Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ngonge

Site açıklamasına katılıyorum. Başka istifa ettiyse yönetim de çekilmeli. Yönetim Başkan olsa seçilir miydi, hayır. Erhan Altın'ı getiren de başkan.

Erhan Altın ve kulüp yönetimin bir an önce görevi bırakması lazım.

Tamer55

Sadece başkanklıktan istifa etmiş yönetiminden ayrılmamış Emin kar bügünkü yerel gazetelerde bu konuda eleştiride bulunuyolardı

ult55ras

Ertuğrul Sağlam

AlıntıBASIN AÇIKLAMASI;

Sayın Başkanımız Emin Kar'ın basında yer alan istifasına dair beyanlar sonrası oluşan durum  değerlendirildiğinde, Süper Lig Hedefiyle sezona giren kulübümüzün bu hedeften şaşmaması, mevcut  kadronun muhavazası ve gerektiğinde takviyesi ile hedefe ulaşması için akılcı yolun yönetim kaosuna  meydan vermeden sorunun çözümü yönündedir.

Samsunspor, her üç-beş ayda yenilenen genel kurullarla yönetim oluşturmaktan büyük zarar görmüştür.

Bu itibarla, bir kaos oluşmadan ocak ayındaki olağan genel kurula kadar yönetimin göreve devamının kulüp menfaatleri ve geleceği açısından en doğru karar olacağı görüş ve düşüncesindeyim.

Sezonun devam ettiği bu ortamda GÜN, BİRLİK VÖE BEREBERLİKLE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR. ŞEHRİN BAKANINDAN,  MİLLETVEKİLİNE, SİYASETÇİSİNE, VALİSİNDEN BÜYÜK ŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA, TİCARET VE SANAYİ  ODASINDAN, ESNAF VE SANATKARLARA, TÜM BİRLİK VE KURULUŞ BAŞYKANLIKLARINA, İŞADAMLARIMIZDAN  
İİŞÇİLERİMİZE, BÜYÜK TARAFTARLARIMIZA, BAKKAL AHMET'TEN, MANAV MEHMET'E KADARA SAMSUN'DA YAŞAYAN VE  SAMSUNSPOR SEVGİSİ OLAN HERKESİN DESTEK ZAMANIDIR.

Bugün, Samsunspor'un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zama9nkinden daha çok desteğe  ihtiyacı olduğu, üst düzey yöneticisi, işadamı, bürokratı, taraftarı sevenleriyle herkesin imkanları  dahilinde Samsunspor'a maddi ve manevi destek vermesinin kaçınılmaz olduğu bir gündür.

Yönetimimizin hangi şartlarda göreve gelmiş olduğu ve göreve geldikten sonra neler yaptığı veya neleri  neden yapamadığı, Samsunspor'a gönül vermiş olanlar tarafından bilinmektedir. Her konuşanın haklı  olduğu, en acımasız eleştirilerin yapıldığı, her türlü faktörün rol oynadığı, başarının profesyonel  karolara, başarısızlığın ise amatör yöneticilere ait olduğu futbolda, başarı için inanmak ve çalışmak,  yönetimi futbolcusu, teknik kadrosu ve taraftarıyla BÜYÜK VE BÜTÜN olmak gerekir.

SAMSUNSPOR BU ŞEHRİN MÜŞTEREK DEĞERİ, BU DEĞERE SAHİP ÇIKMAK GÖREV VE ONURUDA SAMSUNLU VE SAMSUNSPORLU  
OLARAK HEPİMİZİNDİR.

YÖNETİM KURULU ADINA
BAŞKAN VEKİLİ MEHMET BANK

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1652

ngonge

Ne boş, içi şişirilmiş bir açıklama.

