Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orucreis

Bu ülkede artık futbol siyasetin bir parçası olmuş.Bugün bir futbol kulübü borçları için siyasetçiden medet umuyor,bir başka kulüp futbolcu transferinde bir siyaset adamına poz verdiyor,ismi değişen ve yeni stadı olan bir kulüpte açılış maçında siyasetçilerden kurulu bir takım ile çıkıyorsa o ülkenin futbolu bitmiştir.Bizlere sadece biten bu futbolun son demlerini izlemek düşer.
Bizde yeri geliyor mecburiyetten bunlara el açmak zorunda kalıyoruz.Başka bir yönetim gelseydi neler olacağını bilemezdik.Belki daha iyi olacaktık yada belki daha kötü fakat bizim bunları tartışmamız bişey değiştirmez.Sadece elimizdekileri kullanıp bir yere gelme gayreti içindeyiz.Borç takan kazım yılmaza yürüyüş yapıldı.Yıllarca süper ligde tutup ve o ligde bizi söz sahibi yapan ismail uyanık'a bazı yerlerde kötü söylemler yapılıyor ve şimdi,kayyumun eşiğinden döndük 2 sene önce.Ya kayyuma kalsaydık belkide 2.lig,3.lig dolanıyor olacaktık.Şuan ki hedefimiz süper lig.Başarı kitlesine sahip bir taraftar ve iş adamlarımız falan var bizim.Başarıyı yakalayıp onları çekmemiz lazım.Başarı olmadıkça biz siyasete ve siyasetçilere muhtaç kalıcaz.

ask55

beyler tribundergi'de üye girişi yapıyorum.forum başlıklarını görüntülüyorum.
ancak herhangi bir konuya giriş yapmak istediğmde "bu web sayfasına erişilemiyor" yazısı çıkıyor.
başka modemlerden bağlandığım zaman bir sıkıntı yok.
acaba ban fln mı yedim ?
uzun zamandır böyle.evden giremiyorum.
ama ban alacak birşeyde yazmadım diye hatırlıyorum.zaten çoğunlukla okuyup çıkıyorum.ne yapabilirim ?

brigand

Td'de forum girişlerinde bir sıkıntı var genel anlamda. Çözerler heralde.

ask55

ama ben birkaç aydır bu sorunu yaşıyorum.
ve başka modemlerden bağlandığımda böyle bir sıkıntı olmuyor.

lato

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK), kulüplere birer ekip göndererek buralardaki para akışını izleyeceğini belirterek, "Perde arkasında birileri haksız kazanç elde ediyor mu, bir kayıt dışılık var mı, bunlara bakılacak. Bir sorun tespit edilirse de gereken yapılacak" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27201379.asp

emre

Binlerce asker yayıldık Ankara sokaklarına, hepinize selamlar :)

brigand

Alıntı yapılan: ask55 - 14 September 2014, 10:39:20
ama ben birkaç aydır bu sorunu yaşıyorum.
ve başka modemlerden bağlandığımda böyle bir sıkıntı olmuyor.

ben bugün yaşadım sadece. belki ip ile ilgili bir blokaj olabilir. bildirmek gerek.

beşnumara

Alıntı yapılan: emre - 14 September 2014, 12:36:59
Binlerce asker yayıldık Ankara sokaklarına, hepinize selamlar :)

Emreciim selamlar kardeşim. O duyguyu yaşayan bilir ben bilmem :)

55.hakan

Emin Kar büyük konuşmuş sadece temlikleri kaldırın şampiyon olalım diye.Ben Kazım Yılmaz ın yerinde bu sözden yararlanırım.Temliği kaldırır ama bu söze senet imzalatırım.

beşnumara

Alıntı yapılan: 55.hakan - 14 September 2014, 13:16:40
Emin Kar büyük konuşmuş sadece temlikleri kaldırın şampiyon olalım diye.Ben Kazım Yılmaz ın yerinde bu sözden yararlanırım.Temliği kaldırır ama bu söze senet imzalatırım.

Kazım yılmaz gibi adamın öyle bir hakkı var mı ;)
Samsunspor'un yıllarını yiyen adamın bu kulüp üzerinde hiçbir hakkının olmadığını düşünüyorum.

55.hakan

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 September 2014, 13:24:02
Samsunspor'un yıllarını yiyen adamın bu kulüp üzerinde hiçbir hakkının olmadığını düşünüyorum.
Öyle bir hakkı yok tabi ironi yapıyorum.

binikalamadım

fanatik samsunsporlu

keşke manisayla maçımız olsaydı  :)

55.hakan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 14 September 2014, 14:04:15
ironi ne la  ???
Kazım Yılmaz ın eline baktığımız için abartıp ironi yaptım.ironinin ne olduğuna netten bakabilir misin :)

sadece55

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 September 2014, 13:24:02

Adamın Serveti biraz araştırıldığında tamamen Menteşoğlu kaynaklı olduğu belli oluyor.Böyle kolay kazanılan paralarla hava atmak elbette kolaydır.Ah be Hasbi ağam yamyamlara bıraktın bizi.