2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Attamah transferi doğruysa eğer, tahminim o ki Tuna'yı gönderecekler.
İnşallah Hollanda kökenli Hasan Kılıç tıpkı Murat Yıldırım gibi olur ve bize önemli katkılar sağlar.

Sadece Samsunspor

Sefa diye bi topcu aldik dardanelden gereksiz gibi geldi bana. Orta sahada baya cok oyuncu oldu. Sivastan gelen aykut, saban gibi degildir insallah yine kumar oynadik.

Ayberk

Orta saha kalabaliklasti zafer gider belki

55.hakan

Aykut kumaşı iyi futbolcu izlediğim kadarıyla.Ancak golden çok asisti var.Bize biraz daha bitirici forvet lazım.Muğdat gibi Ahmet Aras gibi.Sırf para artı futbolcunun futbolcu ayağını yapmak için yapılmış bir transfer gibime geldi.Yapılabiliyorsa sağlam bir forvet lazım bize.

Ertuğrul Sağlam

Bir takimda 4 stoperin olmasi bence ideal ve abartilacak bir durum degil. Hemen hemen tum  profesyonel takimlarda da bu boyledir. Stoperler mevkisi itibari ile cezali duruma dusmeleri ve uzun sureli sakatliga maruz kalmalari cok dogaldir. Tuna'yi gonderip 3 stoperle lige baslamak buyuk risk olur. Birinin uzun sureli sakatginda yedek oyuncusuz sahaya cikmak zorunda kaliriz.

Ayberk

Safa da gerektiğinde stoper oynayabiliyorsa sıkıntı yok

cembaba

Alt ligleri takip eden bir abime sordum. Safa için sol ayaklı, çok kuvvetli bir ön libero diyor. Ayakları yere sağlam basan ve iyi birisi diyor.

Sadece Samsunspor

Serdar eylik, ali zorlu, recep niyaz, sefa, hasan kılıç, attamah, aykut. eksik varmı bu listede ? baya transfer yaptık yalnız. hala forvet alamadık. geçen seneki kadroda pek bozulmadı gelenlerde ptt için iyi oyuncular diye düşünürsek dahada iyi yerde bitireceğiz inşallah ligi.

cany

kadro fena olmadı gerçekten. bi de forvet alsak tamam gibi

nomak55

Bence biz artik transferi kapattik diye dusunuyorum tabi attamahda gelirse. Forvet iside bu kadarmis artik aykut ve adili izlicez forvette belki sezon icinde kadroda da suprizler olabilir mevki anlaminda insallah genclerimizde bu forma yarisini zorlar aradan bir iki futbolcu parlar onumuzdeki senelerde de takimimiza ekstra katki saglar takimin gelecegine de pozutif anlamda etki eder

Emin Aslantuğ

İlk defa sezon başlamadan önce transferi kapattık galiba. Bu da bir ilk oldu sanırım.

altunay

takıma sağlam bir sağ bek lazım canberk desen habire sakatlanıyor murat ise canlı bomba acil sağ bek

fanatik samsunsporlu

sefanın da stoper alternatifi olduğu düşünürsek tuna gidici herhalde. karşıyaka istiyordu sanırsam.acaba umarı satıp yabancı bir golcü transferi mi yapacaklar merak ediyorum.para yokken bu kadar transferin parasını bir yerden çıkarmaları gerekecek

Ollivanders

Bence adil ve umardan birine alternatif gelecek . Gelmeli . İkisine gelirse tadından yenmez

AhmetDenizci