Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Günümüzde nasıl yönetilirsen yönetil artık insanoğlunun yaşadığı hiçbir toplum tertemiz toplum olamaz. Emin adımlarla kıyamete doğru ilerliyoruz...

Konu müftüden açıldı tuhaf yerlere doğru ilerliyor. Adamın dedikleri dinen doğrudur yanlıştır onları tartışmam. Konu biraz daha ilerlerse siyasete doğru geçecektir. Aynı müftünün geçmek istediği tarafa doğru ;)

Desiqner

Dinen erkek ve bayan için sınırların ne olduğunu merak edenler internette bununla ilgili birçok ehli sünnet hocanın sohbetleri var dinleyebilirler.
İnanmak kişinin kendisine kalmış.Ama burada bunları kaynağıyla ilmi delillere bağlı olarak konuşmadıktan sonra burada sadece birbirini kırıcı tavırla konuşulur onun için bence konuyu kapatmak en güzeli.

lato

holigan5565

Konuyu ben açmadım ama bencede tartışmanın olması gereken yer bu sitede değil bu haberlerle ilgili yorumlarında Ayrıca kim ne düşünürse düşünsün önemli olan bu konuda düşünmek değil inanmak yada inanamamak oda herkesin vicdanıyla Allah arasında.

emre

Abilerim, kardeslerim hakkınızı helal edin. 6 ay yokum. Askerlik kısa dönem Ankara'ya çıktı. Yarin gece yola çıkıcam, çarşamba teslım oluyorum kısmetse. Allah'a emanet..

celebi

YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM İNŞAALLAH

beşnumara

Emrecim Allaha emanet ol kardeşim.

Serkan

Şeriat isteyen İran'a gitsin burası Türkiye Cumhuriyeti

Serkan

Emre Allah'a emanet ol yapacak birşeyimiz olursa haberimiz olsun

evolution55

Alıntı yapılan: lato - 11 August 2014, 16:24:28
Gündemi değiştirelim o zaman Recep Hun açıklamalrda bulunmuş

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/29758/birakin-istifa-etmeyi-sehri-terk-ederim/

Şubat ayında ne kongresi var ki arkadaşlar anlamadım :-\

beşnumara

Olağan kongre.

##kdc##

Emre Allah'ım yardımcın olsun, hemen gelir geçer inşallah günler kardeşim :)

Musti

Bu müftü saçmalığını uzatmak istemiyorum. Bunlar derin konular. Müftüye hak verenlere üzüldüm.

Şeriatı savunan arkadaşlar benim bilmediğimi yazmışlar. Cevap hakkı doğduğu için sadece şunu yazayım.

Dinimizde karşındaki insana önyargıyla yaklaşmak yanlıştır.

sadece55

Ahmet Yeni Twitter da Ofa damı gitmiyek?Çaykarayada mı gitmiyeyim diye bir twit paylaşmıştı hemen kaldırdı.

5trawberry

Müftü doğru olanı söylemiş. Yaşantı olarak günlük hayatta İslam'a uygun olmayan işleri yapıyoruz. Bu konudaki ince ayrıntılara Allah affetsin diyoruz. Namahrem kavramı var, ve müftü bu çerçevede açıklama yapmış. Yolda giderken arkadaş dost olsun bir bayanın elini tutup tokalaşmak dinen caiz değildir, bu durumun olduğu yerde, elele tutuşup oynamak elbette haramdır. Kuran'da kadınların göğüslerinin belli olmaması için ayaklarını yere vurmaması emredilirken, düğünde oynama durumu hiç tartışılmamalıdır. Ama gel gör ki günümüzde, Allah için tesettüre girenlerin durumu da ortada.

Eleştiri gelecekse eğer; ben Kuran'da yazılanı söyledim.

Ahlaklı toplum olabilmek için, şeriata gerek yok. Şeriat isteyenler arkadaşların dediği gibi, bir çok ülke mevcut.