Hazırlık Maçları

Başlatan Aslankaya, 01 August 2014, 02:58:11

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Defanstan çok sıkıntı çekeceğiz .

ask55

Doğanın ilk 11de başlaması ona ağır bir yük yüklemiş.Bu yükü kaldıramıyor bence.
Savunmadan çıkarken gereksiz pas hataları ve top kayıpları yapıyor.Pozisyon bilgiside zayıf.Çok fazla defans ikilisinin arasına giriyor.
Bu da savunmamızın geriye çekilmesine neden oluyor.
Biraz daha ileride top alması lazım.

Cemil varken bile aksayan stoper bölgesine takviye yapmadığımız için bir devre boyunca orda Tuna'nın hatalarına katlanacağız ve bu yüzden çokça puan kaybedeceğiz.Buna şimdiden kendimizi alıştırsak iyi olur.

Ercan bu Tuna'yı geçip 11de başlayamıyorsa zaten boşuna ağlamasın.Gitsin 3.ligde oynasın.
Ayrıca koskoca altyapımız bir tane ayakları yere sağlam basan bir stoper çıkaramıyor mu arkadaş ?
En kolay bulunabilecek mevki stoper.Ama biz 4 ay boyunca bir stoper bulamadık.Yazık !

Serdar'a söylenecek söz yok.Zaten sol kanat oyuncusu kesinlikle değil.Hatta 90 dakikalık topçuda değil.Çok olsa sonradan girer oynar.

Mbilla'yı beğenmediğimi söylemiştim.Ama bugün beni yanılttı.Çok iyi bir transfer yapmışız son dakikada da olsa.

2. yarıda Hasan önliberoya geçmeli.Forvet arkasına Talha girmeli.

Mbillayıda sol kanada çekip ileriye Alpereni alabiliriz.
Alpereni izlemek bana zevk veriyor.

Takımın en zayıf ismi maalesef Tuna !

beşnumara

Defansa mevcut oyunculardan alternatif aramaliyiz ve bulmaliyiz da. Devre arasına kadar nasıl idare edecegiz o bölgeyi bakalım. Ulan ercan ulan ercan...

Ayberk

İlk 5-10 dakika kötüydük. Maca iyi başlamadık çıkarken basit hatalar yaptık geride boşluklar bıraktık. Ama sonra toparlandık topu ayağında tutan biz olduk. Mbillanin koşuları işe yarayacak gibi. Attığımız golde de pozisyonu o başlattı taha iyi devam ettirdi umar noktaladı. Ama çok basit bir gol yedik bunları yapmamamiz lazım. İkinci yarıda bakalım napacaz

Ayrıca katılıyorum tuna sadece alternatif olur.  Çok ağır bir defansimız var. Fatih'in müdahaleleri yerinde en azından tuna da o da yok.

55.hakan

Ercan ın sakatlığı var oynayacak diye duydum önümüzdeki maçlarda.

minci

Yediğimiz gol tamamen konsantrasyon eksikliği. Takım hazırlık maçı havasındaydı. Normal şartlarda o hatayı yapmazlar.

Kaya

Taha attığımız ve yediğimiz golün asistini yapmış oldu.

mehmet yılmaz

M'billa'nın hangi taraflarını beğenmiyordun Ahmet Sefa?
PTT Birinci lig için mükemmel bir geçmişi var.
Ha, her maç hattrick yapamıyor, o ayrı tabii  :D :D

İlk yarım saat vasattık. Sonra çok iyi oynamaya başladık ve golü de bulduk. Ancak bu kadar iyi oynarken bu kadar basit bir gol yemek hiç yakışmadı. Yine de Giresun ve ilk Ordu maçına oranla bir hareketlilik var.

Doğan biraz toparladı, özellikle uzun pas denemeleri iyi ama yeterli değil. Bu kıprdanışta Taha'nın iyi oynamaya başlması da etkiliydi.

55.hakan

evolution55

ercan ve alperen girdi oyuna

evolution55

Kaya

GençKozluklu

Doğan güzel vurdu. Harika bir gol oldu

evolution55

55.hakan

Çok güzel vurdu Doğan hazırlık maçlarında da golü var uzaktan.