YÖNETİM İSTİFA!!!

Başlatan kaptan 55, 20 October 2014, 12:28:03

« önceki - sonraki »

beşnumara

Futbolcuların yine parası vardır kıyıda köşede, asgari ücret alan personel ne yapsın?

55.hakan

İmzamı dilekçe ile yolladım bir an önce gitsin şunlar.Umarım yeterli imza toplanır.İçeriden listeye ulaşmanın yolu bulunursa işimiz daha da kolaylaşır.

amisos5506

metin koçer kulüp müdürü seve seve verir.adamla iki kere konuştum.resmen bunlar umar ı satıp gidecekler demeye getiriyo.hatta kulüp üye sayısını da sordum 1300 civarı dedi ama bunlar kontrol edilmemiş.yani son iki yıl aidatlarını yatırmayanlar aranıyormuş.belli bir sürede yatırmazlarsa üyelikler düşüyormuş.bu kontroller yapılsa üye sayısı 600-650 yi geçmez şu anda dedi.bir de şu var.beşte bir imza olayında 1300 ün beşte biri 260.diyelim 260 imza toplandı.bu yönetim o 260 ı da inceletir.aidatlarını ödemeyenleri o zaman özenle tespit ettirir.yine gitmeleri sıkıntı olur.çok ciddi şekilde bu konunun üzerinde durmalıydık ama yapamadık.

King1965

Futbolcular bugün antrenmana çıkmamış yönetime rest çekmiş şuanda toplantı yapıyorlarmış Paralarını istiyorlarmış. Gazete Gerçek Spor Müdürü dedi

David_Walker

sonunda oldu bu takımın bu halini görüpte üzülmemek elde değil bundan öncede en çok tesislerin elektriğinin kesilmesi beni çok üzmüştü şuan olan sanki bana oluyo yazık oldu ;(

David_Walker

FUTBOLCULARIN AÇIKLAMASI :
ÖDEME YAPILAMZSA BİZLERİN YÜZÜNE BAKAMIYACAKLARINI SÓYLEMİŞLERDI.. SÖZLER TUTULMADIĞI İÇİN İDMANA ÇIKMAMA KARARI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ..

SametYılmaz55

Yazıp yazıp siliyorum.Yolun sonu gözüküyor maalesef bizim için.Bir an önce bir çözüm bulunması gerekiyor.Bu is uzarsa dusmeyiz dediğimiz bu ligden de düşeceğiz.Sonrasını demeye dilim varmıyor :(

Ellibeş Numara

Olacağı buydu. Merak ediyorum, o kadar söz veripte bir tanesini bile tutmayanlar; futbolcuların, teknik heyetin ve personelin yüzüne nasıl bakıyorlar?

Ayberk

Devre arasında umari satacaklar da umarla kalmaz o iş takımda hiç kimse kalmaz. Tabi bunların umrunda olur mu, hayır!

jean

kuzey55

hala bırakmıyo adamlar kene gibi yapıştı.bunları kulübe musallat edenler allahından bulsun

Duško Milinković

Hiç böyle bir rezil durum hatırlamıyorum Samsunspor tarihinde. Defolup git yönetim.

cgr

evolution55

yok arkadaş gitmiyorlar yaa!! futbolcular bile güvenmiyor size hala neyin peşindesiniz!! :kafa:

Akyol

Kulüp kayyuma kalacakken neredeydi bu kahramanlar? Açıkça çıkıp deseler kopartmadan gitmeyiz diye gözümde bir değerleri olacak. Dansöz gibi sağa sola kıvırmak o yaştaki adam?'lara yakışmıyor...