Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İki sezon önce küme düşmesin diye kurulan kadroyla bu sezon ilk 6'da olsun diye kurulan kadro 5 maç 6 puanda.
Sorun kesinlikle hocada.
Normal bir hocamız olsa şu an en kötü 10 puanımız olurdu.

Furkan

Hocaya güvenenlerden birisiydim 2 sezon öncesi o vasat kadroyla iyi futbol oynattığı için fakat bu kadroyla 5 haftadır izliyorum artık bu kadar ne oynadığı belli olmayan bir takım olabilir. Receple Canberkin bir an önce kadroya girip şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorum kendi adıma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jnr.Serkan

Dun yerel kanalda yine esti gurledi,gitmek gerekiyorsa gideriz ama bu ligin en tempolu futbol oynayan takimiyiz dedi,sadece skor ureteme konusunda buyuk sanssizlik yasiyoruz dedi.Bu adamla ayni takimi mi izliyoruz hayret ediyorum,umarim dedigin gibi duzelir bu takim da biz ozur dileriz

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mehmet yılmaz

Böylece hüseyin kalparın elindeki kadro erhan altında olsa ilk ikiden çıkardık safsatası da tarih oldu. 
Hoca bizim kadro için yetersiz.
Ucuz etin yahnisi misali...

samsunluhakan

Ollivanders

Ne temposu yahu. Biz az biraz tempo yapsaydık adanayı dörtlüyorduk. Yapabildik mi peki hayır! Ne saçmalıyor bu adam.

Uğur Yıldız

Bizi geçtim ptt liginde tempo yapan takım varmı? Maçları izlerken kanım terse akıyor resmen, midem bulanıyo futboldan

ask55

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 08 October 2014, 16:57:10
Dün aksam canli dinledim ben inanmiyorum kolpa bu adam samsunspor gibi bir marka varken daha iyi bir yere hocami olacak.
adama yeteneksiz diyebilirsin, beceriksiz diyebilirsin vs.
ama kolpa diyemezsin buna hakkın yok.

birşeyi karıştırmayalım.Erhan Altın kadromuz için yetersiz bir antrenör.Daha fazla veya daha eksik değil.sadece bu.
Adamın karakterine kimse laf etmesin

ngonge

Karakteri bizim meselemiz değil, işin ehli mi değil mi o mesele.
Emin Kar istifa ettiğine göre istifa etmesi lazım. Başkanı zor duruma düşürdü, kendisine tek güvenen kişi başkanlıktan oldu. Daha uzatmadan görevi bırakması lazım.

ask55

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 08 October 2014, 18:53:17
o benım görüşüm ben sana yorumların ıcın bırsey dıyormuyum ahmetsefa!
hakaret edemezsin o senin görüşünse bile burda bu sitede hakaret edemezsin.
git facebookda twitterda ne yazıyosan yaz.
hakaretlerini bu siteye taşıyamazsın.
benim yorumlarımda hakaret olursa sende beni uyar !

fanatik samsunsporlu

erhan hoca ilk geldiğinde mevcut şartlarda iyi top oynatmış! biz neden göremedik şimdi de görememeye devam ediyoruz

özkan

kaplanların senden pek haz etmiyor bilgin olsun sebebini sen daha iyi biliyosun  ;)

ngonge

Bazı yazılardan oyuncularından da hocadan memnun olmadığı izlenimini alıyorum. Yanlış mı anlıyorum, var mı böyle bir şey?
Emin Başkan istifa ettiğine göre Erhan Hocanın da etik olarak görevi en kısa sürede bırakması lazım.

Raqua55

Hoca neyi zorluyosun anlayamadım 5 hafta oldu ortada 1 galibiyet 4 beraberlik var.Hani ortada oyun olsa şansızlıklarla puan kaybetsek eyvallah.Ortada oyun adına hiç bir şey yok.5 Haftadır ayağa pas yapıp defansı bir türlü geçemedik.Hep şişirme toplarla ilerlemeye çalışan defansı sürekli hata yapan bir takım var.Ligin en iyi tempo yapan takımıyız diyosun 10 Kişi kalmış takıma karşı 35-40 dakika golü bırak pozisyon bile bulamadık.Sürekli sağdan soldan boş ortalarla hücum yapıp durduk.Geçen sene yine 10 kişi kalmış Adanayı 20 dakikada duman etti bu takım.Kalparı hic sevmezdim ama Sayende onu arar oldumd.Adiloviçle ne sorununuz var bilemiyorum ama geçen sene final oynayan takımın en önemli golcüsünü böyle kesemessin.Kısacası çok puan kaybı yaşatmadan git Şu takım yalan olmasın.

Ellibeş Numara

Erhan hocam sezon başı ben senden ümitliydim. Şuana kadar takıma verdiğin taktiksel performansın pek ümit vermiyor bana. İnşAllah düzelirsin. Adiloviç ile sorunun ne ise biran önce hallet. Nerdeyse kalpar'ı arar olduk.