2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

55.hakan

Geçen sene biz kimi alıyorsak Bolu almıştı şimdi de Denizli bizim talip olduklarımıza gıcıklık yaparcasına talip oluyor.Herhalde bizim almak istediklerimizi alınca Süper Lige çıkacaklar öyle sanıyorlar.

ask55

timur olursa recepde olcak mı ? ikisi aynı pozisyonda değil mi ?
hadi birisi oldu ahmet arasta olursa yedek mi oturacak ?
şunu demek istiyorum ;

adilovic
       (ahmet aras)

serdar    timur      umar
           (recep)

taha   transfer
      (kemal) (doğan)

abs  transfer  fatih   canberk
       (tuna) (ercan) (murat)

furkan
            (soner)

sol beke de altyapıdan bir alternatif olsa iyi olurdu.

55.hakan

Timur u aldık da Ahmet Aras kaldı.Hadi kardeşim biraz iş bitirici olun.Yarın da imzalar bayram sonrasına kaldı diye haber çıkar.

Kaya

Recep tamamiyle oyun kurucu pozisyonundayken Timur sağ-sol açık,oyun kurucu ve forvet oynamakta.

nomak55

Benmi kacirdim ne ara recep niyazla imzaladik

Shane_Falco

Sahsi düşüncem geçen sene play-off larda aşırı çirkeflik sergilemeseydi bize karsı bizimkiler alirdi bu adami...

samuray

attamah iygiy bence topu oyuna sokması yanında çok iyi kesici öszelliğide olan birisi ön libero oynayabilecek kapasitede var yapılan transferler iyi adiloviçe alternatiff isim gerek bide solbek yokysa hoca gençlerden birisinimi solbek.e monte eder bilemem

minci

Alıntı yapılan: samuray - 24 July 2014, 18:26:53
attamah iygiy bence topu oyuna sokması yanında çok iyi kesici öszelliğide olan birisi ön libero oynayabilecek kapasitede var yapılan transferler iyi adiloviçe alternatiff isim gerek bide solbek yokysa hoca gençlerden birisinimi solbek.e monte eder bilemem
Yapılan transferler iyi derken kimleri kastettiniz? Benim bildiğim sadece Serdar ve Ali. Gidenlere baktığımızda bana göre eksi durumdayız. Erdem, Musa Sinan ve Ekigonun yeri henüz dolmuş değil. Diğerlerini saymıyorum bile. Umarım dolar. Kaldı ki gelen adamların ne vereceği de belli değil. Belki isim olarak tatmin edici gibi görünüyorlar ancak her ikisi de geldiği takımların çoğu maçlarda alternatif isimleriydi. Umarım kuşkularımda haklı olmam.

eprianu

AlıntıSamsunspor'da Attamah'ın vize işlemlerinin ardından Samsun'a gelerek imza atması bekleniyor.

Link : https://twitter.com/smsnsprsk/status/492599916451999744

lato

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20140725/karsiyaka_rotayi_tunaya_cevirdi.html

Böyle bir haber var. Eğer Attamah gelecekse gitmesi isabet olur. Hem 4 stoper bize çok lüks kaçar hem de Ercan'ın önü açılır.

Shane_Falco

Takimda daha fazla oyuncu gitmesi taraftari degilim. Bir derinlik olusturulmali lig uzun ve yorucu olacak. Ercan'da formayi Tuna'dan kendisi kapmali Tuna gidince forma ona kalarak oynamamali. Hakeza zaten Tuna'yi gecip formayi kapamazsa biz burada bosuna bir şeyler olsun diye bekliyoruz demektir

Stoper

Alıntı yapılan: eprianu - 25 July 2014, 13:38:56
Link : https://twitter.com/smsnsprsk/status/492599916451999744

Böyle sayfaları kim idare ediyor bilmiyorum.Ciddiye mi alacağız?
Sağdan soldan okudukları haberleri yazıyorlar işte.

beşnumara

Basından okuduğunu yazıyor heralde. Samsun basınına güvenip yazması ne kadar doğru orası tartışılır.

gogo55

beşnumara kardeşim bizim can başkan üye olduda kim ilgileniyor:D

altunay

Soufiane Laghmouchi bu adam hollada 2 ligi volendamda oynuyo menejeri samsunlu aylık 2500 bin euroya oynuyo umardan daha teknik emin baskana önerdik ama ince eliyomus