PTT 1. LİG 4. HAFTA | Kayserispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 20 September 2014, 20:59:56

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

anca hadi yavrum hadi aslanım diye bağırırsın

muzaffer4

Sadece Samsunspor

ibrahim pekşen ? kafanmı güzel hoca recebi alsana :kafa:

kuzey55

Sadece Samsunspor

SametYılmaz55

Sadece Samsunspor

hasan çıkmalı, çaresizlikten sarı görüyor. hocanın 1 puan için geldiği çok belli. atarsak kontradan 3 puan diye gelmiş. böyle bir sistem olamaz

jurista

Hasan gibi bir yeteneği bu takıma kazandıranlardan allah razı olsun çok biliyısunux bu işi çok

binikalamadım

ilk yarıdan edindiğim izlenim şu hoca ne yapın edin gol yemeyin gol atmasanız da olur demiş bizimkileri sahaya sürmüş...

Raqua55

Maçtan sonra istifanı ver kurtulak Oynatacağın futbolada pozitifine negatifine yürü git kurtulak

ChucKeR

bu yağışta bu deplassmanda adille olmazdı. bu ligde deplasmanda yatılcak 2 maç varsa biri bu. gayet gereken yapılıyo bu maç hocaya bok atmanın anlamı yok

Desiqner

Yok artık ne yatması ya Kayseri'nin oynayacağı en kötü top bu hocam bulmuşken atacaksın.Erhan hocanın bu kötü futbolundan memnun olan varsa helal derim vallahi.

ngonge

Takım ne hücum yapabiliyor ne de savunma. Çok acayip bir futbol, yatsa gene iyi. Kanatlar yol geçen hanı.

sinan tzn

gerçekten inanamıyorum bir takım bir sene gibi kısa bir sürede nasıl böyle seviye kaybeder. erhan hocaya kızmıyorum kapasitesi bu, onu getirip takımı uçuruma sürükleyen zihniyet sorgulanmalı kaderine razı bir oyun anlayışı yazık çok yazık....

55.hakan

İlerde adama ihtiyaç var pas yapacak Talha yı çıkarıyorsun.Bari Recep Niyaz veya Musa Aydın ı al belki duran toptan atarsın.