Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

cezayir55

Düştüğümüz sene petkoviçte çok ısrar edildi o kadar edilmese değiştirilseydi bence rahat ligde kalırdık  aynı hataya düşüyoruz takım her geçen gün daha kötüye gidiyor umar her maça damga vururdu  büyük düşüş yaşıyor takımın  iyi  çalıştırılmadığı ortada ilk dakikalarda gol yememiz kesinlikle oyuncuların iyi konsantre edilmemesinden inşallah bu inat bizi küme düşmeye götürmez erhan altın 19 maçta 2 galibiyet almış biri olarak gitmiyorsa takımı sabote ediyor diye düşünüyorum

orucreis

Sana hoca diye o belgeyi vereninnnnnnn

atalanta8

istifaya zorlanmalı iş işten geçtikten sonra istifa etsede bir anlamız kalmaz. malatya maçında kazansak bile istifaya tüm tribün davet etmeli

eprianu

Allah aşkına şu Serdar Eylik'te ne gördüğünü bize de söyle de biz de bilelim.
Tam kahırsın, "Bunak", "İhtiyar" denilen Kalpar'ı aratıyorsun. Kalpar olsa berabere biten çoğu maçı almıştık!

özkan

dayı diplomanı gerçekten görmek istiyorum.

Ahmeti

90 + 2 seni özetliyor hoca başka söze gerek yok

lato

Taha bile oyundan çıkarken 'keşke beni almasaydın hoca' ifadesindeydi. Orta sahanın tek ayakta kalacak adamını çıkarıp maçın içine ettin hoca. Tribündeki çatlak ses tesise koridor kurmadan gitmeyecek gibi bu adam. Samsun'daki abilerimiz bir ziyaret etseler tesisi. Sanaldan gündem oluşturmakla bırakmayacaklarını belli etti adamlar

Kaya

Baskı kurduğumuz dakikalarda kalemize gelmeyi dahi düşünmeyen Elazığ takımına karşı Taha'yı almak yerine Ali Zorlu gibi aksayan adamı çıkarıp 3lü defansla devam etseydi,orta alanda ki üstünlüğümüz devam eder baskımızı sürdürmüş olurduk. Da bunu Erhan Altın'ın düşünmesi mucize tabi ki...

Raqua55

Malatya maçında maçın başından sonuna kadar yönetim istifa diye bağırılmalı.Bu adam gitmesse yine küme düşmeyle karşı karşıya kalıcaz gibi

SametYılmaz55

2015-2016 sezonunda yasayacagimiz sıkıntıların en büyük sebeplerinden biri olacaksın.Şu takımı mundar edip bu sezona havlu attirdin.Seni bu takımın başına getirenler nasıl bir yanlış yaptıklarını seneye çok daha iyi anlayacaklar.Bu sene bence son sansimizdi o tren de kaçtı gitti.Bundan sonraki sezonlarda çok daha zor günler geçireceğiz maalesef.Rahatlamamizin tek yolu süper ligdi ama seninle süper lige çıkmak kaf dağına çıkmak gibi...

orucreis

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 27 October 2014, 20:49:17
Harbiden passo muhabbetinden dolayı taraftarda gelmiyor maçlara küme düşmemeye oynıcaz bu gidişle,
Bide Soruyorum: Erhan altın Samsunspor'dan istifa etse başka takımda iş bulurmu,yoksa gider kahvede batakmı oynar ?

Batak oynamak az kafa ister bırak batak oynamayı okeye 4.bile olamaz...

ngonge

Sadece Samsunspor

Bu maci kazanmis olabiliriz ama sen td falan degilsin. Adili cikarip tunayi aldin bide forvete yolladin adami. Kocum aslanimla olmaz

ngonge

Ne şanslı adamsın Erhan Altın.

MeL_55