2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

kamuri

Allah korusun adilovic sakatlanirsa cikip ben mi gol atacam yeter da  defansa orta sahaya doldurdugunuz adamlar bi tane forvet alin paraniz varsa ercana genclere guvenelim diyoruz attamahi aliyoruz ahmet buraka alternatif sol bek var mi  hala stoper aliyoruz

brigand

Potansiyeli nedir bilmiyorum ama gerek yoktu. Yapılacaksa eğer -ki bir beklentim yok normalde- santrafor transferi yapılmalı. Adilovic'i hem zorlayacak hem de yokluğunda o bölgeyi idare edebilecek biri.

özkan

potansiyeli ne olursa olsun bu yoklukta son derece yanlış transfer.senin elinde sadece 1 forvetin var bu kadro derinsizliğinde en bol mevkine alıyosun üstelik yabancı birde .

55.hakan

Yabancı transferi forvete ayrılmalıydı.Yerli forvet bulmakta zorlanacağımız ve şu anda da zorlandığımız aşikar.

YaşarDoğu

Attamah geçen seneden beri alınmak istenen gelecek vaad eden bi futbolcu. Gelecek adına güzel olacaktır.Tuna muhtemelen yolcu olacak ki olmalı . Tecrübe olarak Fatih yeter.

Forvet olarak mutlaka takıma katı yapabilecek birine bakıyorlardır , dedikleri gibi piyasa yüksek ve takım içi dengeleri bozmayacak biri lazım. 1-2 güne forvet açıklarlar sanırım.

ngonge

Tuna'nın gitmesi iyi olur Attamah gelirse. Yabancı tercihini gerekli mevki için yapmak lazım tamam ama eğer senin takımının üstünde bir oyuncu varsa mevki bakmadan alman lazım.
Forvete yerli alternatif de bulunabilir, Umar da forvet oynayabilir.

55.hakan

Ahmet Aras bizim için yeterli.inşallah iyi bir forvet almak yerine iki tane vasat forvet almazlar Haluk Türkeri tarzı.En sevmediğim durum bu olur.

Ayberk

Umar bence yolcu olur. Ayrıca kesinlikle haluk tarzı iskarta alinmamali forvete.  Girdim mi atacak biri olmali

amisos5506

ahmet aras sivas
ibrahim yılmaz ibb
muğdat çelik balkes
üstün bilgi erciyes.
volkan okumak erciyes
mervan çelik geçler
deniz naki gençler
aybars garhan karabük
az çok belki alabileceğimiz biraz daha uygun fiyatlı süper ligde fazla süre alamayacak forvet oyuncuları.emin babamız birini alır inşallah.saldır samsunsporum.

amisos5506

nomak55

Alıntı yapılan: amisos5506 - 07 August 2014, 15:09:06
http://www.transfermarkt.com.tr/jumplist/leistungsdatenverein/spieler/55608 dimirij nazarov azeri.168 maç 43 gol.almanya 2. ligi kalsruherde.iş yapabilir.

adam 650 bin € farkettinmi bizim bonservise verecek paramaız pek yok evet iyi olur hem Türk statüsünde. Belki kiralık olabilir.
Gonzalo Barreto boşta

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: amisos5506 - 07 August 2014, 14:49:51
ahmet aras sivas
ibrahim yılmaz ibb
muğdat çelik balkes
üstün bilgi erciyes.
volkan okumak erciyes
mervan çelik geçler
deniz naki gençler
aybars garhan karabük
az çok belki alabileceğimiz biraz daha uygun fiyatlı süper ligde fazla süre alamayacak forvet oyuncuları.emin babamız birini alır inşallah.saldır samsunsporum.

sinan tzn

amisos5506

umar ı göndermeyip maaşını biraz arttırabilirsek ve gönlünü yaparsak bu transferlerle yine ilk altıyı kovalarız inşallah.final maçı yine kadıköyde oynansın.bu sefer taraftarla iteleyeceğiz.