2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 July 2014, 20:46:19
Kayode gecen yıl niyerya u20nin 9 numarası mı? Umar ile birlikte isteyip de alamadığımız

O dedıgın Ajagundu :)

King1965

beşnumara

sadece55

Kayode 1.94 boyunda.Resimde baktığımızda Serdar ile çok bir boy farkı yok gibi görünüyor.O vakit Kayode değildir diye düşünüyorum.

beşnumara

Zaten fotoya baktığında nijerya formali heybetli duruyor ;)

Kaya

Kayode'yi hiç izlediniz mi bilmiyorum ama Umar'ı biz almadan önce turnuvada bir ay  sırf bu oyuncuları izledim.Kayode öyle çitlenbik bir adam değil.Ayrıca alamama sebebimiz de oldukça pahalı olmasıydı.Resimde ki arkadaş denenmeye gelmiştir.Kayode sanmam ki kendini denendirtsin.Hee direkt aldıysak eğer Kayode'yi büyük iş başarmışız demektir.

sadece55

Adiloviç ve Kayode şuan ki şartlarımızda biraz lüks kaçmaz mı? 2 tane Pivot Santrafor.

berusa55

Samsunspor'umuzun yeni transferi Serdar Eylik ilk idmanına çıktı.

Önceki gün Samsunspor'umuzla sözleşme imzalayan Galatasaraylı oyuncu Serdar Eylik, bugün öğle saatlerinde Erzurum'a geldi. Takımın kafilesine katılan Eylik, ayağının tozuyla akşam idmanına çıktı. Serdar Eylik'e Teknik direktörümüz hoş geldin derken,"Yetenekli bir oyuncu. takımımıza çok şeyler katacak. Hayırlı olsun" dedi. Serdar Eylik'in takımda yabancılık çekmedi. Murat, Taha ve Ahmet ile aynı takımda oynayan Serdar Eylik,"Ahmet ve Taha ile Karşıyaka ve Denizli'de, Murat ile Orduspor, Karşiyaka ve Denizlispor'da birlikte oynadım. Şimdi Samsunspor için ter dökeçeğiz. Çok mutluyum" diye konuştu.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1531

55__Gurbet__55

Alıntı
@TransferMerkez: Samsunspor, Adanaspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Zorlu ile anlaştı.

sadece55

Ali orta saha için iyi bir alternatif.Ama bize Taha'nın yanına iki yönlü direk oynayabilecek bir isim gerekli.

Ayberk

M. Besler iyi olur aslında.

Ayrıca kayode cok acayip bir oyuncuydu her açıdan.  Resimdeki odur değildir bilmem de o olursa harika olur

beşnumara

Resimdeki kayode değil ama umarin menajerinin kayodeyi getireceği dedikodusu var.
Ali zorlu transferi içime sinen bir transfer değil. İnşallah ben yanılırım. Neden erhan altının her istedigi futbolcuyu alıyoruz? Bizim kendi listemiz takip ettigimiz oyuncu yok mu?
Ali transferini görünce zafer aklıma geldi. İnşallah iyi çalışır da o bölgedeki eksikligimizi gideririz yoksa ali zorlu gibilerle olacak is değil.

maraton

Kimin istediğini alsınlar oğlum kalparın mı.. Hoca getirdi isen onun istediği adamı alacaksın daha.. Karışmıyor hocanın işine işte prensip yapmış yırtıyoruz bazen yine de karışmıyor

beşnumara

Ersin velinin galparin suçu neydi abi :)
Neyse erhan altın denizlide dilaverle de çalışmıştı insallah o da gelir :)

kamuri