5trawberry

Atakum Esenevler Mh'da, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu nerede acaba bilen var mı ? DSİ arkası diyor ama, google haritada, Milli Eğitim Vakfı İ.Ö.O görünüyor.

ask55

cümlenin öğelerini,kelimelerin doğru yazılışını, zaman eklerini bile düzgün yazamayan insanlar tarafından yönetilmek ne acı !

cgr

Türkiye - Çek Cum. maçını izlerken, maraton tribününde 3 adet Samsunspor formalı arkadaş gördüm sanki ? :)

jurista

Alıntı yapılan: 5trawberry - 10 October 2014, 20:24:24
Atakum Esenevler Mh'da, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu nerede acaba bilen var mı ? DSİ arkası diyor ama, google haritada, Milli Eğitim Vakfı İ.Ö.O görünüyor.

Milli eğitim Vakfı i.ö.okulunun ek binasıdır dediğin okul .
Yeşilyurta gelmeden karşına çıkacak üst geçitten geçip  tramvaya doğru uzanan yolu takip edersen sağ tarafında kalır

mehmet yılmaz

Geçen bölümün özeti...

Demirören o kadar beceriksiz ki istifa etmek istese onu bile beceremez.
Sahibinden icazet lazım.

Bu ülkede benim gibi milli hisleri kuvvetli insanlar bile milli takımla arasına mesafe koyar hale geldi. Maç başlarken tüpçü ve şurekasını görmek dahi hevesimi kaçırıyor.

Beni ve yüzlerce renktaşımı, uyduruk bir ceza sonrası, Kadıköy'deki final maçında elimde biletim olduğu halde polis zoru ve takımımla tehdit ederek stattan attıkları gün benim için bu TFF gayrı meşru olmuştur. Passolig dayatmasına da öncelikle bu sebeple karşıyım.

Türk futbolu ölüyor; buna mani olması gerekenler ise bilakis çanak tutuyorlar.

Dünyada futbola Türkiye kadar para çarçur edip bu kadar başarısız olan ikinci bir ülke var mıdır? Sanmıyorum.

Kariyeri başarısızlık, beceriksizlik ve yetersizliklerle dolu bir insan nasıl olup da terfi ettirilir? Hatta Türk futboluna patron yapılır... Demek ki bu ülkede liyakat değil, sadakat esasmış.

Türk futbolunu İBB, Kasımpaşa, Ankaraspor seviyelerine indirdiler. İsteniyor ki, stadyum ortamları da onlara benzesin.

Aman ha, üzülmeyin. Sıkıntı yok. Haftaya dünya derbisi(!) var. Birileri kavga eder, birileri sevinir. Yaşasın Türk futbolu olur.

Bu arada milli takımımız iki maçta 0 çekti. Ama şu İzlanda üç kere bile kalemize gelemeden nasıl 6 puanı buldu, anlamak mümkün değil!

Son olarak, o şahsın Türk futboluna kattığı tek değer, 'Yeter, Yıldırım Demirören Yeter' tezahüratıdır. Hakikaten yeter!

SametYılmaz55

Stadyumlarin yıkılıp yenilerinin şehirlerin dışına yapılması,Belediye takımlarının siyasilerin rant kapısı ve kara para aklama alanı olması,passolig saçmalığı ve milli takımın durumu...Türk futbolunu tamamen bitirecekler.Hedef 2023 az kaldı basaracaksiniz,her alanda olduğu gibi futbolun da içine ettiniz

sadece55

Futbolu da tamamen Partiye bağlarsak saçma olur.Bu ülke 2002 den önce Dünya Şampiyonluğu kazanmadı.Bu işin sorunları kökleri daha farklı yerlere dayanıyor.Bizim öncelikle futbolculara ödenen saçma rakamları düzenlememiz lazım.Adamlar 2 senede kazandıkları para ile futbola doyuyolar ister istemez de kendilerini geliştirmeyi bırakıyorlar.Yöneticiler istedikleri rakamları borç yazabiliyorlar. Başkanlar saçma sapan işler yapıyorlar.Alt yapı desen kimsenin umrunda değil.Sorun çok daha büyük ve gittikçe daha da büyüyor.

Burak

Passolig Gezi Parkının intikamıdır nokta.net. Bana kimse 10000 biletten 8000 tanesinin davetiye olarak dağıtılmasını açıklayamaz

Duško Milinković