Hazırlık Maçları

Başlatan Aslankaya, 01 August 2014, 02:58:11

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Doğanın aradığımız adam olması için daha çok ekmek yemesi lazım . Aradığımız adam derken hakan bayraktar ile kıyaslıyorsunuz ve gerçekten abartıyorsunuz . Bu işler bir gol atıp bir asist yapmayla olmuyor . İstikrar gorecek miyiz hem futbol hem de karakter açısından en önemlisi bu .

Canberk recep niyaz adiloviç girdiğinde nasıl olacak bakalım . En sıkıntılı yer defansın göbegi . Başımız ağrıyacak gibi

Ayberk

Ercan tunadan kat be kat iyi. Takım da giresun maçına göre epey derli topluydu.

Serdarin bu takımda yeri yok bu kesin Alperen oynasın daha iyi. M. Sevgi, Talha, Recep niyaz bakalım nasıl etki edecek bu takıma.

Raqua55

Kondisyon olarak nasılız maçı seyredemedim :(

mehmet yılmaz

nankörlük benim göbek adımdır!

iyi bir hazırlık maçı oldu bence. skor olarak da geleceğe dönük olarak da iyiydi.
alternatifli bir takım var. üstelik eldin, recep, m. sevgi ve talha da girecek bu takıma.
büyük efsane gökhan kaba da orduya ggrçmiş bu arada. gözlerimizin pası silindi.

Ollivanders

Musa aydın'ı ilk tercih olarak düşünmemeliyiz yedeklerde . Gerçekten bitik durumda

Ellibeş Numara

Bu maçta takımı beğendim. İnşallah bu oyun ve sonuç lige yansır.

ask55

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 07 September 2014, 19:14:46
M'billa'nın hangi taraflarını beğenmiyordun Ahmet Sefa?
PTT Birinci lig için mükemmel bir geçmişi var.
Ha, her maç hattrick yapamıyor, o ayrı tabii  :D :D

abi mbilla bana hep bala g.te gol atan, klasik zenci stilinde güçlü ama yeteneksiz fln geliyordu.
öyle değilmiş görmüş olduk  :)

ayrıca sende doğana sallamıştın ?  :)

şaka bir yana doğan konusunda bence ikimizde haklıydık.
ikinci yarı bambaşka bir futbol ortaya koydu.tıpkı giresun maçının ikinci yarısı gibi.
defansın arasına hiç girmedi.demekki devre arası hocadan uyarıyı aldı.
biz yanıldık ama hiç önemli değil.

jean

takimimiz zayif sayilmaz ins yine zorlariz gecen seneki gibi zirveyi her nekadar digerlerinin kadrosu guclude olsa futbol bu belli olmaz

holigan5565

doğan ortasahada defansın önü yerine forvet arkası oynasa daha verimli olur bence

berusa55

5trawberry

Musa'nın duran toplardaki etkisi tartışılmaz. İlk geldiği sezon götüydü. Geçen sezon çok iyiydi. Sezona geriden geliyor. Bu sene de öyle olacak gibi.

Sadece Samsunspor

sanki yerel tv değil yayıncı kuruluş, samsundaki yerel medya görsün utansın. helal olsun gençler akın akın geliyor. mbilla cuk oturdu takıma. ayrıca dikkatimi çekti ordusporun reklamları hep hürriyet acıbadem hastanesi gibi dev firmalar. bize gelince yok reklam yok

beşnumara

Gencler ikinci yarı ileriye gerekeni yapmışlar. Topu kapti mi cok hızlı çıkıyoruz bunu gördüm ama defansın göbeği beni kara kara düşündürüyor. O bölgeyi bi çözsek çok iyi takım olacağız inşallah.

samsunum

Bu arada altaş tv yi de tebrik etmek lazım. Adamlar örümcek kamerayla yayın yaptılar. :)  Adamların yerel kanaları takımlarına çok bağlılar. Yine geçende  30 saat canlı yayın yapmslardı orduspor için. Saolsun bizim kanallar maç günleri ekrana skor bile yazmıyorlar(!)

##kdc##

bizim savunma Ordu'ya köfte yemeye gitmiş, hazır gitmişken de maça çıkalım demişler gibiydi.