2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

##kdc##

Berkay sen futbol konuşma abicim, halısahaya gel bizim maçı izle.

Dünkü futbolla ben bile Ekigho'yu aradım, sen Musa Sinan'a bile laf ediyon.
Geçen seneki takım dünkü takımı top diye oynar  ;)

cezayir55

Bu takım bu haliyle play off a kalırsa mucize ileride süratli adam olarak sadece umar var bu takım deplasmanlarda galibiyet alamaz bu hücum hattıyla  erhan hocanında şanssızlığı mı yumuşak yüzlü olması mı bilmiyorum hüseyin kalpar olsa çoktan transferler bitmek üzeri olurdu

SSKLA

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 August 2014, 13:34:49
Berkay sen futbol konuşma abicim, halısahaya gel bizim maçı izle.

Dünkü futbolla ben bile Ekigho'yu aradım, sen Musa Sinan'a bile laf ediyon.
Geçen seneki takım dünkü takımı top diye oynar  ;)

Hayır ben iyiyiz şöyleyiz böyleyiz demiyorum ki zaten canım sıkıldı devre arasında gittim abi. Ama önceki senede bi halt değildik ben bunu demeye çalıştım

##kdc##

Devre arasından sonra daha da kötüleşti herşey :) iyi yapmışsın kardeşim.

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SSKLA

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 August 2014, 14:19:26
Devre arasından sonra daha da kötüleşti herşey :) iyi yapmışsın kardeşim.

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ilk defa hayatımda maç bitmeden hatta maç bitip takımı çağırıp bir iki bağırmadan stattan çıkarak takımı terk ettim çok pişmanım ama öyle bir samsunspor görmeyede içim el vermedi :(

Desiqner

ask55

fanatik samsunsporlu

serdarı musa sinanla uzun bir süre kıyaslayamayız.topu ileriye taşıyacak kuvveti yok şu an

orhan

Serdar kesinlikle bir açık adamı değil çok zayıf ve çelimsiz forvet arkası gibi oynayabilir geçen senenin arifi gibi

orhan

Ve en büyük eksiklikde taraftar gibi duruyor kesinlikle passolig alınmalı takım yalnız bırakılmamalı,çünkü bu taraftar olmadan bu takım havaya giremez iş işten geçmeden bu konu iyice düşünülmeli son pişmanlık fayda etmez.

cezayir55

Serdar eylikin sol açık oynaması imkansız o bölgede sürat lazım,güç lazım,devamlılık lazım

Uğur Yıldız

Serdar Eylik sol açık değil zaten. Orta sahada ki şişiklikden dolayı mecburen kanatta oynadı. Acil olarak sol ön lazım bu aşikar ve bir de yedek forvet oyuncusu

Shane_Falco

Serdar nasıl sol açık değil ? Bu adam hayatı boyunca sol açık-sağ açık oynadı. Forvet arkası, orta saha oynadığı maç sayısı kaç tanedir Allah bilir. Transfer edilirken de emin olun kanat oyuncusu olarak alındı ;)

SSKLA

Galatasaraylilar onu yeni arda olacak diye bekliyodu ilk macinida avrupa maciydi arda sakat oldugu icin ardanin yerine sol acik oynamisti sonrasinda da galatasarayda oynadigi surede sol;sag acik oynadi.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

orucreis