PTT 1. LİG 10. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 09 November 2014, 00:05:17

« önceki - sonraki »

orhan

Yönetimin acil istifa etmesi gerek bunlarda hiç mi onur ve gurur  yok bu çocukların emeğini gasp etmeyin artık. Maça gelince tahanın yerine serdar girmemeliydi takıma hiç yardım etmiyor sadece top gelince oynuyor ve o yüzden çok baskı yedik Doğan kendini toparlamazsa ikinci sercan temizyürek olur kaybolup gider son zamanlarda verilen şansları iyi kullanamıyor kendine yazık edecek. Bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkürler.

jean

Ise bak hocalari istifa etmis adamlar turkiyede hoca birakmadi

minci

Alıntı yapılan: ngonge - 23 November 2014, 14:30:47
Ben tam tersini düşünüyorum. Bu maçı alır takım. Bizim moral sıfırsa onlarınki -1000'dir.
İlk defa rahat kazanacağımız bir maç olacağını düşünüyorum.
Öngörünüz için sizi tebrik ederim. >l< >l< >l<

fanatik samsunsporlu

trt spikeri ferit yılmaz bile erhan altının serdar değişikliğini 2 gol atsa bile beğenmediğini ifade etti maç sonunda.onun yaptığı hata yüzünden az daha 2.yi yiyorduk.inşallah devre arasında gönderirler serdarı

Stoper

Erhan Altin'la deplasman da ikinci galibiyet. Üsttelik farkli bir skor.Kendimi şampiyon gibi hissediyorum..

isa55

Ah parasızlık aahhh.
Geçen yıl daha kötü kadroyla son maçta kaybettiğimiz süper lige bu sene çıkabiliriz.
Takım, taraftar lige çıkmak istiyor.
Kazım yılmaz, Yusuf z. yılmaz, vali ve bakan istemiyor.
Onlar kazanacak, biz kaybedeceğiz.

muzaffer4

Serdarin attigi goller ordusporun maci biraktigi dakikalarda geldi zaten ilk golu saymayalim

cembaba