Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Sezon başında ısrarla ve kesinlikle istediği 2 oyuncunun ali zorlu ve serdar eylik olması erhan altın hakkında bize bir fikir veriyor olmalı
90+`daki değişikliği anlayabilen var mı? Amaç ne? Rezillik.
Galibiyet özürlü adam. Dünyaya beraberlik için gelmiş!!
Yönetim de sen de gidin!

ngonge

SametYılmaz55

3 puan düşmanı 1 puan manyağı beceriksiz bir teknik direktorsun.Şu kadroyu sana emanet etmek başlı başına bir hata zaten.fakat bu ısrarın sebebini anlamak çok zor

orucreis

Takim hucuma kalkmis yukleniyo taraftar gaza gelmis orta sahayi cikarip oyuna balerin aliyosun takimi bozuyosun ki 90 daki degisiklik hic akil isi degil bu ilktir herhalde

orucreis

Allahini seversen git olmuyo zorlamaaaaaaa  :kafa: :kafa: >:(

GurbetciFanatik

Taraftarların istifa çağrısına da değinen Altın, şunları belirtti.

"Taraftarlar o anki hırs haliyle isteyebilir ama gerçekten istemiyordur. Taraftar beni tanıyor ve bana inanıyor. Taraftarlarımızla birlikte gerekeni yapacağız. Bu kulübün gerçek sahipleri onlardır ama bazı çatlak sesler çıkabilir, onlara da saygı gösteriyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Ben Samsunspor'da 2 yıl önce de görev aldım. Şimdi ben Samsunsporluyum, bu futbolcularla birlikte bu takımı layik olduğu yere taşıyacağız."

Kalin siyah yaptigim yerde galiba bizlen ta.ak geciyordur sanirim

orucreis

Mactan once bonzai almis bence ve hala etkisi devam ediyo

Aslankaya

bu baslikta küfür serbest olsun.erhan sen o diplomayi yirt.

mehmet yılmaz

Yazmayayım diyorum ama 'dünyaya beraberlik için gelmiş olan' teknik direktör var oldukça düşünmeden de olmuyor. Yönetim konusunu geçtim, çünkü zaten hiç devam etmemelilerdi, hadi ettiler. Emin Abi bıraktığı anda kongre kararı alınmalıydı. Çünkü hükümsüzler.

Neyse, futboldan anlamayan biri olarak Erhan Altın'a sorularım...

1- Hafta içi 'kimse bizi hedefimizden saptıramaz' demişti. Sahi, bizim hedefimiz nedir?

2- Şanssızlıkları kırmak için yine hafta içi kurban kesildi. Hatırlıyorum da, bizim zamanımızda da iki kurban kesmiştik. Ancak şanssızlık kırılmamıştı. Acaba şanssızlığı kırmak için mesela istifa etseniz, daha doğru olmaz mı?

3- Bu sezon 7 maçta 7 puan. İki yıl önceyle birlikte 19 maçta sadece 2 galibiyet. Madem bir Samsunsporlusunuz, söyleyin bakalım; böyle bir istatistiği olan bir teknik direktörü güvenilir bulur musunuz?

4- 'İlkinde bir adamlık yapıp, istifa etmiştim. Şimdiyse sittin sene görevi bırakmam. Çünkü beni başka alacak takım yok' diye bir düşünce aklınızdan geçiyor mu? Aman geçmesin. Şanssızlıktan hep bunlar. Nazar var nazar...

5- Takım tempo yaparken ve bu tempoyu Taha ayarlarken onu oyundan çıkarma fikri Ümit Özat'a mı aitti? Öyle ya, bütün statta onu düşünecek tek kişi o olsa gerek. 

6- Ömrümde görmediğim, duymadığım ve futboldan anlamadığım için anlam da veremediğim orijinal bir değişiklik yaptınız. 90+2'de Talha girdi oyuna. Acaba kalan 45 saniyede ne yapmasını bekliyordunuz?

