2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

nomak55

Alıntı yapılan: Serpico - 22 August 2014, 13:59:18
Nedense gurbetçi oyuncular bende her zaman iyi bir imaja sahip oluyor ve beni heyecanlandırıyor. Mesela yarınki maç için heyecanlıyım. Özellikle orta sahadaki Hasanı izlemek istiyorum. Umarım iyi çıkarlar ve Samsunspor ismini daha yukarılara taşırlar. Şu zamana kadar yapılan transferleri yerinde buluyorum. Sadece bir hareketli forvete ve kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Tüm bunlar gerçekleşir ve uyum sağlanırsa geçen senenin etkili takımlarından olan Manisaspor ayarında bir takım olacağız. iyi bir hava yakalamak demek önümüzdeki sene de yeni stadyumumuzda kafaya oynamak demek. Umarım her  şey istediğimiz hayal ettiğimiz gibi olur.

Gurbettçi oyuncuların sende iyi imaja sahip olmasının nedeni altyapıularını avrupada almış ve yetenekleriyle harmanlamış olmalarından kaynaklanıyor hele birde hava yakalanıp o hırsta içine işledimi çok tehlikeli oyuncular haline gelebiliyorlar bence forvet alınacaksa genç almanya 2.3. ve ya bölgesel amatörde oynayan yetenkli oyuncuları katmak lazım kadroya

Bu konuyu ilerde para edebilecek oyuncu olarak görmek lazım çünkü tutarsa Türk oyuncu hele de forvet süper para eder zaten milli takımda oynayacak santrafor yok

Ollivanders

Mesela Murat Yıldırım ilk geldiğinde çok daha iyiydi bence. Biraz bize ayak uydurdu ve oyun anlayışını olumsuz geliştirdi. Ama yine de iyi bir futbolcu. Bu tarzda iki üç futbolcu yakalasan çok büyük katkı sağlar sana. Adanaspor bir gurbetçi almış çok övüyorlar. Umarım bizim aldıklarımız da adlarından söz ettirir.

SSKLA

haberiniz olsun zeefuik sakatmış willem II ile imzalamamış ikinci defa testi yapılacakmış. Sakatlığıda kasık yırtığıymış.

http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=137743

Ayberk

Gecen sene önce k.marasta sonra gbbde oynayan azuka ne oldu bilen var mı? Gbbde ben yahia, deumi, ameobi 3 yabancı var. Azukaya yol verdilerse is yapan bir oyuncuydu

samuray

samsunspor orduspor maçı tv yayını varmı arkadaşlar

eprianu

Taraftarımıza Çingene diyen biri ile görüşmüş olmak...
Neyse ki duyduğum kadarıyla yüksek karakter abidesi barışmemiş Erciyesspor'a gitmiş.
Adnan'dan sonra ikinci bir vakayı bu bedenler zor kaldırırdı. Hayırlısı olmuş.
Sanırım bu iletiyi de kaldırmış.

eprianu

Maç başlamadan önce tribünde bir Azeri ile karşılaştım. Konuşmasından dolayı sordum memleket neresi burda ne işiniz var gibisinden. Akşin Muhtarov adında abisi varmış. "sizin kulüpte 10 sene oynamış Hakkı hoca önerdi" dedi. Sanırım Hakkı Hocaoğlu'nu söylemek istedi. Yarın kulüp başkanı ile görüşecekmiş yani Emin Kar ile. Mevkisi ne dedim "Emre belozoğlu nerde oynuyor işte orda oynuyor" dedi. Öğrendiklerim bunlar ne olur bilemem :)

Ollivanders

Bizim bir stopere , topu dikine oynayan bir yabancıya bir de etkili forvete ihtiyacımız var

kıbrıslı_mete

Karabükspora baktıkça doğru transfer ve doğru teknik adamla neler başarılacağını ve samsunsporumuzun da tam tersini yaptığını görüyorum.

cezayir55

Orduspor maçı gösterdiki hücum hattında sıkıntı çok takviye için geç kalındı maalesef gidenlerin yeri dolmamış inşallah  gerekli takviyeler yapılır kiralıkta olsa almamız lazım

SSKLA

Alıntı yapılan: cezayir55 - 24 August 2014, 07:38:33
Orduspor maçı gösterdiki hücum hattında sıkıntı çok takviye için geç kalındı maalesef gidenlerin yeri dolmamış inşallah  gerekli takviyeler yapılır kiralıkta olsa almamız lazım

Hücüm hattında giden olmadı bilmiyorsan belirteyim dedim :)

Ayberk

Musa sinan? Ekigho? Arif?

SSKLA

cezayir55

Musa sinan,ekigho ve arif en azından takımda 11 oynuyorlardı ve yedekten zorluyorlardı şu an serdar eyliğin yedeği yok umarın yok adilovicin yok  gençlerin hepsini de oynatırsak takımda kalite sorunu belirir

SSKLA

Elbette transfer lazim ama gecen seneden bir fark yok arifin yerine recep geldi musanin yerine serdar ;)

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi