2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Ollivanders

ngonge

Şaka maka geçen yıldan iyi bir kadro kurduk. En başta futbol trollerinden (Adnan ve arkadaşları) kurtulduk.

beşnumara

Galpar adnan turgay ekigho s.calik Şaban arif ruhsuzlarindan kurtulduk ayrıca bunların yanında m.sinan gibi bir mac oynayıp on mac yatan bir ruhsuzdan para kazanarak kurtuldugumuz için çok mutluyum. Kim gelirse gelsin bunlari aratacağını zannetmiyorum.

samsun 55

Attamah'da imza günü
Samsunspor Joseph Attamah ve Aykut Öztürk transferinde son noktayı koymak istiyor. Başkan Emin Kar, "Attamah bugün Samsun'da olacak. Onunla son kez görüşüp, bir sorun çıkmazsa da resmi sözleşme imzalayacağız. Aykut transferinde de arada ufak pürüzler kaldı. Bu iki ve bir de bomba santrafor transferiyle noktayı koyacağız" dedi

SONA YAKLAŞILDI
Kırmızı- Beyazlılarda Başkan Emin Kar, Ganalı stoper Joseph Attamah ve Sivassporlu forvet Aykut Öztürk'le anlaşmada sona yaklaştıklarını söyledi. Dün Türkiye'ye gelen bugün de Samsun'da olacak Attamah'la son kez görüşeceklerini söyleyen Başkan Emin Kar, "Attamah bugün Samsun'a gelecek. Son kez oturup konuşacağız. Bu oyuncuyla anlaşmak istiyoruz. Bugün için resmi sözleşmeyi de imzalayıp, oyuncuyu kampa göndermeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

AYKUT'TA SON DURUM
Sivassporlu kenar forvet Aykut Öztürk transferinde de son duruma açıklık getiren Başkan Emin Kar, "Aykut'la bize gelmesi konusunda anlaştık. Arada ekonomik sorunlar var. Eğer maddi açıdan da istediğimiz düzeye düşerse Aykut'la da anlaşacağız. Eğer bu iki transfer olursa, son noktayı da bomba bir golcü ile yapacağız. Yerli santraforda en iyisini alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda da görüştüğümüz isimler var" şeklinde konuştu.

CurvaSs

heyecanlandım lan :D kimmiş bu en iyi acaba merak ettim:)

nomak55

Hadi canım kimi getircekler acep forvete bi düşünseeeeekkk kim olabilir acaba trabzondan ayrılan emre güral olmasın o

minci

55.hakan

bomba santrafor transferiyle noktayı koyacağız" dedi
Bu iyi işte forveti sağlam alacak olmamız güzel olacak.Gerçekten bomba,istatistikleri de iyi olan biri olması gerekli yalnız.3-5 kuruş yüzünden elden kaçırmayalım önceki senelerdeki gibi.bakalım ajanslar bu bomba transferi öğrenebilecek mi?  :)

_Jack Daniels_

Trabzonspor'da oynamış dediğine göre Turgut Doğan Şahin olmasın.  :D

55.hakan

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 09 August 2014, 10:30:58
Trabzonspor'da oynamış dediğine göre Turgut Doğan Şahin olmasın.  :D
Trabzonspor da oynayamadı ki Turgut kampa katılabildi sadece  :)

beşnumara

İtoşta oynadıysa yabancıya bakmaya gerek yok yerliye bakın. Emre Güral gibi adamı bize kiralamazlar bile. Onlardan gelecek hayir gelmesin.

ugrass

ChucKeR

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 09 August 2014, 10:30:58
Trabzonspor'da oynamış dediğine göre Turgut Doğan Şahin olmasın.  :D

trabzonda oynadığı nerde yazıyo ben göremedim.

trabzonda oynayan santraforlara baktım.

ergin keleş , ali güzeldal , sahin aygüneş , gökhan ünal , murat tosun ve 1.5 sene oynamış golü bile olmayan cem demir diye biri var.

dendiği gibiyse bunlardan biri olacaktır. hangisi yeni sözleşme imzalamış hangisi klüp arıyo bilemiyom.

55.hakan

Trabzonla alakası olmayabilir.Ts nin de istediği bir oyuncu diye yazıyordu ama balon olabilir o haber.

nomak55

forvet arıyorlarsa mls takımlarından la Galaxy den GYASI ZARDES'i alsak keşke adam 200Bin € 1,88 boy var kapı gibi ve geçen sene17 maçta  8 gol atmış bir adam. Golleride hiç boş goller deil.Alırsak seneye 5-6 M€ ya okuturuz banko bakın bu adam çok iyi bi transfer yapar yaşıda daha 22