PTT 1. LİG 6. HAFTA | Antalyaspor A.Ş. - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 05 October 2014, 22:55:19

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Bu maçta alınacak kötü bir sonuç iyice kaosa sokabilir takımı.

Sonuna Kadar 55

düştük yine armanı peşine
Başkentli Samsunsporlular Akdeniz Üniversitesi Stadında olacak bizi izlemeye devam edin.

Sonuna Kadar 55

migros avm önünde toplanıyoruz...konya altı da...

SametYılmaz55

Şimdi Facede gördüm.Lokman idmana gelmiş herhalde.Lokman'in idmanda ne işi var arkadaş ? Eski arkadaşlarını ziyaret falan geçsin bu ayakları.Hirs yapip Mersinlilerle maç izleyen adamın Samsunspor idmanında işi ne ? Böyle bir rezillik olmaz.Anamiza,bacimiza,takimimiza küfür edenlerle beraber olmadı mi bu Lokman? Böyle bir şeyi nasıl kabul edebilirler.yazıklar olsun gerçekten.

Kaya

orucreis

Bizde şöyle bir özellik var.Hangi takım nasıl oynuyorsa ona ayak uyduruyoruz.Hırslı ise hırslı,uykulu ile uykulu..antalya da iyi oynuyor ki aynı oyun tarzını bizimde yapacağımızı düşünüyorum ve yaslar geliriz ki gelmemiz lazım yoksa bütün bu olumsuzlukların içerisinde yaşanacak puan kayıpları bizi çok yıpratır toparlanamayız

fındık

Antalya handikap yapar diyenlere sadece oynayın diyorum.:)

Harun55

Rüyamda mac 3-4 bitmis almisiz hayirlisiyla 3 puana cok ihtiyacigimiz var 0-1 olsun bizim olsun deriz ya hep..Insallah. 8)

berusa55

En azından Antalya ile olan 5 puanlık farkın daha da açılmaması için kaybetmememiz gereken kritik bir mac. Allah yardımcımız olsun; başarılar Samsunspor'umuz...

Duško Milinković

Lokman'ın Samsunspor'u ziyaretine izin verilmesi külliyen hatadır.

beşnumara

O hassasiyetin farkında mı ki  yönetim? Ben olsam söver kovardim. Öyle olması lazım.

özkan

Gönlüm geçen sene ikinci yarının ilk maçı olan ibb maçı gibi olsun diyor ama gerek erhan altın gerek maddi faktörler buna engel gibi.Uyuz adam uyuzluk yapma mbilla adil umarı oynat gerisine karışma.

GurbetciFanatik

Mbila -Umar-Adilovic-Recep insallah kafadan bu dörtlüyle baslar.
Recep hazir omayabilir belki daha.

özkan

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: özkan - 18 October 2014, 14:31:37
recep kadroda yok abi.

kötü  :( 
Tahda yok malesef orta sahamizin halini cok merak ediyorum