PTT 1. LİG 6. HAFTA | Antalyaspor A.Ş. - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 05 October 2014, 22:55:19

« önceki - sonraki »

ngonge

2.yarı 10 kişi kalmış takıma güçlü oyuncular alınacağına Talha, Musa gibi zayıf topçularla iyice orta sahadan düşmemize yol açtı.

Penaltıyı atmamız maçı 2-2 yapacaktı olmadı ama tamamen şans ve kişisel mücadele edilmiş bir skor olacaktı. Antalya biz 10 kişi kaldıktan sonra müthiş rehavete kapıldı, böyle yakalamışken maç bile kazanılırdı ama nerde, eminim 2-2 de olsa 3. golü yerdik. Böyle bir takımız.

Bu arada Mbilla, Ekigho yerine geçen yıl bizde olsayı direkt şampiyon olmuştuk.

GurbetciFanatik

Hoca da rahat.
Biliyor Yönetim caresiz parasiz onu gönderse kimse gelmez diye.
Kim gelir ki bu Takima bu halde.
Kafasina göre deneyim yapiyor. Yada kendi egosunu tatmin ediyor.
Mac 2-0 Adilovici oyuna almamanin taktik maktik le alaksi yok bunu 10 yasindaki couck bile bilir.

Dost aci söyler : Erhan Hoca Takimin basinda kaldigi sürece ilk 6 her hafta daha uzaklasir taaaki imkansiz olana kadar.
Yigidi öldür hakkini yeme demisler onuda eklim bana göre: Kirmizi olmasaydi sonucu bilmem. Takim gercekten 10 kisi kalmasina ramen neredeyse 2-2 yapackati. Bu ise yaramazada bile ufacik bi teselli iste.

Ekighoyu bile aratiyorsunuz bazen biliyormusunuz.
Hasan-H.Ibrahim-Tuna
Recep-Serdar kendilerini artik göstermeleri lazim. Canberk gelmen lazim .

Lusage

Canberk demişken kimse alınmasın ama sakatlanan at olsa şimdiye vurmuşlardı..

mimar55

Samsunda futbol bitmis ustune toprak atmislar altinda taraftar kalmis bu macin da bu sezonunda ozeti bu hakem bukadar rahat kirmizi verebiliyorsa sahada forvet diye umar oynuyorsa dk 80 diye sahadaki futbolcular dudugu bekliyorsa ben yada bir baskasi uzulse ne olur. Sahada futbol mu vardi onu konusayim kenarda hoca mi var onu konusayim seref tribununda baskan mi var onu konusayim

jean

Erhan hocanin gelmesi hataydi zaten ins gider biran once

Ellibeş Numara

Bu topçulara birazcık ödeme yapılabilse bu takım iş yapar. Erhan hoca bir kere de mbilla, umar, adiloviç 3'lüsünü bir arada ilk 11'de oynatsan? Doğan artistini süresiz kadro dışı bırakında kendine gelsin biraz. Cin olmadan adam çarpmaya kalkışıyor. Sanki adam messi, ronaldo falan.!  :x((

Duško Milinković

MeL_55

holigan5565

Bu vakitten sonra hoca gitse yönetimde gitse daha dikiş tutmaz maalesef 1 seneye daha yazık oldu daha başlamadan.Emin Kar sene başında bırakacaktı yönetimi bu vakitten sonra en büyük zararı o verdi takıma maalesef.bunların olabileceğini kendiside biliyodu borçlar taraftar tepkisi vesaire kusura bakmasın ama yönetimde bulunduğu sürece yaptığı hataların en büyüğünü takımı bu hale getirerek yaptı.Eğer takımı kimseye bırakmıcam diyosan bırakıp kaçmaya hakkın yok

