PTT 1. LİG 6. HAFTA | Antalyaspor A.Ş. - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 05 October 2014, 22:55:19

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: özkan - 18 October 2014, 16:44:43
hele şükür yönetimin torpillisi kırmızıyı gördü

dusmanmısın ? sen hocam tamm yonetımı sevme - futbolcuyu sevme de benm takımım kırmızı kart yıyor sen ıse hele sukur kırmızıyu gordu dıyorsun .. herhalde cok mutlusun 1-0 gerıde olmamıza..

Desiqner

Alıntı yapılan: özkan - 18 October 2014, 16:53:27
bunu yazmandansa kanıtlayabılırmısın demenı beklerdım.gerceklerı duymak benıde mutlu etmıyor ama gerceklerede karşıt mesaj yazarak kapatmak daha buyuk bir ayıp bence.herşeye karşıyım he varmı diyeceğin.Armaya karşılık yapılan her türlü ayıba karşıyım.yoksa sen değilmisin ?

Diyeceğim var ki dedim.Ben sahada torpilden çok Doğan'ın futbolunu görüyorum.Hatalarını hepimiz tartışırız ama çocuk futbolunu oynarken haksız bir kartla atılıyor.Millet pozisyona yorum yaparken senin dediğinin neresi etik ? Kanıtın varsada kanıtla koyarsın hepimiz bilgileniriz.Böyle olursa hem hakka geçmiş hemde boşa konuşmuş oluruz.

YaşarDoğu

Kırmızı o kadar ağır ki , Halis senin yatacak yerin yok.

Tuna ya bu zamana kadar ilettiğim bütün sevgilerimi şu maçta tek nefeste yeniledim .

ngonge

Erhan Hoca ile olmayacağı belli de, öylesine devam ediyoruz işte. 2 yıl öncesi gibi, hala basit goller yiyoruz, savunma yapmayı bilmiyor, 3 pasta ceza alanına giriyor rakip.

Sahada ne yapmak istediği belli olmayan, hem mücadele gücü hem de  özgüveni düşük bir takım.

Doğan'ın kırmızı kartı ağır oldu ama bu önceki maçlarda gördüğümüz dengesizce müdahalelerinin bir sonucu oldu. Daha öncede söylemiştim tecrübesiz bir oyuncu, müdaheleleri sıkıntılı, ona güvenerek 11'de yer verilmemeli, zamanla oynatılmalı.

Bu arada ABS'yi çıkarması ne saçmalık 10.dakikada. Golde hem onun hem Tuna'nın hem de Furkan'ın hatası var ama en az hata onun, orada şanssızca kaçırdı adamı. Bir tane solbekin var harcamak kolay mı böyle?

berusa55

Daha maçın ilk dakikasında yenen saçmasapan bir gol;
sonrasında hakemin uydurduğu bir kırmızı kart ve oyun adına da bir varlık gösteremediğimiz bir maç, bir hafta daha yalan oluyor.  :(

özkan

doğan futbolunumu oynuyor.hahah gülüyorum designer sadece.neyse buradan konuşmaya gerek yok daha.kart yanlış ben doğrumu dedm arkadaşım sadece önce doğan adı yazılan tahtadaki sistem üzerine kurulan orta sahayı kabul edemiyorum anlıyomusun.zannetmiyorum.

ngonge

Takım 10 kişiyken bence  4-4-1 oynatıp, kanatlara Mbilla ile Umar'ı alması, ortayı Hasan ve Recep ile kurarak, Halil'in yerine de Adil'i alıp tek forvet oynatması mantıklı olur. Ama izleyecağiz bakalım ne yapacak.

Desiqner

Peki :)
//
Şu durumda hoca da yönetimde biletini kesmiş gibi görünüyor.
Oyunun başından Halil İbrahim bölgesinde zayıf olduğunu gösterdi.Zaten 11 başlatmak hataydı.Onun yerine Adiloviç Mbillanın yanında Umar solda oynayabilirdi.Hala öyle olabilir.Geç olmadan hoca değişikliği yapmalı.Yoksa Antalyanın bir kontra-atak golü bizi bitirir.

yirmiuc

hoca zaten 1 kisi eksigiz bir de musayi aliyorsun oyuna....

GurbetciFanatik

Hocam neyi bekliyoz ?????

Adilovic olayi taktik le alakasi yok.
Baska dümen var.

Shane_Falco

kıbrıslı_mete

yavuzselim

Erhan Altın Samsunsporumuzun içine ettin futbol zevkimizin içine ettin haftamızın içine ettin seni başımıza bela eden gitti sende sektir git

Lusage

Göstere göstere gitti adam..

GençKozluklu