Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

beşnumara

Ne kullanıp çıkıyorsun maclara hoca yaa ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne?

cezayir55

Bir teknik direktör düşünün kariyeri boyunca en ufak bir başarısı yok ve gittiği hiç bir takımda tek devre bile kalamamış ama bizim futbolu çok iyi bilen yöneticilerimiz  böyle bir teknik direktörü takımın başına getiriyorlar sene başından beri bağırdık,çağırdık ama dinletemedik sözümüzü tabii Erhan altın yönetici sözü dinliyor Hüseyin kalpar dinlemiyor sorun buydu zaten

GökhanÇağlar

Sal hoca artık takımın yakasını sürekli bi macera peşindesin. Adiloviç gibi geçen sene 15 golü geçmiş bi adam var elinde oynatmıyorsun. Rakiplerin ekmeğine yağ sürüyorsun. Aslında suç sende değil seni tekrar bu takıma getirenlerde.

mehmet yılmaz

Erhan Altın'ın Korkutan İstatistiği

Pek çok konuda sıkıntı yaşayan Samsunspor'da ana gündem maddesini teknik direktör Erhan Altın oluşturuyor.

Samsunspor'da 15 Haziranda yapılan ve Emin Kar'ın yeniden başkan seçildiği kongrenin hemen ardından teknik direktörlük görevine Erhan Altın getirilmişti. Önünde uzun ve rahat bir süreç bulunan Altın başta Serdar Eylik ve Ali Zorlu olmak üzere istediği oyuncuları transfer ettirmiş, takım hazırlık kampı dönemi de geçirmişti. Ancak ligde geride kalan 6 hafta sonunda sadece 6 puan toplayan Samsunspor'da tepkilerin baş rolünde Erhan Altın yer alıyor. 2012-13 sezonunun ilk 12 haftasında da Samsunspor'u çalıştıran Altın o süreçteki 12 maçta yalnızca 1 galibiyet elde edebilmişti. Aynı Altın bu sezon çıktığı 6 lig maçında da yine sadece 1 galibiyet elde ederken o galibiyetin de tıpkı iki sezon öncekinde olduğu gibi uzatma dakikalarındaki bir golle gelmesi de ilginç bir rastlantı oldu.

Böylece Altın yönetimindeki Samsunspor toplamda 18 maça çıkarken bunlardan sadece 2'sini kazanabilmiş. 4 mağlubiyet; 12 de beraberlik söz konusu. 18 maçta 18 puan toplanmış -ki maç başına 1 puan ortalaması gibi düşük bir ortalamaya tekabül etmekte.

Erhan Altın'a yöneltilen eleştirilerin başında sezon başı kampı da yapılmasına rağmen takımın halen hazır olmaması; kadro istikrarının sağlanamaması; bazı oyuncuların formsuzluğu gibi şeyler var. Ancak en büyük eleştiri geçen sezonu 16 golle kapatan Boşnak oyuncu Eldin Adiloviç'i anlamsız bir şekilde kesmesi ve forma şansı vermemesi. Bugüne kadar hiç penaltı kaçırmayan Adiloviç'in yokluğunda Antalya deplasmanında penaltı kaçması da eleştirilerin artmasına sebep oldu.

Bu arada eski başkan Emin Kar'ın arkadaşı olan Altın'ın, Kar'ın bırakmasının da etkisiyle bu hafta içi istifa edebileceği söylentileri dolaşıyor.

http://www.haberexen.com/erhan-altinin-korkutan-istatistigi-769869h.htm

özkan

Nasıl bir düşünce yapısı adılı oynatmaz hakikaten enteresan üstü bir durum bu adamın yaptıgı.dayı bikere zaten sistemin fulelı forvet üzerine senın.sısırme toplar.ılerıde ıkı karışıklık ve gol.hala buna rağmen adılı oynatmıyor ve başarısız oluyor halada oynatmıyosunya o dıplomanı yıyesım gelıyo. Nerde satıyorlar bu dıplomayı Saathane deki kırtasıyelerde varmıdır bilen varsa alalım daa bızde asarız duvara  >:(

beşnumara

Adana maçında taraftarın baskısıyla bile son 10 dakikada oyuna aldı. Antalyada deplasmanda baskı yokken kafasına göre takıldı işte. İstediği gibi bizle dalga geçiyo. Yönetici yok kulüpte bi sey yok. Defol git be adam.

orucreis

Yoneticinin olmadigi kulupte at oynayiyo bi allahin kuluda napiyon sen demiyo

beşnumara

Elazığ adana denizli önümüze geçti. Sen nasıl teknik direktörsün be adam? Hazır kadroya gelip dağıttın takımı bee.

Shane_Falco

Her defasinda bu sefer bırakmıstır ümidiyle giriyorum siteye fakat hep hüsran...

Aslankaya

geçen sene adilovici yolda görse durur fotoğraf çektirir.kariyerinde hiç bir basarisi olmayan sifir bir adamin luksune bak.adilovic bu ligin serkan aykutudur.koşmasa bile rakip savunma için her zaman tehdittir.geçen sene 16 gol atmış adami oynatmayan erhan altinin kredisi tüketmiştir.ilk geldiğinde umutluydum ama bizi mahcup etti.

ngonge

Çalışmıyor falan diye uydurmasın şimdi de. Çalışmıyor olsa başta Kalpar hiç oynatmazdı, bunu her Samsunsporlu bilir. Oyuncuyu çalıştıramıyorum, motive edemiyorum dersen daha samimi olur, ama o zaman da o koltukta boşuna yer işgal ettiğin de ortaya çıkar.

orucreis

Hocam olmuyor artik zorlama ne olursun

cany

facebookta haber var. hiç bi yere gitmiyorum demiş :kafa:
gitmez tabi bizden başka nerde iş bulacak, kim alır bunu? gittiği hiç bi takımda 4 aydan fazla kalamamış

cezayir55

adam galibiyet düşmanı resmen bütün takımlarda bulunduğu takımlarda galibiyet ortalaması çok komik rakamlar

s_uzunkaya

prekazi ye demişler di;
"iyisin hoşsun da koşmuyosun"
prekazi de demişti ki;
"koşsam real madrid te oynardım..."
erhan hocaaaaaaaa  :kafa: