2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

cezayir55

Aslında tam aradığımız tarzda bir oyuncu barış bizde çok başarılı olur

amisos5506

beşnumara

Gazete Gerçek muhabirlerinin yönetimle arası iyi değil diye biliyorum. Taraftar da yönetime tepkili. Onlar da bu durumun farkında. Ateş-körük misali haber yapılmış. Gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Ha olur mu böyle bir şey geçmişe bakarak elbette mümkünatı var.
Benim de bu ligde cok beğendiğim oyuncu ama 1-itoşlu  2-bizim maclar öncesi ve sonrası sosyal medyadan attığı mesajlar ortada 3-hakiki o.ç onun için istemem böyle bir şeyi.

cezayir55

volkan ummak vardı ne oldu o bilen var mı? tam aradığımız tarz oyuncuydu

beşnumara

Volkan ummak değil volkan okumak idi adı. Erciyeste düşünülmezse Kayseri alır bize birakmazlar. Keşke bıraksalar :)

cezayir55

süper oyuncu gerçekten volkan okumak çok rahat adam geçiyor uzun boylu dikine oynuyor

Shane_Falco

Oldukcada bencil bir oyuncu vermesi gereken yerlerde pas vermez yerli yersiz şutlari mevcuttur.

Ellibeş Numara

Barış memiş iyi futbolcu ve çok iyi bir itoş'lu.. 1461'de oynarken samsun deplasmanına geldiğinde ve gittiğin bir takım bizim taraftarımızı provake edici tweetler atmıştı. Bende gereken cevabı yazmıştım.  :D Dün hüseyin karataş'ta programında bu memiş olayını söylemişti. Konuşmalarından anladığım kadarıyla; sanki bitmiş gibi birşey anladım. İnşAllah gelmez bize. Yoksa çok çekeceği var.!

Uğur Yıldız

Ne Barış Memiş'i abi ya.. Geçen yıl attığı twitleri ne çabuk unuttunuz. Fayda sağlasa ne olur, bizi şampiyon yapsa ne olur.

kamuri

Ne  baris memisi abi ya baska adam mi yok ak memleketinde

Ollivanders

Barış memiş de gelirse kapatıp gidelim dükkanı

ask55

şakadır beyler o kadarda değil.
karaktersiz olmasının yanında bal yapmayan arı.
işe yaramaz.

beşnumara

Eğer böyle bir şey yoksa haberi yapan amacına ulaştı.

cezayir55

bizim defans hattı çok ağır çabuk çabuk ve sol ayaklı bir stoper gerekli attamah tam aradığımız gibiydi olmadı birde sol açık ve santrafora ihtiyaç var adiloviç tek başına bu ligi kaldıramaz

Desiqner

Twitter'a yazdıklarını herkes biliyor ona rağmen gelirse harbiden kapatıp gidelim dükkanı.Resmen insanlarla dalga geçmek olur.
Ama onunda yolu var getirirler , haber gazetesinden bir özür röpörtajı , Samsunspor şöyle büyük takım , böyle taraftarı var...
Sonra büyük kaptan bile olur...