftaya ilk 11 de oynatır şimdi ??? ???

Sol Açık

Alıntı yapılan: Lusage - 23 November 2014, 21:18:13
İki tane lüzumsuz var. İkiside ikişer gol attı ya. Bunları 11'den çıkarmaz şimdi bu herif..

Serdar'a katılıyorum, ama Musa konusuna katılmıyorum.

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 23 November 2014, 21:16:39
Gol atamamasına ragmen maçın adamı MBilla.
Ercan da çok iyiydi.

Maçın en iyi oyuncusu kesinlikle Mbilla'ydı.
Bizim takım rölantide, zorlanmadan kazandı. İyi oynamadı, ama rakip çok dağınık ve kötüydü.

eprianu

Maçı izleyemedim. Goller telefona mesaj olarak geldi. Serdar'ın iki gol atması hayra alamet değil.
Galibiyet güzel :)

jean

az daha zorlasak daha cok atabilirdik guzel bir skorla aldik maci yanliz bu mac bizi aldatmasin ordu cok kotu takim o yuzden yendik ins topcularin alacagi odenirde keyifleri yerine gelir vede daha guzel oynarlar playy ofa kalmak icten bile degil sadece 1 puan gerideyiz iyi oldu kazandigimiz tebrikler samsunspor

55.hakan

En fazla Taha yı merak ediyorum.Ne oldu.Bu arada takımın en kötüleri Doğan ve Umar.Pas hataları yüzünden gol yedik.

evolution55

Helal olsun çocuklara,bu şartlar altında adam gibi işlerini yapıyorlar. Ama olmayan yönetimle ne yapacağız onu çok merak ediyorum  :(

Sol Açık

Özellikle 2.yarı korkunç pas hataları yaptık. Gerçekten de kötüydük, sonuç yanıltmamalı. Ama rakibin biraz eli yüzü düzgün olsaydı, bizimkilerin de daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

Ama 3 puan önemli. Özellikle bunca sıkıntı içerisinde.

SametYılmaz55

Taha'nin kasığında ağrı varmış.o yüzden çıkmış ama onun yerine girecek oyuncu Serdar değildi.

ugrass

Serdarın golden sonraki tavrı kimeydi acaba?

ngonge

Hoca Taha yerine Serdar'ı alarak kapasitesini gösterdi gene. Böyle bir maçta dahi maçı neredeyse veriyorduk adamlara.
Allahtan Ali Zorlu girdi de takım tekrar ahenk kazandı.
Helal olsun takıma, bu yoklukta bilhassa M'billa, Murat ve diğerlerinin mücadelesi çok önemliydi.
Serdar gene ilk başta çok kötüydü ama boş alan bulunca neler yapabileceğini gösterdi. İlk golden sonra niye tavır yaptı bilmiyorum ama o da Doğan gibi sorunlu bir oyuncu görüntüsü veriyor.

yirmiuc

Alıntı yapılan: ngonge - 23 November 2014, 14:30:47
Ben tam tersini düşünüyorum. Bu maçı alır takım. Bizim moral sıfırsa onlarınki -1000'dir.
İlk defa rahat kazanacağımız bir maç olacağını düşünüyorum.

Bravo hocam. Maci izleyemedim ama skora bakarsak dediginiz gibi olmus sanirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duško Milinković

yönetimin istifa etmesi gerekiyor. Takım teknik ekip hariç iyi. Yeni yönetimle takım çıkabilir.