2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

sadece55

Umutu alırsak Ligin favorilerinden oluruz.Orta sahamız taş gibi olur.Ama pek sanmıyorum bize yedireceklerini.Umut ve Taha yan yana düşünemiyorum..

beşnumara

Umut gsden kiralansa bile süper ligde kalır bize gelmez. Haber aysi haberidir ;)

sadece55

brigand

Umut'un Ptt'ye kiralanacağını sanmıyorum. Seviyesi de Ptt'nin üzerinde zaten. Kazara bile olursa ortasahadan şüphe edilmez.

ChucKeR

eskişehirin başkanı takasta sadece umutu kabul edebiliriz dedi canlı yayında, o adamı bize bırakırlar mı  :deli:

germencisse

Umut' geleceğini sanmıyorum olası bir Umut transferini de düşünemiyorum..

cgr

Umut falan hikaye. Yok öyle bişey. Cidden bazı muhabbetlerini insanlar gerçek sanıyor sosyal medyada. Bu tarz şeyleri cidden yapmayın beyler. Milleti eğlendireceğim, güldüreceğim diye yalandan yere umut veriyorsunuz insanlara.

Shane_Falco

Zaten adam ön libero oynamiyor tahanin yaninda oynatilamaz. Ofansif orta sahada ise Musa ve Recep Niyaz varken o bölgeye transfer yapilmaz...

beşnumara

Cgr çok sert :D

ask55

bazi gerzekler umut eses`e kiralanirsa baslarlar ertugrul şöyle ertugrul böyle diye

Dartagnan

Cgr cok acık konusmussun :)

Aslankaya

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 04 August 2014, 01:35:25
Gsden Umut Gundogan ile anlasmisiz galiba. Eger dogruysa cok iyi transfer

site de ki ilk umut mesaji bu.tam 1 sayfa gelmez,gelir,gelirse gibi ihtimal üzerinden konuşulmuş. her şey yazilmamali buraya.

Desiqner

Denenmeye gelen gurbetçi Hasan Kılıç beğenilmiş.
Kulübüyle görüşmelere başlanmış.
Nasıl bir oyuncudur acaba ben videolardan pek bi kanıya varamadım.

özkan

alt yapı hocaları olsun gönderenler olsun bayağı bir methettiler.bakalım.