32- Murat Akyüz

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 July 2013, 21:30:01

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Burun bandına yapıştırayım senin

özkan

sağ ayak için yamuk yüksek ihtimal.

Atakumlu

özkan

orucreis

Tuna ya mi uymaya calisiyorsun anlamadim ama guzel bi ikili olmazsiniz soylim

beşnumara

Adam iyiniyetiyle mücadele ediyor bi şeyler yapmaya çalışıyor. Bizi murata muhtac eden kendine hic bakmayan canberk nerede bilen var mı? Elimizde başka sağ bek var mı?

ngonge

Elinden geleni yaptığı belli ama gerçekten çok düz bir bek.  Umar'ın arkasında hücuma destek verebilen bir bek olsa çok daha etkili olabilirdi. Kalpar'ın yaptığı gibi sağ beke Musa Aydın geçse bence iyi bile olur.

beşnumara

Musa aydın, kalpar olsa tamam belki bi seyler yapar ama sag bekte hiç zannetmiyorum. Önündeki topa ayağını uzatmaktan aciz olmus artık. Kafada bitirmis futbolu bence.

Kaya

Bu zamana kadar ki Samsunspor kariyerinin en iyi oyununu Şanlıurfa'ya karşı oynadı.Taha ile sahanın yıldızıydı..  >l< >l<

kuzey55

içinden ne çıktı bu maç senin :) helal olsun

brigand

Uzun zamandır bu kadar istekli ve maçın içinde bir Murat izlememiştim. Kademe anlayışından ileri çıkışlarına kadar gayet başarılıydı. İyi motive olduğu çok açık bu maç için.

beşnumara

33 yaşında adam git gel git gel yap üstüne rakipe kendi alanında pres yap...
Umar gibi serdar gibi ruhsuzlar dayak manyağı yapılmalı senin mücadeleni görünce. Allah nazardan saklasin. Maşallah

cembaba

Harbiden çok iyi oynadı. Maşallah.

özkan

tek eksiği umarın götüne bi tekme atmamasıydı.Adam helak oldu gitgel gitgel. >l<

Ellibeş Numara

Dün muhteşemdin be..  Erhan Altın, dün seni bir ara forvet oynatsaydı bu hırsla urfa'ya 1-2 tane takardın. Helal olsun..  >l<