2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: nomak55 - 09 August 2014, 11:43:27
forvet arıyorlarsa mls takımlarından la Galaxy den GYASI ZARDES'i alsak keşke adam 200Bin € 1,88 boy var kapı gibi ve geçen sene17 maçta  8 gol atmış bir adam. Golleride hiç boş goller deil.Alırsak seneye 5-6 M€ ya okuturuz banko bakın bu adam çok iyi bi transfer yapar yaşıda daha 22
Yerli transfer olacakmış.Muhtemelen Süper lig takımlarından birinden yapılacak transfer bomba dendiğine göre.O sebeple fazla kendini yorma dostum  :)

nomak55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 09 August 2014, 11:54:15
Yerli transfer olacakmış.Muhtemelen Süper lig takımlarından birinden yapılacak transfer bomba dendiğine göre.O sebeple fazla kendini yorma dostum  :)

Bu adam 3 sene sonra ingilterede oynar benden söylemesi :D >l<

Ertuğrul Sağlam

Emin Kar böyle laf etmez! Ne oluyor laaaan. Ha birde ts ile ilgili yazı nerde okudunuz?

özkan

İskenderun körfezspor'da 20 yaşında sağ bek murat paluliyi kesinlikle izlemenizi öneririm.umarı çek forvete Canberk sağ açık bunuda koy sağ beke oh mis.çok sürmez süperliğe gider yakında bu oyuncu.hem maliyeti hem yaşı yeteneği ile mutlaka almamız gereken bir yatırım,yatırım olduğu gibide banko oynayacak kapasitede bir oyuncu.

ugrass

Acaba burdaki önerileri okuyup dikkate alan yönetimden insanlar var mı?

Harun55

Joseph Attamah transferi gerçeklesmis galiba kaynak nekadar saglam bilmiyorum ama Samsunspor TV facebookda Hosgeldin Attamah yazisi var suan..

eprianu

AlıntıAtamah bugün Samsun'da olacak. Biri santrafor, biri de sol kanat
Oyuncusu olmak üzere 2 transfer daha yapacağız.
Dün oynadığımız Alanya maçında biri santrafor olan 2 yabancı oyuncu denedik. Transferlerinin yapılıp yapılmamasına Hocamız karar verecek.

Link : http://www.hedefhalk.com/emin-kar-sezon-oncesi-hedef-halktan-ragip-goker-ve-davut-aktasa-konustu-602602h.htm

samuray

erzurum cup ilgili başlık yokmu ya bulamadım bi türlü burası yeri değil ama bilgi için alanyaya erzurum. cup.ta 1 00 yenilmişiz ggaliba

Ertuğrul Sağlam

Attamah'ın gelişi yarına sarkmış. Birde bu bomba Turgut olacak gibi geliyor bana.

minci

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 09 August 2014, 17:44:13
Attamah'ın gelişi yarına sarkmış. Birde bu bomba Turgut olacak gibi geliyor bana.
Attamahda herhalde bir son dakika problemi var. Araya birilerimi girdi acaba?

Ellibeş Numara

Emin kar'ın bombası mehmet batdal falan olmasın. Geçen sezon söz vermişti süper ligden teklif gelmezse Samsunspor'a gelirim diye. Süper ligden teklif gelmedi ama ibb'den geldi. Sözünde durmadı, 1 milyon tl'ye oynadı orada.

jean

minci

##kdc##

eprianu

AlıntıSamsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Ganalı Stoper Joesph Atttamah dün gece saatlerinde Samsun'a geldi. Yıldız oyuncunun bugün Nuri Asan Tesisleri'nde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor...

http://www.samsunmedyahaber.com/haber/4804/yildiz-oyuncu-samsuna-imzaya-geldi.html