PTT 1. LİG 6. HAFTA | Antalyaspor A.Ş. - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 05 October 2014, 22:55:19

« önceki - sonraki »

muzaffer4

bu maçı çok rahat alabilirdik penaltı kaçınca takımda moral motivasyon kalmadı

evolution55

Ilk 10 dakikaya göre 5-0 olur diyordum ama sonrasında maçı dengeledik kontrolümüz altına da aldık sonra kırmızı kart kaçan penaltı,adiloviç yok..sonuç bu olmamalıydı bence

özkan

musa aydının uzay futbolu yeter artık.aile garezin var kıl kuyruk senın bunu göremeyenlerde gördü artık.sktrin gidin gelme bile samsuna orada istifa et.

GurbetciFanatik

Hocaya malzemr cikti.
Penaltiyi kacirmasaydik hersey farkli olacakti.
10 kisi kalamamiza ragmen disiplindennkopmadik maci beraberlige kadar getirdik.
Yazik oldu ama ders cikarmaliyiz önumuze bakacagiz.

TD olmak cok kolay malzeme olsun yeter.

muzaffer4

RT55

Seyircinin baskısı hakem  kararlarını çok etkiledi..erhan altın

:deli:

SametYılmaz55

muzaffer4

cezayir55

Bu erhan altın adamı kanser eder defolup gitsede  rahatlasak boyle bir istatistik var mı 20 maç iki galibiyet yuhhh ya iki galibiyette 90 da

lato

Tesise ziyaret gerek yönetim hoca valizi toplayıp gitsin artık :rulet:

özkan

şu mbillanın bindirmeleri hocanın ****** olup gitmesinin geektiğinin kanıtıdır.bu sağlı sollu umar mbilla bindirmelerinin otasında bir adil olsa ah olsa.hoca size bu belgyi verenin taaa..sana hoca diyip bu göreve getireninde aklını..

GurbetciFanatik

Aslinda hersey ortada.
Hafat ici hergun para bulmamiz lazim yoksa 3 puan silinicek.
personellerin maasini veremiyoruz.
Futbolculara verilen sozu tutamadik paralari veremed.
Cikan yolsuzluk haberleri.
Istifa eden Baskan.
Para bulamk icin dilenmek.

olay olay olay
hep kotu haber kotu haberler
offffff offfffffff

Duško Milinković

Maça çıkmasak daha iyiydi.Hiç değilse seyahat masrafı felan olmazdı.3-0 hükmen yenilirdik. 1 gol için o kadar masrafa değmedi. Erhan Altın koskoca bir camiayı darmadağın edip bu takımın ipini çekecek.Olmayacağını yönetim artık ne zaman görecek.

Duško Milinković

Lusage

Şu maç aslında çok şey göstersi ama çoğu bu gerçekleri göremeyecek maalesef.. İnşallah duruş gösterirsinde gidersin hocam. Yoksa adım kadar eminim bu yönetim bu yoklukta seni göndermez.