PTT 1. LİG 7. HAFTA | Samsunspor'umuz - Elazığspor

Başlatan berusa55, 18 October 2014, 18:11:21

« önceki - sonraki »

evolution55

Duško Milinković

Soneri tebrik ederim.Dağlardan taşlardan gol yedi.

Duško Milinković

Adamlar 4 tane çakılı savunmayla oynuyorlar.Zor yeneriz artık.

Sadece Samsunspor

Yemin ediyorum sogudum artik ya. Her maca 1.0 yenik basliyoruz

cezayir55

ömrümüzü yedin erhan altın bayan takımı daha sıkı oynardı

Raqua55

Erhan Altın ve galibiyet yazarken bile inanamıyorum

deado

artık spiker Tansu abimiz sadece radyodan maç anlatmaya devam etsin mümkünse. yenik durumdayken iyice çekilmez hale geliyor.
sinir stres sahibi olduk ama gol atacağız ben inanıyorum

evolution55

Ya bu ne ya maçın başından beri 2 top oyunda sürekli!

cezayir55

26 October 2014, 20:17:34 #68 Son düzenlenme: 26 October 2014, 20:20:50 cezayir55
bu ısrar nedir yollayın gitsin bu adamın samsunspora vereceği hiç bir şey yok takım hergeçen gün dahada kötüye gidiyor  vallahi kombinem var maça gitmiyorum mahalle takımına döndürdüler bizi geçen sen top oynamıyorduk ama müthiş bir hırs vardı takımda hoca faktörü çok önemli hayatında hiç bir takımda bir devre bile duramamış bir adamı sen takımın başına getir olacak iş değil

burakbas

GurbetciFanatik

Elazig takimin yas ortalamsi nerden baksan 36 vardir.

Bu nasil bi Futbol su moruklara 5 dakika baski yapsan en az 2 gol bulursun.

Adilovic oynamaz pozisyonlar gireriz adam oynar adama bi gollük pas gelmez.

Su maci su rakibide yenemiyorsaniz size yuhhh yani.

Alin bu maci alin

celebi

55.hakan

Sağ kanattan ortalarda defansı dövüyorlar kaldırsana şu topu adam gibi be adam.Hızlı oyuncuların var dan dun yapıyorsun hala.Taktiksizlik buna denir işte.Adamda taktik denen bir şey yok.

özkan

Banada öyle gelıyo celebi abı.soyunma odasına giderken mbıllayla hoca baya bişeyler konustu.

desperate1

ercan değil de tuna oynasaydı şu an belki de 3-0 yeniliyorduk.hele arkaya atılan topta kesinlikle yetişemezdi ya kırmızı kart ya gol olurdu!