2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

sadece55

Ayberk

Hadi inşallah

ngonge

Mbilla mükemmel olur ama bakalım son dakikada ne sürprizler olacak. Takımın en büyük eksiği Umar'ın anlaşacağı ileri top taşıyacak bir oyuncu. Bunu Mbilla sağlar.

ask55

mbilla ileri uç oyuncusu.
bu tercihle aynı bölgeye iki yabancı almış olacağız.
ayrıca nasıl bir performans sergileyeceği de meçhul.
bence yanlış transfer ama son dakikada kimi alabilirsiniz orası da ayrı tabi.

koskoca 4 ay boyunca bir tane transfer yapmayı beceremeyen yönetime bir alkış.

SSKLA

azerbeycan'da bulunduğu sürede azeri vatandaşlığı kapabildiyse iyi eğer yoksa boş bir transfer macar golcüde nemeth'tir bence ;)

Shane_Falco

Mbilla gelirse sol açık felan oynamaz o adam direk forvet o yuzden cift forvete dönmemiz gerekir. Bu da yaz boyunca uzerinde antreman yaptigin calistigin formatin bozulmasi demektir. Ayrica cift forvetli sistemde Recep, Musa, Zafer gibi adamlar forma bulamaz.

Yok illa ki Mbilla sol açık, sol forvet oynayacaksa cok bir verim alamayiz kendisinden...

SametYılmaz55

O değilde Ercan Yazıcı giderse yazık olur.Bugün kadroda da yoktu.sakatlığı falan mi var yoksa gerçekten bir sorun mu var ?

Aslankaya

mışlı,muşlu kelimelerle şuraya geliyorsunuz sonu hayal kırıklığı oluyor.

cezayir55

Sol açık ,stoper ve forvet lazım  acil bana kalírsa adiloviçi sallayalım hiç bir şey olmaz ondan alperen ondan daha iyi

minci

Sevgili kardeşim neden Adilovçin bu kadar çok üstüne gidiyorsun? Adam geçen sezon 16 gol atmış bazı maçlarda oynayamamasına rağmen. Dünkü maçta ise sakat sakat oynadı. Şu ligde bizim takımda hiç 17 gol atan oldu mu? Oyun tarzını beğenmeyebilirsin ancak adam iş bitirici. Bir de böyle değerlendirsen nasıl olur acaba?

55.hakan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 31 August 2014, 06:19:32
Sol açık ,stoper ve forvet lazım  acil bana kalírsa adiloviçi sallayalım hiç bir şey olmaz ondan alperen ondan daha iyi
Alperen in O ndan daha iyi olabilmesi için Adiloviç in istatistiklerine ulaşabilmesi lazım.Haksızlık yaparken biraz yutkunabilelim Allah aşkına.

cezayir55

İstatik gol atmaksa 2. Ve 3 . ligde bir çok gol kralı var adiloviç gol atması dışında hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu  ve çoğu zamanda takımı frenliyor üstelik adiloviç geçen sene  en golcü oyuncumuzdu niye kimse transfer teklifinde bulunmadı çünkü verimsiz oyuncu benim dün çıplak gözle izlediğim alperen sürati,sırtı dönük oynama özelliği ve asist özelliğiyle daha iyi bir oyuncu taraftarımız adiloviçi izlerken sinir küpü oluyor inşallah gerekli takviyeler yapılırda hücum bölgesine bizde rahat nefes alırız giresun gibi vasat takıma bile pozisyon bulamadık ayrıca erhan hocayı insan olarak seviyoruz ama hüseyin hocayı bile arayacağız galiba

mehmet yılmaz

M'Billa gündemdeymiş.
İnşallah olur.
145 lig maçında 60 gol atmış, ligi bilen bir golcü

55.hakan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 31 August 2014, 11:37:05
İstatik gol atmaksa 2. Ve 3 . ligde bir çok gol kralı var adiloviç gol atması dışında hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu  ve çoğu zamanda takımı frenliyor üstelik adiloviç geçen sene  en golcü oyuncumuzdu niye kimse transfer teklifinde bulunmadı çünkü verimsiz oyuncu benim dün çıplak gözle izlediğim alperen sürati,sırtı dönük oynama özelliği ve asist özelliğiyle daha iyi bir oyuncu taraftarımız adiloviçi izlerken sinir küpü oluyor inşallah gerekli takviyeler yapılırda hücum bölgesine bizde rahat nefes alırız giresun gibi vasat takıma bile pozisyon bulamadık ayrıca erhan hocayı insan olarak seviyoruz ama hüseyin hocayı bile arayacağız galiba
Mesela sadece istatistik evet..Forvet oyuncusunun performansı istatistiktir.Alt ligi karıştırıp laf çorbası yapma bu ligdeki istatistiklerden bahsediyoruz.

cezayir55

Gol dışında ne istatiği var herkesin futbol görüşü farklı sana göre adiloviç iyi oyuncudur bana göre takımı frenleyen adam bu kadar sene sonunda kimin haklı olduğu ortaya çıkar inşallah ben yanılırım