PTT 1. LİG 6. HAFTA | Antalyaspor A.Ş. - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 05 October 2014, 22:55:19

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

Alıntı yapılan: amisos5506 - 06 October 2014, 12:09:40
Yusuf ziyaya ve kazim yilmaz a pankartimizla yine orada olacağım.
konya altı da beklerim baboş seni bizim pankarttı unutma bu arada

beşnumara

Maç Trt Spor'da naklen yayınlanacaktır.

kaptan 55

normal şartlarda bu antalya bizi üçlük yapar ama SAMSUNSPOR abi bu gider 2-0 maçı alırsa da hiç şaşırmam ne de olsa yılların alışkanlığı...

orucreis

Allahin izniyle maci alip derin bi nefes almamiz lazim ki bu takim icinde gecerli futbolcularin ozguveni yerine gelsin

Sonuna Kadar 55

cumartesi günü tribün de olacağız..tv farketmez bizim için stadyum da bir başka oluyor...destek vermek takıma

Sonuna Kadar 55

##kdc##

Başkan'ın istifasından sonraki ilk maç bakalım oyuncular ne alemde??

kaptan 55

beşnumara

Taha sakatlanmis maçta olmayacak deniyor.

Raqua55

Tahanın yokluğu bizi çok zorlar orta sahada koşan adam yok zaten İnşallah oynar yoksa Patlarızzzz :(

SametYılmaz55

Mala bağlamış gibiyim ne heyecan var ne başka bir şey.uzun zamandır böyle olduğumu hatırlamıyorum.inşallah bir an önce ölü toprağını üstümden atacak bir maç olur

ngonge

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 16 October 2014, 23:32:44
Mala bağlamış gibiyim ne heyecan var ne başka bir şey.uzun zamandır böyle olduğumu hatırlamıyorum.inşallah bir an önce ölü toprağını üstümden atacak bir maç olur

Ben de aynı şeyi yazmak için girmiştim ki senin yazını gördüm. Kimse de ne heyecan var ne başka bir şey. Halbuki ligin önemli maçlarından birine çıkıyoruz ve ligin başındayız.

tankut

Bende tribünde olacağım passo dan biletimi aldım.....Sevgilim gelmiş yanlız bırakırmıyım hiç

mehmet yılmaz

Taha'nın yokluğu önemli bir dezavantaj. Zaten orta sahamız çok yetersiz. Taha da olmayınca sıkıntı büyüyecek.
Oyunculara ödeme yapılmamış olması ciddi bir sorun.
Ayrıca Erhan Altın'ın varlığı da bir başka sorun.
bütün bunlara rağmen kazanabilir miyiz? Gönlüm evet diyor ama çok zor.
İnşallah kazanırız.