Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

berusa55

gerekirse edeceksin bazen susmak hiç ama hiç iyi olmuyor. susarsan adamın tepesine binmeye devam ederler... bir bayanlar basket macında bile olanlara bak! terbiyesiz tarsuslular!

Çaðrý55

iyide selvine küfreden taraftar onların taraftarıyla işimizi görelim gidipte suçsuz bir bayana küfür olmaz bence yani düşünüyorum orda oynayan benim ablam olsa biride ona iğrenççe küfür etsek kan çıkar o yüzden bir bayana küfür etmek hiç doğru değil tarsuslularla sonra hesaplaşırız o ayrı

berusa55

cagrı55 kardesim ben de öfkemden söylüyorum zaten gidip de koskoca adamım orda kıza küfür edecek halim yok laflarımın altında yatanı anladın aslında sen de... biz samsunlular tarsuslular kadar terbiyesiz olmayı asla beceremeyiz kardesim.. iyi ki SAMSUNLUYUZ!

Çaðrý55

tamam abi anladım neyse tarsuslulara burda sorarız hesap biz SAMSUNluyuz :!:

körfez55

küfür değil de onlara top tutturmamak gerek ıslıkla yuhalamayla öyle bi atmosfer olmalı ki elleri ayakları titremeli.en önemlisi o maçta selvine devamlı tezahüratta bulunulmalı.samsunsporumuz lige çıkacakken yine final maçı mersin b.b ile idi.ve mağlup etmiştik onları yine çirkeflik yapmışlardı.
sonuc olarak bu takıma güveniyoruz.yolunuz açık ola

hakan55

burdakı macta hep selvın türkmene tezahurat yapmalıyız kadın gercekten muthıs oynuyor abı yhaa onlara gelınce aynen top ellerıne gectıtınge ellerı ayakları tıtreten atmosfer olsun

ozkan17

vayy bee asrınn transferı..kadın barçayı bırakıp bze geldı beylerr..helal be sana..dolu dızgın yolumuza basketdede devam edıyoruz

SaMsUnSpOr 55

bugün SAMSUN BK maçı vardı kaça kaç bitti

ozkan17

9 subatı ıple cekıyom ızmırdekı maca gıtcem :D

ibocan_55

arkadaşlar maçımızı yarın oynuyoruz... saat 15.00'te Alanya Belediyespor ile oynayacağız...

jean

ciksakta pek umudum yok yine bir aksilik cikar ligden cekiliriz gecen senelerde en son voleybol takimimiz cikmisti samsun dsi oda cekilmisti ligden kaderimiz bu ne yazikki

SaMsUnSpOr 55

SAMSUN BK 97-82  ALANYA BEL.     oh be ne güzel oldu şu anda 2. sıradayız

CurvaSudSamsunspor

Sadece Samsunspor

helal olsun kızlarımızı yine kazanmışlar allah yollarını açık etsin

ozkan17

bravo wlla helal olsun sızlere ınsallah sonunda o kupayı kaldıran bız oluruz..