kavak_55

doğan la ve erhan altınla uğraşanları gerçekten anlamıyorum. doğan sahan en iyisiydi atılana kadar ki iyi olduğundan atıldı zaten neden hakeme hiç yazmıyorsunuz bizim futbolcumuza dirsek attı diye direk kırmızıyı çıkartan hakem nüshettesi 60 dakkalarda mehmet sedefin faulüne gülmekle yetindi 2. sarıyı neden veremedi kasıtlı vermedi ve bizim samsunspor taraftarıda takmış doğan şöyle erhan altın  böyle bu adamlar kötü değillerde olsalarda bizim insanımız bizim evladımız bunlara köstek değil destek olmalıyız. bizler bu kafayla kendi insanımıza sahip çıkmazisek doğanları da alperenleride canberkleri erhan altınları ercanları halil ibrahimi daha sayamadığım bir çok başarılı gençlerimiz bırakın bunlar oynasın başarı bugün gelmez yarın gelir ama gelir musa aydın nasıl abilik yapıyorsa yarınlarımıza onlar abilik yapacak nedir bu erhan altın hasatalığı arkadaş kalpar daha başarılı olurmuş kalpara saydırmıyordunuz geçen yıl şimdi kalpar kıymetli oldu. küme düşürse erhan altın diyorum başka birşey demiyorum.

Duško Milinković

20 resmi maçta 2 galibiyet. Erhan Altını destekleyelim. Bir 20 maç daha bekleyelim.Belki düzelir. :)

orucreis

Erhan hocanin adille ne sorunu var ? Mbilla rakip defansta kaybolup gidiyo. Hakem doganida macida yakti. Bu sene play off diyordum oda yalan olur gibi

orhan

Bu maçtan puan alamadıysak tek suçlu erhan hocadır. Kesinlikle bu takım bu hocayla küme düşmeye oynar. Takım sahaya yanlış kadroyla çıkıyor ve maça iyi hazırlanmıyor her hafta takımda en az 3 kişi değişiyor takımın 6 haftadır iskeletini kuramadı  madem ercanı oynatacaksın niye tunayı kesmiyorsun,  fatih geçen sezon en istikrarlı oyuncumuzken bu senede kötü oynamıyorken bugün niye kesik yiyor. Sahada on kişi kalmışsın ve yenik oynuyorsun duran toplardan gelecek gole ihtiyacın varken neden adili oyuna almıyorsun oyuncunla inatlaşıyorsun. Elinde iki tane hızlı oyuncun varken (mbilla ve umar)bunları kanatlarda oynatıp adili santrafor olarak oynatmıyorsun. Oyuncular bu hocaya rağmen iyi mücadele ediyor .

lato

Her maç şişirme oynayıp Adiloviç'i yedek oturtan adam assın diplomasını duvara

mehmet yılmaz

Erhan Altın'lı her gün zarardayız. Yazık...
Kadro kalitesi kötü değil. Alternatifli bşr kadro. Nitekim bugünkü maçta da bunu gördük.  Ama temel sorun Altın. Ağırlığı kaldıramıyor.
Adilovic krizi çıkardı durduk yere. Eldin'i bugün oynatsa hiç bir şey yapmasa penaltıyı atardı. Penaltı deyip geçme. Boluyu öyle yendik.
Tuna çok formsuz. Ercan tercihi doğru ama Fatih'in kesilmesi yanlış. Bir sürü duran top kullandık. Eldin ile Fatih olsa farklı olurdu.
Pekşen'i severim ama bu ligin oyuncusu değil. Elindeki adamlar hazır değilse bu hocanın suçudur. Aslanımla, canımla hocalık olmaz.
Ama ne olacak? Kulüpte baskan yok, futbol şube yok, yönetim kurulu toplantısı yok. Para önemli tabii ama ondan önce otorite önemli. O yok.
Erhan Altın 22 temmuz şartlarında doğru bir tercihti. Şimdiyse tamamen yanlış. Normal bir hocamız olsa şu an 11-12 puanımız olurdu.
Bu sezon 6 maç 6 puan. Toplamda 18 maç ve sadece 2 galibiyet. PS'de bu istatistiğin olsa otuna tövbe edersin! Kazanma kültürü, şansı yok!
Zaten hiç devam etmemesi gereken Emin abi istifa etmiş; o yönetimin durması yanlıştır.Başarma ihtimalleri yok. Kongreye gidilmeli çünkü hükümsüzler.