7- Sezon başında mutlaka alınmasını istediğiniz iki isim Ali Zorlu ve Serdar Eylik'ti diyorlar. Bu bile sizin futboldan ne anladığınızı gösteriyor sanırım. Hımm... Soru olacaktı değil mi? Onlar ve diğerleri niçin hazır değiller?

8- İstifa seslerini çatlak ses olarak nitelendirmişsiniz. Kabul, biraz detone oluyorlar; yağmurdan dolayı hafif bir grip başlangıcı da olabilir. Ama benim gördüğüm onca sıkıntıya rağmen iyi gidebilecek bir işleyişteki en önemli çatlak sizde. Yoksa, nasılsa ne bir başkan, ne bir futbol şube var. Beni gönderecek bir irade de yok diye mi düşünüyorsunuz?

9- 'Aslanlarım, yavrularım, 12 saat çalışıyoruz, üstümüzde bir şanssızlık var, çok tempoluyuz...' gibi klasik beyanatlardan biz sıkıldık. Üç puan var mı, üç puan?

10- Maç başına 1 puan ortalamasıyla 34 maçta 34 puan yapar. O puanla küme düşülür. Yoksa hedeflediğimiz yerde olacağız derken.... Aman ağzımdan yel alsın.

11- Ben diyorum ki, bütün bu kaotik ortama rağmen normal bir teknik direktörümüz olsa şu an en kötü 12-13 puandaydık. Siz ne düşünüyorsunuz?

12- Dünyaya berabere kalmak için mi geldiniz?

13- Futbolcularla aranızda bir sorun olduğunu düşünüyor musunuz? Ben düşünüyorum da...

14- Kazanamama psikolojisine girdiğiniz ve tıpta henüz denmeyen ama deneceğine inandığım 'beraberemania' hastalığına yakalandığınız doğru mu?

15- Allah aşkına, ne zaman kurtuluyoruz sizden?

Not: Her soru 1 puan. Benim tahminim alışkanlık olduğu için yine 1 puan alırsınız. Başarılar dilerim.

sadece55

Bu maçta eminim değişikliklerle müdahele olmasaydı bir türlü maçı çevirebilirdik.Ah o Ali zorluya nasıl dayanabildin ki

MeL_55

gül gibi takim senin elinde cürüyor resmen. kalpar kötü mötü diyoruz ama adam bu isi biliyor.
bunun eline kalmaktansa kalpari yüz kere tercih ederim.

55.hakan

Yönetim olmayan bir takımda teknik direktör böyle dalga geçer işte herkesle.Biz de anca klavyeden yazıyoruz.Ne yapabiliriz ki zaten.Adam taraftarın çağrısını umursamıyor.Orada kimse sormadı mı acaba Taha yı çıkarıp 1 puanı hediye ettiğinizin farkında mısınız diye?

Stoper

Erhan Altin kaldigi sürece Samsun'da hayvan saticilari iyi  para kazanir.Zarar adam,kötü ve iş bilmez.Alay konusu,prestij kaybediyoruz.

Raqua55

Bu adam teknik olarak zayıf olduğu gibi karakteride zayıftır.Samsunsporumuz filan demesin bugünkü açıklamaları taraftarla dalga geçmektir.Bi tarafınızıda yırtsanız ben burdayım gitmicem.Samsunspora verdiğim zarar umrumda değil paramı kazanırım sizde konuşursunuz demektir.Taha orta sahayı kitlemiş tek kale top oynarken nasıl çıkardın o adamı? Lan yeter be galip gelmek bu kadar mı zor ?Lan git başımızdan göz göre göre küme düşçez...

cgr

La bi tane ADAM gibi yerel basın yok ki Samsun'da... Taha'yı çıkarıp karı gibi oynayan Serdar'ı niye aldınız oyuna diye kimse soramayacak mı ?