2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

samsun 55

Emin Kar: Adnan Konusunda Taraftarımızdan Özür Diliyorum

Adnan Güngör'ün takımdan ayrılışının etik olmadığını dile getiren Başkan Emin Kar, "Burada bizimle olmak istemeyen bir oyuncuyla devam edemezdik. Hiç kimseye sormadan gizli olarak gidip başka bir takımla anlaşmış. Yapacak çok fazla bir şeyim yok" dedi

BİR TEK BEN SAVUNMUŞTUM
Başkan Emin Kar, Adnan Güngör'ün takımdan ayrılış şeklinin hoş olmadığını söyledi. Kaptanları olarak gördükleri oyuncularıyla imza öncesinde her konuda anlaştıklarını dile getiren Başkan Emin Kar, "Kulübe geldiğimde arkadaşlarım bana Adnan'ın sabah idmana çıkmadığını söylediler. Bende hocamıza danıştığımda kendisinin çocuğunun hastalandığını ve bundan dolayı idmana gelmediğini söyleyince bende kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek için ulaşmaya çalıştım" dedi.

YANLIŞ YAPTI
Adnan'a bir türlü ulaşamadıklarını ifade eden Başkan Emin Kar, "Akşam saat 18.00 da Adnan beni aradı ve Kocaeli Birliksporla anlaştığını söyledi. Bende kendisine hayırlı olsun dedim. Bu dakikadan sonra benim ne yapmam gerekirdi ki. Samsunspor'da durmak istemeyen kim olursa olsun yollarım. Adnan için taraftarımızı karşıma aldım. Onun için yeri geldi küfür yedim. Şimdi Adnan Güngör konusunda taraftarlarımızdan özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Ollivanders

O Samsunspor'un değerini anlamış mı acaba ? Röfleli sarı saçlarına ... :kafa:

nomak55

Recep niyaz ile ahmet aras bizr resmen kan olur forvet arkasi recep niyaz cok iyi olur ayrica kanatlardada oynayabiluyor ahmet aras ise forvet eksigini giderir geriye bir orta saha bir stoper lazim cok transferede gerek yok bence insallah gerceklesir istenenlet

isa55

Bir hakkı bulunan ve yabancı oyuncu kontenjanını doldurmak isteyen Kırmızı-Beyazlı ekip Nduka'yla temaslarını sürdürürken Ganalı stoper Joseph Attamah'ı da gündemine aldı. Geçen sezon başında da Samsunspor'un transfer etmeye çalıştığı genç stoper ile görüşmelere başlandı.

Haber gazetesi

Attamah'ı Türkiye'deki maçlarda izlemiştim. İyi bir oyuncu. Transferi halinde çok kazançlı çıkarız.

Musti

Ahmet Burak Solakel'den başka sol bekte oynayabilecek bir Ercan Yazıcı var sanırım.

maraton

Ben biliyorum da yazamıyorum ya millet öyle böyle demesin diye o da kötüymüş lan

orucreis

Adana seçmelerinden gelen GÜNEYİN KELİ olarak da bilinen besnumara var ya abi :D :D

Duško Milinković

Başkanın açıklamalarında eğer umar bizde kalırsa tek yabancı oyuncu alacağız diyor. Yani Umar gidebilir?? Biz futbolcu satıp paramızı kurtarmak için klüp başkanlığına gelmedik diye demeç verdi. Bunun da tersi olursa çok ayıp artık.

cezayir55

Attamah çok çabuk ve ayaklarıní çok iyi kullanan stoper alınırsa çok isabet olur

ismail

yabancı hakkını stoperle doldurmak yerine iyi bir orta saha daha iyi benim görüşüm

yirmiuc

Umar gibi prim yapacak bir yabanci oyuncu bulunursa kaleci, forvet vs. ayirt etmeden alinmali bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sadece Samsunspor

Gece gece transfer edebileceklerimiz: Recep Niyaz, Ercag Evirgen, Timur Ozgoz(ahmet aras olmazsa)

ngonge

Attamah gelir bu sefer, herhalde bir transfer yapamadı. Aslında ara ara Nijerya'nın, Kamerun'un falan u-20'lerini izlemek lazım.

nomak55

forvet için şu iki arkadaşta incelenebilir  David Opoku ve Kennedy Ashia
http://www.transfermarkt.com.tr/kennedy-ashia/leistungsdaten/spieler/262556
http://www.transfermarkt.com.tr/david-opoku/leistungsdaten/spieler/224451
opokunun u20 de 9 maç 8 gol var ve 75 bin€ tutarsa umar gibin satarız bence böyle adamlar almalıyız aynı zamanda bu tarz gurbetçi oyuncu getirip parlatıp satabiliriz bence

Ashia 50bin€

cezayir55

Gana u20 de çok iyi oyuncular vardı ordanda olabilir